En ständig kamp

Torsdag morgon och jag är uppe tidigt, idag känns allt tungt och jobbigt. Jag har tidigare berättat att jag har kämpat med min vikt och lyckats gå ner och nu kämpar jag med att hålla den. Just nu känns allt hopplöst och det är svårt att hålla vikten. Tidigare har jag varit väldigt noga med vad jag ätit och det vill jag vara nu också men på något sätt blir det inte så. Det finns otroligt mycket att läsa om när det gäller viktnedgång och många säger olika saker, vad man ska eller inte ska äta och detta göra mig förvirrad. Den ständiga kampen fortsätter.  

Idag kommer min lillebror, trevligt och jag jobbar till nio idag, långtorsdag. Ha en bra dag!

Snart helg!

Så var denna dag snart slut. Idag har jag jobbat, det var ganska mycket folk vissa stunder men jag hann ta en timmas lunch. På lunchen gick jag runt på stan, tittade lite i affärer och köpte ett par shorts. Jag tycker att det är väldigt snyggt med shorts men har alltid varit osäker på om jag själv kan ha det. Jag köpte ett par och  tror inte att det ser så dumt ut. 

Just nu sitter jag i soffan och tittar på Stilakuten som går på femman, ett ganska bra program. Imorgon börjar jag inte förrän tolv, så skönt! Då ska jag ta en promenad och njuta av solen. Efter jobbet ska jag och pojkvännen förmodligen möta min lillebror och hans tjej. Det blir nog ett besök på någon uteservering då.

Ha en trevlig kväll!


Onsdag

Snart har halva veckan gått, tiden går så otroligt fort. Idag hade jag bestämt mig för att gå upp tidigt och ta en promenad, känner att jag behöver röra på mig. Pojkvännen väckte mig sju men jag var så himla trött, bara somnade om hela tiden så det blev ingen promenad. Jag har lite dåligt samvete nu så därför tänkte jag gå en sväng innan jobbet.

Imorgon kommer min lillebror ner hit, längtar så! Jag hoppas att vädret håller i sig så att vi kan hitta på lite roliga saker, blir kanske ett besök på Liseberg. Ha en bra dag!

Ont i huvudet

Sitter i soffan och tar det lugnt. Jag känner mig trött och har en huvudvärk som inte vill gå över trots att jag tagit alvedon. På jobbet var det ganska lugnt förutom en stund, det var när det kom en regnskur och alla rusade in i gallerian, då blev det helt plötsligt mycket folk. Strax efter det tog jag en timmas lunch och gick runt på stan och njöt av solen som kommit fram igen.

Efter jobbet gick jag hem och lagade en massa mat. Det blev köttfärssås och spagetti, en portion var och tio matlådor så nu får vi äta det i flera veckor. Men jag tycker att det är skönt att ha matlådor i frysen och det är inte jobbigare att laga mer mat än vanligt lite då och då, det är bara roligt.

Nu ska jag försöka hitta något roligt på tv att titta på, det ser mörkt ut för tillfället men man vet aldrig.

En bra dag!

Idag känns det som en bra dag. Jag känner mig ganska glad och positiv. Ute skiner solen och det ser ut att vara varmt och skönt. Om en stund ska jag iväg till jobbet och jag tror inte att det blir så mycket folk idag heller, alla borde ligga på stranden och njuta. Efter jobbet ska jag hem, laga lite mat och sen ska vi tvätta.

På torsdag kommer min lillebror och hans flickvän ner till Varberg. De ska hyra en lägenhet här i några dagar och det ska bli så roligt. På fredag är jag ledig och då hoppas jag att det är fint väder så att jag kan bättre på brännan.

Ha en trevlig dag!

Måndag kväll!

Ännu en dag är slut men dagen har gått ganska sakta. På jobbet var det inte mycket att göra, alla ligger på stranden och solar. Jag slutade en timma tidigare och det var så skönt. När jag kom hem åt vi lite mat och sedan gick vi till kvantum och handlade. Nu står pojkvännen och diskar, han gillar det och låter mig sällan göra det. Jag står för matlagningen istället vilket jag tycker är bra. Senare ikväll ska vi titta på CSI NY, ett mycket bra program, så det blir en lugn hemmakväll.

Imorgon är det jobb igen och sedan har jag inget speciellt planerat. Det är ganska så skönt att bara ta det lugnt efter en dag på jobbet.

Dagens outfit

Tubtop - Gina Tricot
Jeans Gina Tricot
Klocka - Jet Set (Ur & Penn)
Halsband - Ur & Penn (9K)




En ny vecka

Kvällen igår var väldigt trevlig. Vädret var underbart varmt, skönt och soligt. Vi gick till Harrys och satte oss på uteserveringen där vi åt och drack gott. Det blev ganska sent, kom hem vid halv tolv men det var väldigt trevligt!

Idag är det jobb som gäller och jag hoppas att det inte blir så mycket folk för jag är väldigt trött. Nu ska jag äta lite frukost och sedan göra iordning mig. Ha en bra dag!


Söndag!

Helgen är snart över och en ny vecka börjar. Det har varit mycket att göra denna helg, jobb, middag och sedan har jag känt mig nere. Igår hade vi pojkvännens föräldrar och syster på middag, vi åt tacos och hade det väldigt trevlig. Till efterrätt blev det glass och sedan gick vi ner på stan och spelade vi minigolf, jag förlorade som vanligt men men.
 
Idag har jag jobbat, kom hem för bara en liten stund sedan. Det var en lugn och skön dag och vi fixade en massa i butiken. Ikväll ska jag träffa några tjejkompisar från klassen, vi ska gå ut och äta och ta en drink, ska bli trevligt.

Jag har köpt en ny klocka, den är superfin och jag lägger upp en bild på den.

              


Dagens outfit

Tröja - Lindex
Jeans - Gina Tricot
Skor - Din Sko

Ensam!

Picknicken var väldigt mysig. Vi satte oss på några klippor ute på Getterön och njöt av den goda salladen men vi var inte ensamma, det var ganska mycket folk där ute. Sedan åkte vi hem, ställde bilen och tog en promenad ner på stan, en underbar kväll med mycket folk i rörelse. Det är någon skaldjursfestival i hamnen med musikunderhållning. Vi var även en sväng till kvantum och köpte lite frukt och nu har pojkvännen åkt till jobbet. Han brukar inte jobba såhär sent men det var något speciellt den här kvällen som gjorde att han var tvungen att åka tillbaka till jobbet en stund. Så nu sitter jag här ensam i soffan, det är inget bra på tv så det blir kanske en film eller några avsnitt Sex And The City. 

                           


Kvällens outfit


Klänning - Lindex
Skor - Wedins

En perfekt dag!

På jobbet var det ganska lugnt, sålde några klockor, plockade upp varor och lite så. Direkt när jag slutade klockan två drog jag till Damernas. Där låg jag och solade tills klockan var kvart i fem, det var fortfarande väldigt varmt då. Jag badade två gånger, det var lite otäkt på grund av brännmaneter som fanns lite överallt men vattnet svalkade skönt. Efter stranden gick jag till kvantum och handlade lite, jag och pojkvännen ska ha lite picknick ikväll ute på Getterön. Det blir ost- och skinksallad, gott!

Ha en trevlig fredag!

Fredag!!

Äntligen fredag igen! Idag är jag pigg och uppe med tuppen. Ute skiner solen och det kommer att bli en varm dag. Idag jobbar jag mellan elva och två och sedan bär det av till stranden. Jag måste verkligen bättra på min solbränna. Igår pratade jag med en tjejkompis om att hitta på något. Så när jag kom hem öppnade jag min almanacka för att hitta en ledig dag men det var lättare sagt en gjort. Jobbar väldigt mycket nu framöver men vi ska nog kunna hitta en dag, hon bor i Göteborg så det är ju inte långt bort.

Igår gjorde jag en väldigt bra fund. Förra veckan tittade jag på ett par svarta sandaler som kostade 500 kr men det kändes för mycket just då så jag struntade i det. Så innan jag började jobba gick jag in på Wedins och där stod dem på reahyllan, halv priset. Toppen tänkte jag och tog dem till kassan och när jag skulle betala visade det sig att det var halvapriset på reapriset så jag köpte dem för 124,50 kr. Det passade min plånbok väldigt bra just då och tur att jag inte köpte dem förra veckan.

Nu ska jag göra iordning mig för jobbet. Ha en bra dag!

Mina nya skor från Wedins


En fundering

Sedan jag startade denna blogg har jag hela tiden funderat över hur mycket man ska öppna sig, berätta om sina funderingar och om hur man egentligen har det. Hur mycket ska man avslöja om sig själv? Har ni några tankar eller så om detta så får ni gärna dela med er av dem.

Långtorsdag

Dagen igår var bra, det var ganska mycket att göra på jobbet och middagen var mycket trevlig. Idag är det en fin dag, solen skiner och det ser ut att bli varmt och det är långtorsdag här i Varberg. Jag jobbar länge idag, till nio men det är hekt okej faktiskt. Innan jag börjar jobba ska jag till frisören och klippa luggen, den växer väldigt fort. Det känns som att jag klippte den nyss och nu hänger den ner i ögonen.

Helgen kommer att bli ganska lugn, jobbar både lördag och söndag. På lördag ska vi ha gäster, pojkvännens föräldrar kommer hit för att äta middag. Det ska bli trevligt och gott, vi ska bjuda på tacos. Nu ska jag göra iordning mig.

Ha en trevlig dag!

Trött

Idag känner jag mig trött och lite nere. Vet inte riktigt varför, gick och la mig tidigt och har sovit gott hela natten men det är väl en sån dag bara antar jag. Om en stund ska jag gå till jobbet så det är bara att rycka upp sig och se glad ut. Efter jobbet ska jag hem fort, byta om och sedan ska vi på middag hos pojkvännens föräldrar, trevligt. Det är alltid skönt att få god mat utan att behöva laga den själv  :)
 
Ha en underbar dag!

Så dålig!

Det blev en runda minigolf nu ikväll och jag förlorade stort. Jag fattar inte att det kunde gå så himla bra förra gången men jag får ta nya tag nästa gång, då ska jag vinna. Annars så var det en härlig kväll, solen sken och det var ganska så skönt ute. Nu blir det mys i soffan.

Tisdag kväll

Vad dagarna går fort, ännu en är slut. Det har varit en bra dag, ganska mycket att göra på jobbet men ändå några lugna stunder. Nu har vi ätit, idag blev det kycklingrullar som är en av favoriträtterna här hemma. De är supergoda att värma ockå, en perfekt matlåda. Vi hade planer på att spela minigolf nu ikväll men det blir nog inte så, vi får se.

Ha en trevlig kväll.

Dagens outfit


Linne - Fornarina
Jeans - Gina Tricot
Skor - Din sko
Smycken och klocka - Ur & Penn

En ny dag

Så var det tisdag och dags att jobba igen. Idag är det mulet ute så det kan nog bli mycket folk i butiken. Jag måste säga att det känns väldigt tomt nu när min föräldrar har åkt hem men jag får träffa dem snart igen. Vecka 34 åker jag och min pojkvän upp till våra föräldrar, ska bli väldigt kul.

I natt vaknade jag av att några killar stod och skrek, ropade och pratade väldigt högt någonstan utanför vårt hus. Det var inte så kul att vakna till det och jag förstår inte varför man ska behöva vara så högljud. Efter jobbet blir det en lugn hemmakväll.

Ha en bra dag!

Måndag kväll

Största delen av min lediga dag har jag ägnat till att sola. Jag cyklade ner till damernas (Skarpe nord) här i Varberg, det är ett nakenbad för damer. Där ligger man bakom ett plank och man kan välja att ligga på en stor gräsmatta eller på klippor. Stället är väldigt populärt, det är alltid mycket folk där, gamla som unga. Att ligga och sola där innebär inte att du måste ligga helt naken utan man kan ha bikini på sig om man känner för det. Jag har aldrig gillat att visa mig i badkläder, känner mig inte bekväm i min kropp men att bada och sola på damernas är helt okej, där finns verkligen alla kroppsformer.   

Nu har vi ätit mat och håller på att tvätta men tyvärr fungerar bara den ena tvättmaskinen så det gäller att vara effektiv. Imorgon ska jag jobba, börjar tio och slutar sex så det blir en lång dag. Det blir mycket jobb ett tag nu, är inte ledig förrän nästa onsdag. Nu ska jag kika lite på tv så ha en trevlig kväll!


Måndag

Så var det måndag igen, helgerna går alldeles för fort. Idag är jag ledig och solen skiner så jag funderar på att åka till stranden och bättra på brännan. Man måste ju passa på när solen är framme. Annars så har jag inte några direkta planer denna dag, förutom att vi ska tvätta ikväll.

Ha en bra dag!

En underbar dag

Dagen började tråkigt, mamma och pappa åkte hem och efter det kände jag mig nere. För att muntra upp mig kom pojkvännen med förslaget att åka till Tjolöholms slott så vi gjorde det. Det var hur mysigt som helst. Vi satt ute i solen och fikade på ett mysigt café som finns där och sedan tog vi en promenad runt slottet, solen sken och det var varmt. Efter det åkte vi till Kungsbacka och Freeport, ett köpcentrum. Där köpte jag ett jättefint linne och pojkvännen köpte en tavla som vi ska ha i hallen. En underbar dag!

                                  

                      


Kjol - Kappahl, Topp - H&M, Tights - Gina Tricot, Skor - Wedins, Sjal - H&M
Väska - Sisters, smycken och klocka - Ur & Penn, solglasögon - H&M



Mamma och pappa åker hem

Idag är det söndag och slutet på mammas och pappas vistelse här i Varberg. Det har varit en otroligt rolig vecka. I fredags var vi till Öströö fårfarm och det var väldigt mysigt. Vi fikade, klappade lamm och tittade på söta kattungar. På kvällen var det konsert med Magnus Uggla som gällde. Konserten var jättebra, det var ett himla drag!

igår lördag fyllde min pappa år så vi började dagen med att fira honom sen var det dags att jobba. Efter jobbet gick jag hem och där satt mamma och pappa och väntade med lite vin och snacks. Senare kom min faster och hennes man hit, vi satt och pratade lite innan vi alla gick ut och åt på en restaurang som heter Zorba. Det var väldigt trevlig och gott! Efterrätt tog vi hemma i form av en prinsesstårta eftersom pappa fyllde år.

Nu har mina föräldrar åkt hem och det känns väldigt tomt, saknar dem mycket redan nu! Om en stund ska jag och pojkvännen åka till Tjolöholms slott och gå runt och mysa lite.
 
          

Regn regn

Idag är jag uppe tidigt, kunde inte somna om efter att pojkvännen gått till jobbet. Idag är jag ledig och det regnar, jag som tänkte ligga på stranden och sola med min familj, så typiskt. Jag vet inte vad vi ska hitta på nu idag, kanske åka till Öströö fårfarm eller något annat. Först ska jag hjälpa mamma och pappa att flytta sina saker hem hit, de ska bo här hemma hos oss till på söndag.

Ikväll ska vi gå och se på Uggla. Jag hoppas att vädret blir bättre eftersom vi ska vara ute. Skriver mer om det senare.

Ha en trevlig dag!

Vilka dagar

Både igår och idag har det varit hektiskt. Igår jobbade jag från 10 till 18 och det var otroligt mycket folk. Konstigt nog är det alltid det på onsdagar. Efter jobbet följde jag med mamma och pappa på något som heter Speed Cross. Det var väldigt roligt, det gick fort och det blev en massa häftiga hopp. En väldigt lyckad dag.

Idag började dagen med att jag gick till vandrarhemmet där mamma och pappa bor och åt frukost med dem. Efter det gick vi på en lång promenad längs havet. På vägen hem stannade vi till och åt en varsin glass, mums. En väldigt mysig start på dagen. Sedan var det dags för jobb, började tolv och lyckades sluta vid kvart över nio. När jag slutade mötte jag mamma och pappa och så gick vi till ett uteställe här i Varberg. Vi åt och drack gott och det blev en toppenkväll. Nu sitter jag i soffan, har tänt lite ljus och tittar på mitt favoritprogram, Sex And The City.

Sov så gott!


Till Gekås med mamma

Ännu en jobbdag är över. Idag jobbade jag mellan tolv och fyra, inte så jobbigt men ändå ganska mycket folk. Innan jobbet var jag med mamma på stan och shoppade. Det blev en skjorta, ett par vita tygskor, en plånbok och en present till pappa som fyller 46 år på lördag. Efter jobbet handlade vi mat och åkte hem till mig. Vi åt sill, potatis och gräddfil, mums. Sedan tog jag och mamma bilen och åkte till Gekås medan pappa och pojkvännen diskade. Vi handlade inte så mycket. Nu har vi fikat och mamma och pappa har åkt tillbaka till vandrarhemmet.

Nu ska jag snart sova så att jag är pigg på jobbet imorgon.

Dagens inköp


Skjorta - H&M
Tygskor - Wedins
Plånbok - Wedins

Allsång

Idag har det varit mycket att göra på jobbet. Många som ville köpa klockor och jag mådde inte så bra på grund av att jag ätit för lite till frukost. För mig är det svårt att inte äta för lite eftersom jag försöker hålla den vikt som jag nått, man blir lite rädd för att äta då. Jag får ta nya tag imorgon och äta en bra frukost.

Efter jobbet gick jag och pojkvännen till Fästningens Vandrarhem där mamma och pappa bor. Vi åt en god middag som bestod av grillad kyckling, sallad, bröd och vin. Klockan sju var det dags för allsång i Societetsparken. Vi var där ungefär en timma och det var trevligt men det blåste och var kallt. Sedan blev det några partin Yatzy hos mamma och pappa.

Nu ska jag gå och sova, god natt!

Söndag

Idag kom familjen och hälsade på oss. Vi lagade först lunch och sedan blev det en tur till Tre Toppar där vi njöt av god glass. Efter det var det dags för lillebror och hans flickvän att åka hem till Enhörna igen, tråkigt men som tur är kommer de ner hit igen vecka 31. Kvällen har vi spenderat med mina föräldrar. Det blev återigen en omgång minigolf och jag vann! Det har nog aldrig hänt förrut.

Nu sitter vi i soffan och myser och snart är det dags att krypa ner i sängen. Imorgon är det jobb som gäller både för mig och pojkvännen. God natt!

En underbar dag!

Gårdagen var underbar och väldigt lyckad. Det ostadiga vädret som var på morgonen försvann och det blev strålande sol och varmt. Min kusin fick njuta av en ansiktsbehandling och sedan fick hon gå en tipspromenad till ett väldigt mysigt ställe där vi satt och väntade på henne. Där hade vi dukat upp en massa god mat på en filt som vi alla hjälptes åt att äta upp. Efter det tog vi oss till ett café som heter Fästningsterassen och ligger vid Varbergs Fästning. Där satt vi och njöt av den fina havsutsikten och fikat. Sedan gick vi en sväng till barnens badstrand där Emil, jag, min kusin och faster doppade fötterna. Vattnet var tyvärr inte så varmt så det blev ingen lång stund i vattnet. Samtidigt började det åska och regnet hängde i luften så vi bestämde oss för att gå till Beer ´n Bar där några av oss åt och drack lite gott. Emil som är lite mer än ett år gav oss många goda skratt. När åskan och regnet försvunnit blev det en omgång minigolf och sedan avslutades dagen med fika hemma hos mig och pojkvännen. En mycket trevlig dag!

Jag och mamma

Lördag

Lördag och dags att fira min kusin som fyllt 30 år. Vi ska överaska henne med ett besök på Varbergs Kusthotell där hon ska få en spa-behandling. Efter det ska hon få gå en tipspromenad och sedan blir det picknick. Vädret är lite ostadigt, det regnade i morse men nu skiner solen. Vi hoppas på uppehåll.

Teatern igår var väldigt bra och rolig och vi hade tur med vädret. Förra året spöregnade det genom hela föreställningen men så blev det inte i år. Det kom lite regn men sedan klarnade det upp och solen kom fram.

Dagens outfit


Kjol - H&M
Linne - Gina Tricot
Pumps - Nilson
Smycken och klocka - Ur & Penn

Äntligen fredag!

Äntligen fredag och helg. Jag har just kommit hem från Gekås, det var ganska mycket folk så vi var inte där så länge. Jag köpte en väldigt fint vit tunika som blir perfekt nu i sommar. Ibland kan man faktiskt hitta riktigt fina kläder på Gekås, vissa gånger finns det mycket och andra nästan ingenting.

Min familj är nu på väg ner och jag längtar. Nu ska jag njuta av min lediga dag, äta lunch på stan med pojkvännen och bara ta det lugnt.




Dagens outfit
Klänning - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot
Skärp - Lindex
Skor - Din Sko
Halsband - Ur & Penn (9k)


Helt slut!

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet. Det var mycket folk idag också och jag var tvungen att jobba till tio istället för nio så nu är jag helt slut i kroppen. Jag kommer säker att drömma om klockor i natt.

Imorgon blir det nog en tur till Gekås med pojkvännen och hans föräldrar men innan det ska vi åka och titta på bil, Peugeot. På kvällen ska vi till Falkenberg med pojkvännens familj och titta på teater. Den heter "Solsting och Snésprång" och spelas på Vallarnas Friluftsteater.

Nu ska jag sova. God natt! 

Torsdag

En ny dag och det är fint väder ute. Det blev inget besök på gymmet idag utan det blev en promenad istället. Det är skönare att vara ute och gå än att vara inne i en varm lokal. Man ska njuta av det fina vädret. Snart är det dags att gå till jobbet och idag är det långtorsdag vilket innebär att jag jobbar till nio.

På lördag kommer min familj ner hit till Varberg, mysigt och roligt.



Dagens outfit
Klänning - Gekås
Leggings - Gina Tricot
Skärp - Lindex
Skor - Din Sko

Onsdag kväll

Oj vilken dag det har varit. På jobbet var det otroligt mycket folk och jag hann knappt äta lunch. Det är roligt att jobba när det är mycket att göra men det får inte bli för mycket, vilket det var idag. Trots att det var mycket att göra så trivs jag väldigt bra och tycker att det är kul.

Pojkvännen kom och mötte mig när jag slutade och sedan gick vi och handlade lite grillad kyckling, så gott. Nu sitter vi i soffan och myser. Imorgon är det jobb igen men innan det blir det ett besök på gymmet.


Svart skjorta - Gina Tricot
Jens - Gina Tricot
Skärp - Lindex
Halsband - Ur & Penn (9k)


Onsdag

Idag är det onsdag och regnet öser ner. Om en stund ska jag iväg till jobbet och idag blir det nog mycket folk, det är slutspurtsrea.

Besöket på Liseberg blev väldigt lyckat. Vi åt gott och hade det väldigt mysigt och roligt. Det var ganska mycket folk och det märktes på köerna till attraktionerna. Som längst stod vi cirka en halvtimma till Balder. Vädret var bra ända till vi skulle gå hem, då började regnet ösa ner men men. Det blev också ett besök i några affärer på väg till tåget.

Igår jobbade jag och sedan åt vi middag med pojkvännens föräldrar, gott och mysigt. Efter jobbet idag ska vi tvätta och sedan blir det en lugn kväll.

Ha det bra!


Till Liseberg

Idag var jag verkligen upp med tuppen. Gick upp kvart över sju för att gå och träna. Jag körde ett motionspass på cross trainer och sedan lite styrketräning. Det var väldigt skönt att träna men otroligt varmt, ingen luft alls. Sedan gick jag hem och åt frukost och nu har jag gjort iordning mig för att åka till Liseberg. Ute är det strålande väder men jag hoppas att det inte blir för varmt.

Jag är lite irriterad just nu. Jag stod och torkade håret med hårfönen och helt plötsligt la den av. Det är ett ganska världsligt problem men ni som använder er av hårtork vet hur viktigt det är med en som fungerar. Jag får nog satsa på att köpa en ny.

Ha en trevlig dag!

Söndag kväll

Helger går alltid så otroligt fort vilket är väldigt synd. Det har varit en väldigt bra och trevlig helg. Idag har vi bara tagit det lugnt, ätit och drukit gott. I morgon är det måndag och en ny vecka. Pojkvännen har semester en vecka nu och imorgon blir det en tripp till Liseberg men innan det ska jag till gymmet och träna lite.

Ha en trevlig kväll.  


Söndag

Gårdagen var väldigt trevlig och det är alltid lika kul att träffa släktingar. Mitt kusinbarn bara växer och växer och nu går han också. Idag klockan nio var jag och pojkvännen ute och gick en lång promenad. Vi var ute i lite mer än en timma, jag är så stolt över oss. När vi kom tillbaka åt vi en riktigt god frukost, färskt bröd, vattenmelon och ägg. En perfekt start på dagen.

Idag ska vi hälsa på pojkvännens föräldrar som kommit ner hit till Varberg. De har en sommarstuga på Södra Näs.

Jag vill också tacka för de kommentarer som jag har fått om kjolen. Jag har varit osäker på om jag skulle behålla den eller inte men nu har jag bestämt mig. Jag ska behålla den och jag ska försöka ha den utan leggings.


Mitt kusinbarn Emil




 


Gårdagens outfit


Klänning - MQ
Pumps - Nilson
Pärlhalsband och örhängen - Ur & Penn


Lördag kväll

Nu har jag just kommit hem från kalaset. Det var väldigt trevligt, god mat och mycke skratt. Kul att träffa mina kusiner och mitt lilla kusinbarn. Mitt kusinbarn heter Emil och han är så söt, han har just lärt sig gå.

Nej nu är det sängen som gäller. Skriver mer imorgon.

Bilderna på kjolen

Jag har ett problem som jag hoppas att ni kan hjälpa mig med. Igår köpte jag en blommig kjol på H&M men jag är lite osäker på storlek och hur den ska sitta. Jag tror att den ska sitta ganska högt i midjan men jag vet inte. Jag skulle bli glad om ni ville hjälpa mig, komma med lite kommentarer och så. Lägger upp en bild på den så fort som möjligt.

En fråga till, kan man ha den utan leggings eller liknande?




Fredag kväll

Så var denna dag snart slut. Det var helt underbart att ligga på stranden och sola idag. Det var otroligt varmt och för att kyla ner mig lite badade jag, tre gånger. Det var inte så skönt i vattnet dock, någon sa att det bara var 15 grader. Efter stranden åkte jag hem och gjorde iordning mig och sedan var det dags att laga mat. Det blev lax i ugnen, färskpotatis och romsås.

Jag har ett problem som jag hoppas att ni kan hjälpa mig med. Igår köpte jag en blommig kjol på H&M men jag är lite osäker på storlek och hur den ska sitta. Jag tror att den ska sitta ganska högt i midjan men jag vet inte. Jag skulle bli glad om ni ville hjälpa mig, komma med lite kommentarer och så. Lägger upp en bild på den så fort som möjligt.

Imorgon är det jobb som gäller och efter det ska jag och pojkvännen på kalas i Åsa. Det är min kusin Malin som fyller 30 år. Det ska bli väldigt trevligt.

Ha en trevlig kväll!

Till stranden

Idag är jag uppe med tuppen. Nu ska jag ut och gå en runda och sedan är det stranden som gäller. Det är underbart väder ute. Ha det så bra!

Ont i fötterna

Nu är denna torsdag snart slut. Halv nio i morse gick jag ut på en promenad, var ute i en timma och det var väldigt härligt. Sedan gjorde jag iordning mig för jobbet. I dag jobbade jag från tolv till nio, en lång dag och det känns i fötterna just nu, de värker. Vädret idag har varit underbart, fullt solsken och väldigt varmt, synd bara att man var tvungen att jobba.

Imorgon är jag ledig, underbart. Jag hoppas på lika fint väder imorgon så att jag kan spendera dagen på stranden. Nu är det sängen som gäller. God natt!

Jordgubbar

Nu är det onsdag kväll och den spenderar jag i soffan tillsammans med min pojkvän och en massa jordgubbar. Vi köpte två liter på ica, så mumsigt. Det har varit helt underbart väder idag och en väldigt fin kväll, jag hoppas att det förblir så nu ett tag.

Ha en trevlig kväll!

En underbar dag

Idag skiner solen och det är varmt ute, så härligt. Jag har just varit ute på en lång promenad längs havet. Det var så härligt, skönt och underbart. Var ute och gick i en timma så jag är stolt över mig själv. Nu ska jag göra iordning mig och sen gå till jobbet. Till alla er som är lediga, ni måste absolut ta er ner till stranden idag och njuta av solen. Det skulle jag ha gjort om jag var ledig. 

Ha en bra dag! 

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter jobb och Gekås. Idag har det varit ganska lugnt på Ur & Penn, sålt några klockor och så. Tyvärr var jag tvungen att jobba över lite, det är så typiskt att allt folk ska komma precis när man ska gå och när man ska iväg någonstans.

På Gekås var det ganska lugnt, inte så mycket folk. Jag köpte en grå klänning/tunika och lite marmelad. Man hittat alltid något som är bra att ha där.

Snart är det dags att sova för en ny dag med jobb väntar imorgon. Jag ska försöka gå upp tidigt för att gå på en promenad. Vi får se om jag lyckas med det.


Klänning/Tunika - Gekås

Gekås idag!

En ny dag och strålande väder. Solen skiner och det ser ut att vara riktigt skönt ute. Idag ska jag jobba på Ur & Penn och efter det ska jag och pojkvännen åka till Gekås i Ullared.

RSS 2.0