Söndag

Så var det söndag igen och jag har slarvat med uppdateringen igen. Idag är det tyvärr ingen bra dag trots det fina vädret. Dagen började bra men så fort jag ställde mig på vågen och såg min vikt rasade allt. Just nu vill jag bara ge upp min kamp och börja äta som jag gjorde förut eller inte äta alls. Jag vet att det inte går men det är så lockande.

I fredags var det final i "Let´s dance", det har nog ingen missat. Jag började gråta när Laila Bagge dansade sin sista dans, den var så fin! Samtidigt så tycker jag att det var väldigt kul att Magnus och Annika vann.

Igår jobbade jag hela dagen och på kvällen åt vi middag med Mattias pappa här hemma hos oss. Efter det tittade vi på Robinson och sedan lite fotboll. Jag somnade som vanligt i soffan! Om en stund ska jag och Mattias åka till Halmstad och gå runt och strosa lite. Jag hoppas att dagen blir bättre!

Ha en bra dag!

Sol, sol!

Ååå det är så underbart väder ute, solen skiner och det är blå himmel. Det var så underbart väder igår också och det kändes lite konstigt när jag pratade med mamma och hon sa att det snöade hemma i Enhörna. Här var det som vår och där var det vinter.

Igår var jag i skolan och efter det var jag på ätstörningsenheten. Det gick väldigt bra och hon var positiv till hur det går för mig. Idag ska jag jobba, börjar kvart i tio och slutar tre. Då ska jag ut i solen och mysa!

Ha en bra dag!

Söndag

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Nu är det söndag igen och helgen är snart slut. Det har varit en väldigt lugn och skön helg. I fredags var Mattias ledig så vi gick en sväng på stan, åt en varsinn tacotallrik till lunch på Ströget och bara tog det lugnt. På kvällen åt vi en god middag med lite ost, kex och annat plock. Vi tittade på film och bara myste. Igår jobbade jag och på kvällen tittade vi på film och Robinson. Jag tyckte att Robinson var ganska bra så jag kommer nog att följa det. Idag har vi hållt på och fixat i lägenheten, efter det blev det en tur till Gekås och där träffade jag min kära vän Madde. Nu har vi ätit lite mat och nu tittar jag på Gossip Girl.

Imorgon är det skola igen och efter det ska jag till ätstörningsenheten. Jag har inte varit där på två veckor så det ska bli väldigt skönt att få komma dit och prata med min sjukgymnast. Jag har mått lite sådär ett tag nu, det går upp och ner hela tiden och jag har ångest ganska ofta. Det är svårt att äta riktig mat i normala mängder och sen se hur siffrorna på vågen stiger, hela mitt liv har kretsat kring mat och att hålla min vikt nere. Nu kan det inte längre vara så.
 
Ha en trevlig kväll! 

"Män som hatar kvinnor"

Nu ikväll har jag varit och sett filmen "Män som hatar kvinnor" med min underbara vän Frida. Den var så himla bra men samtidigt väldigt hemsk och rå. Jag har inte läst böckerna men ska absolut göra det nu och jag kan verkligen rekommendera er att se filmen!

Idag har det varit ännu en dag med underbart väder, jag längtar verkligen till våren nu! Idag har jag skrivit lite på vårt arbete och sen har varit ute och gått. Imorgon ska jag fortsätta skriva och sen ska jag jobba några timmar.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Tisdag

Ute skiner solen och himlen är blå, det är underbart och det känns nästan som vår. Idag har jag skrivit lite på vårt arbete och det går framåt sen så har jag varit och lunchat med en av tjejerna på Ur & Penn. Det var väldigt trevligt och efter det gick vi en sväng på stan. Jag är så glad att jag har fått så härliga arbetskamrater!

Nu ska jag försöka skriva lite mer. Imorgon kommer det en kille ftrån bredbandsbolaget, han ska fixa vårt internet och sen på kvällen ska jag och Frida gå på bio, vi ska se "Män som hatar kvinnor".

Ha en bra dag!


Underbart väder!

Ute är det blå himmel och solen skiner och det borde egentligen vara en väldigt bra dag men så är det tyvärr inte. Idag är det ingen bra dag och om jag fick bestämma skulle jag gärna krypa ner i sängen igen och sova bort dagen.

Igår var det final i Melodifestivalen och den slutade inte riktigt som jag hade hoppats att den skulle göra men det var ganska spännande.

Hoppas att ni får en bra dag!

Final!

Så var det snart dags för final i melodifestivalen och vi har laddat med lite smågodis vilket inte hör till vanligheten. Jag vet inte riktigt vilka som jag vill ska vinna men jag gillar Alcazars och Sarah Dawn Finers låt. Idag har jag jobbat och det har varit ganska lugnt. Jag blir dock trött på en del kunder som inte riktigt kan läsa prisskyltar. Efter jobbet gick jag och Mattias och handlade lite middag, det blev en varsin ryggbiff, lite vitlöksbröd och vitlökssmör. Nu har vi nyss ätit och maten blev så god, till den hade vi sallad.

Imorgon blir det sovmorgon och sen får vi se vad dagen bjuder på. Ha en trevlig kväll!


En underbar dag!

Idag har det varit en väldigt bra dag. Mattias har varit ledig så han följde med mig till Synsam och det visade sig att min syn inte har förändrats sen jag var där sist. Det var väldigt bra och mina glasögon som jag har men aldrig använder var helt perfekta. Efter det gick vi och åt en god lunch på Paganini, det var så mysigt att kunna äta lunch med honom. Sedan var det dags för mig att gå till jobbet och göra lite nytta. Det var inte så mycket folk men vi hade saker att göra ändå.

Ikväll har vi ätit lite räkor och tittat på film, en väldigt mysig fredagkväll! Imorgon ska jag jobba hela dagen och sen ska vi titta på Melodifestivalen, man kan ju inte missa finalen. Ha det så bra!

Dagens outfit



Så här blev luggen!
 

Vart kom snön ifrån?

Igår och imorse var det sol, blå himel och underbart väder. Om man tittar ut nu så vräcker snön ner, vart kom den ifrån och varför? Våren kändes så nära och jag längtar verkligen efter våren men jag får väl vänta ett tag till. Idag har jag och Madde varit i skolan. Det har gått lite trögt men lite har vi fått gjort.

Efter skolan gick jag till frisören och nu har jag min kära lugg igen. Tack för de kommentarer som jag har fått och det känns verkligen bra att ha vanlig lugg igen.

Imorgon är Mattias ledig så han ska följa med mig till Synsam. Det var ca 2,5 år sen jag gjorde en synundersökning så det är nog dags igen. Efter det ska vi ta en lunch på stan och sen ska jag jobba. Det blir nog en trevlig dag!

Nu ska jag ner till tvättstugan och slänga in en maskin. Ha det så bra!

En lång dag

Det känns som att det har varit en lång dag idag, först skola och sen jobb mellan tre och åtta. Det var mycket som skulle göras på jobbet inför morgondagen men det gick väldigt bra. Efter jobbet gick vi till Espresso house i gallerian, de hade lite mingel med dryck och tilltugg så vi stannade där en stund och minglade lite.

Imorgon ska jag och Madde till skolan igen och skriva lite, får se hur länge vi måste sitta där. Jag har ett litet bekymmer som ni kanske kan hjälpa mig med. Jag är lite osäker min lugg, hur jag ska ha den. Jag har ju tidigare haft rak lugg och nu har jag lugg med mittbena. Jag är lite sugen på att ha rak lugg igen, vet inte riktigt om det känns så bra med den lugg jag har nu. Så min fråga till er är: Vad tycker ni att jag passar bäst i?




(kanske inte den bästa bilden men men)


Tisdag

Just nu sitter jag på en föreläsning som handlar om "att söka information" och jag kan inte säga att den är så speciellt intressant men men.

I helgen har jag haft mycket att göra. I fredags var jag, Madde och Mattias på After School på ett ställe här i varberg. Det var väldigt trevligt och mycket folk. Efter det gick vi hem till Anna, drack lite vin och pratade en massa. Jag och Mattias gick hem ganska tidigt eftersom jag skulle upp tidigt på lördagen. I lördags jobbade jag hela dagen och det var mycket folk hela tiden. Jag skulle ha stängt butiken 16.00 men sista kunden gick 16.15. Efter jobbet skyndade jag hem, bytte om och slängde i mig lite mat. Sedan kom Sara och hämtade mig och så åkte vi tjejer ut till Frida i Åskloster. Där fick vi lite gott att äta, vi pratade en massa, tittade på melodifestivalen och spelade lite sällskapsspel. Det var så trevligt. Vid elva åkte vi in till stan igen och gick ut på Oscar´s där vi dansade och hade roligt.

I söndags var jag och Mattias i Kållered på dop och det var mitt kusinbarn Alicia som döptes. Hon skrek hela tiden i kyrkan men hon var så söt! Sedan blev det fika och de bjöd på smörgåstårta och prinsesstårta. Hon fick en massa söta presenter och av oss fick hon en dockservis i porslin, ett par söta tofflor och en body. Efter dopet åkte vi till Ikea och köpte lite saker till lägenheten, bland annat ett skrivbord.

Igår var det dags för skola igen och på eftermiddagen var jag på ätstörningsenheten. På ätstörningsenheten gick det bra, vi pratade om hur veckan har varit och så fick jag bollmassage. Efter skolan idag ska jag jobba, det är ny kampanj på gång så det ska skyltas om och så. Nu ska jag försöka lyssna lite.

Ha en bra dag!

En bild från helgen


Torsdag

Oj vad dagarna går fort, redan fredag imorgon. Idag har jag och Madde varit i skolan och skrivit lite på vår undersökningsplan och det går framåt. Det är alltid lite svårt att komma igång och få inspiration men det kommer att bli bra det här. Efter skolan jobbade jag några timmar och det var så kul. Det känns som att jag inte har jobbat på länge.

Strax ska jag och Mattias iväg till Esprit på clubbkväll. Jag ska nog inte handla något men det är alltid kul att titta. Imorgon ska vi till skolan igen och skriva lite till. Madde stackarn har varit magsjuk så vi kunde inte skriva något igår men det löser sig, vi ska nog hinna ändå :).

På lördag ska jag jobba hela dagen, jag öppnar och stänger. Sen på kvällen ska jag hem till Frida. Då blir det lite prat, melodifestival och lite gott att dricka.

Ha en trevlig kväll!

Regn, regn

Usch var tråkigt väder det är ute, grått och regnigt, det känns verkligen inte lockande att gå ut. I skolan gick det bra, vi hittade lite böcker och föreläsningen var ganska intressant men tyvärr så var jag så trött och orkade inte lyssna hela tiden. Efter skolan gick jag och köpte en doppresent till mitt kunsinbarn Alicia som döps på söndag. Jag kan inte avslöja vad det var just nu men jag ska göra det senare.

Nu på eftermiddagen har jag varit duktig och läst flera av böckerna som vi ska ha till arbetet. Jag är förvånad över mig själv men ämnet som vi ska undersöka är väldigt intressant vilket gör mig mer motiverad. Vi ska bland annat titta på barns motorik, något som verkligen är viktigt och som verkligen ligger i tiden. Barn och ungdomar i dagens samhälle blir mer och mer stillasittande vilket inte bara påverkar deras hälsa utan också deras motoriska färdigheter. Det är något som vi har läst mycket om under hösten och fått mig att inse hur mycket rörelse påverkar oss, både vuxna och barn.

Om en stund kommer Mattias hem och då ska vi åka till Hajen och handla lite mat. Jag har under en tid levt på ägg och smoothie vilket kanske inte är så bra. Under besöket på ätstörningsenheten igår kom vi överens om att jag ska försöka börja äta riktig mat igen och de mål jag ska fokusera på är frukost och lunch. Det är vekligen inte lätt ska ni veta men jag kämpar på och jag ska verkligen ta mig ur det här.


Ha en fortsatt trevlig dag!


En tung dag

Idag har det varit tungt och besöket på ätstörningsenheten var jobbigt. Det är mycket tankar och känslor som kommer fram och jag börjar inse vad jag gör mot min kropp och hur jag skadar den. Det är svårt och jobbigt att inse men jag måste det för att kunna ta mig ur det här. Nu är det bara att kämpa på!

Imorgon ska jag till skolan, har föreläsning men innan det ska jag och Madde sätta oss och börja på vår undersökningsplan. Nu ska jag snart krypa ner i sängen.

Sov så gott!

Vi har flyttat!

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har haft en del att göra. En rolig nyhet är att vi har flyttat men inte så långt. Vi har bytt lägenhet med grannen så nu bor vi i en två på 73 kvadratmeter! Det är så himla skönt att ha ett eget sovrum. Det är en del som måste göras, måla tak och väggar men annars så är den väldigt fin. Vi började vid tre i torsdags och slutade sent i fredags kväll.

I fredags kom också min familj ner och har varit här hela helgen. De hjälpte oss att flytta och sen har vi bara umgåts och haft det mysigt. I lördags var jag, mamma, jocke och hans flickvän på spa på Fregatten. Hans flickvän hade fått en behandling i födelsedagspresent och medan hon fick behandlingen badade vi andra bubbelbad. Det var så härligt! Mattias och pappa tog en tur till kallbadhuset. Efter det gick vi alla en sväng på stan, kollade i affärer och åt lunch. Sedan promenerade vi bort till Super bowl och bowlade lite. Det gick inte så bra för mig direkt men det var väldigt kul. När vi var klara gick vi hem, gjorde iordning oss och sedan åt vi en god middag på Wärdshuset, så trevligt! Igår var hyresvärden här och besiktade lägenheterna och efter det åt vi semla med familjen innan de åkte hem till Enhörna igen. En väldigt rolig och mysig helg!

Efter att familjen åkt hem åkte jag och Mattias till Ikea och shoppade lite saker till lägenheten! Det kommer att bli så fint här när allt är klart.

Idag är jag ledig och om en stund ska jag iväg till ätstörningsenheten. Jag behöver verkligen prata med dem för idag är det ingen bra dag. Ha en bra dag!


RSS 2.0