Ny blogg

Nu har jag flyttat bloggen till angelicaelisabet.blogspot.com

Vi ses där!


Lchf-glass


Helg igen

Då var det helg igen och veckan som varit har varit ganska fullspäckad. Jag har haft apt (arbetsplatsträff), fotografering på jobbet vilket gick väldigt bra och det så har det varit lite andra jobbiga saker på jobbet. Idag har jag tagit det lugnt, städat lite och vi har just ätit lite lchf-glass som jag gjort alldeles själv. Den blev helt okej faktiskt. Vi skulle ha gått på fest ikväll men den blev tyvärr intställd vilket var så tråkigt. Jag hade verkligen sett fram emot det. Imorgon blir det lite zumba och sen får vi se vad dagen bjuder på. Om två veckor kommer mina föräldrar ner och nästa fredag händer det något stor i mitt liv men det får jag berätta mer om då. Ett svårt, jobbigt men otroligt spännande och roligt beslut ska tas!

Kalasfin i lördags


Chokladbollar på Lchf-vis


Helg och kalas

Så var det helg igen och jag känner att tiden går så fort så att jag inte hinner med. Denna helg är Mattias ledig vilket är underbart! Om några timmar ska vi på kalas, Mattias systers kille fyller 25år och det ska bli väldigt trevligt! I veckan har Mattias varit i Köpenhamn vilket betyder att jag har varit själv hemma. Jag har mest jobbat, tränat och gått promenader. Något som jag också har gjort är att jag har börjat med Lchf och det går verkligen så bra. Jag har inte ätit godis och har inte haft något direkt sug efter det. Jag vet att jag inte behöver gå ner i vikt och att jag inte får slarva med maten men att inte känna sig bekväm i sin kropp är hemskt. Därför har jag börjat med detta. Jag känner mig inte alls lika svullen och uppblåst och jag känner mig redan nu lite mer bekväm med min kropp. I veckan som kommer har vi fotografering på jobbet, apt och så jobbar jag sent nästan varje dag, vilket inte är så roligt men men. Vi är ju med i tappa.se på jobbet och det sporrar oss alla till att gå ut och gå och det är så roligt! Jag har som mest gått 17000 steg! Nu blir det lite lunch, en tur på stan och sen kalas!

Kantareller

I helgen var vi till Eksjö och där tittade vi på enduro (som cross fast i skogen). Jag och mamma tog en liten promenad i skogen för att se om vi kunde hitta lite svamp. Lyckan blev tyvärr inte så stor men jag hittade lite vanliga gula kantareller som nu är klara att äta, så gott!


Äntligen!

Äntligen har Blogg.se kommit som app, det blir så mycket enklare att blogga då. Det är så sällan jag sitter vid dator och då blir det dålig uppdatering, tyvärr.