Jag är nöjd...

Igår var jag och klippte mig och jag blev nöjd. Det är inte så ofta det händer och det slutar ofta med att jag sitter hemma och gråter. Efter någon dag går det över och jag kan till slut känna mig nöjd. Nu har jag bytt frisör och för första gången på länge känner jag mig riktigt nöjd och Mattias var så glad över att han slapp se mig gråta. Luggen brukar vara det största problemet men hon förstod hur jag ville ha det och den blev riktigt bra.

Innan jag klippte mig igår var jag och fikade hos min vän Frida och det var mycket trevlig. Hon bjöd på hallon paj, kaffe och goda kakor. Imorgon är det äntligen dags för premiären av "Sex and the city 2" och jag är så nyfiken och har längtat så efter den. Igår var det även min sista dag på förskolan i Limabacka och det var lite sorligt. Jag gillar verkligen det stället och jag hoppas att jag får komma tillbaka dit igen någon gång.

Det är en händelserik vecka. På lördag kommer mina föräldrar hit och jag längtar så. Vi ska gå på stan, äta lunch och dricka vin, en perfekt ledig lördag. På fredag ska vi på student i Ulricehamn och det ska bli jättetrevligt.

Nu ska jag fixa till mig och ta en promenad i det härliga vädret och sen blir det jobb på Ur & Penn. Ha en trevlig dag.

Ett ljus och en ros för gammelmormor...

dsc00338 (MMS)

Ett ljus och en ros för gammelmormor som gick bort i natt.


Min tand är fixad

Besöket hos tandläkaren igår gick väldigt bra och fort. Mattias var med som stöd för jag var så himla nervös men det la sig ganska snabbt. Hålet var väldigt litet så det tog bara 10 minuter och jag behövde ingen bedövning. Känns så skönt att ha det gjort och jag firade det med att äta lite choklad, tur att inte tandläkaren såg det hihi. 

Idag är jag ledig och jag har varit på Ur & Penn och blivit fotograferad tillsammans med mina kollegor. Gallerian ska ha bilder på oss som jobbar i butikerna på hemsidan och idag var det vår tur. Det var väldigt roligt och jag hoppas att bilderna blev bra.

Ikväll blir det party med tjejerna! Synd bara på det trista vädret. Imorgon blir det en mysdag hemma och på fredag ska jag jobba på Ur & Penn. Ha en trevlig dag!

Tisdag

Idag är jag i Limabacka och jobbar och det känns lika roligt att få komma hit varje gång. Jag har hittat ett ställe som jag trivs så himla bra på. Det är kanske det här jag ska jobba med när jag blir stor ändå.

Helgen som varit var jättebra. I lördags jobbade jag och efter det hade vi mys hemma. I söndags tog jag och Mattias en tur till Kungsmässan men det blev inte så mycket shopping. Mattias däremot köpte en jättefins tavla med Eiffeltornet på, så fin. På vägen hem svängde vi förbi Åsa där min kusin bor och de var hemma. Det blev lek med Emil och Alicia, fick och en god middag. Det var så kul och trevligt.

Igår blev det en heldag på Ur & Penn och sen en lugn kväll hemma. Efter jobbet idag ska jag till tandläkaren och laga ett hål och jag är väldigt nervös.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Fredag!

Så var det fredag igen och veckan har gått alldeles för fort. Den här veckan har jag jobbat varje dag och jag har varit på både Ur & Penn och i Limabacka på en jättemysig förskola. Jag har fått många tider på den förskolan på grund av att en är sjukskriven. Det är alltid tråkigt när någon blir sjuk men det känns väldigt härligt och roligt för mig att få vara på ett och samma ställe en längre tid.

Förra heglen var det 1 maj och den spenderade jag och Mattias hemma. Jag var trött efter en lång vecka och somnade vid åtta. På lördagen var vi på loppis i Torpa och sen hade vi en mysig och lugn dag tillsammans. Det är inte ofta som vi båda är lediga en lördag så vi såg till att ta vara på den. På kvällen blev det en god middag hos Mattias föräldrar på Södra Näs.

Imåndags satt vi på akuten i 4 timmar med Mattias farfar som fallit ihop under dagen. Han fick stanna kvar där två nätter utan att de hittade något och nu mår han bra och är hemma. Nu i helgen ska jag jobba på Ur & Penn och på söndag hoppas jag att vi kan hälsa på min kusin i Åsa.

Ha en trevlig dag!

RSS 2.0