Söndagspromenad

Idag tog vi sovmorgon och sedan en promenad ner genom stan, till hamnen och sen hem igen. Det var väldigt mysigt. När vi kom hem tog vi en sväng med sportbilen.
















Mina kära vänner

I torsdags kom min kompis Mikaela hit och vi började med en tur till "Tre toppar" och åt lite glass. Det blev tre kulor med varm nötsås på, en favorit. Efter det handlade vi och Mikaela lärde oss en ny jättegod maträtt som jag absolut kommer att göra igen. Sen blev det film i soffan, Twilight. Det var tyvärr inte någon film för Mikaela men men. I fredags gick vi ner och tittade på Fästningen och åt lunch på Café Ströget. Sedan bar det av till Göteborg där vi skulle hälsa på Anna, en annan kompis från Enhörna som nu bor i Göteborg. Vi gick en sväng på stan, köpte lite godis och åt en väldigt god middag på en italiensk restaurang. Efter det åkte vi hem till Anna och såg på film, "Efter bröllopet" hette den och var väldigt bra. Den kan jag rekommendera. När filmen var slut kom min snälla Mattias och hämtade mig.

 
Pasta med oxfilé, kantareller, grädde, basilika och parmesanost, så himla gott!


Anna och jag


Mikaela


Bilder från Mikaelas fest


Jag i min svarta långklänning från Paris och min nya jacka från Vila


Födelsedagsbarnet Mikaela


Min Mattias




Jag, Anna, Johanna, Cissi




Mikaela och hennes pappa Conny


Anna i baren


Johanna, Mattias och Mattias






Hela tjejgänget


Mattias, Jacob (Cissis pojkvän) och Magnus (Mikaelas pojkvän)

En mysig helg

I fredags hade jag och Mattias en mysig kväll här hemma och firade att vi äntligen blivit sambos igen. Vi lagade god mat, drack mousserande rosévin och åt blåbärspaj till efterrätt. I lördags jobbade jag och sen åt vi middag på Södra näs med Mattias föräldrar. I söndags tog vi det lugnt och åkte lite sportbil, en lugn och härlig helg.

Idag har jag bara tagit det lugnt och för en stund sen var Frida här. Vi fikade och pratade en massa. Imorgon ska jag jobba och på torsdag kommer Mikaela ner hit från Stockholm och stannar tills på fredag. Det ska bli så roligt att få visa hur jag bor nu och guida henne runt här i stan.


Ett nytt kapitel

Nu var det ett tag sen jag skrev och det beror på attjag har haft mycket och göra och bloggen har hamnat sist. Sist jag skrev skulle jag och Mattias till Marstrand och dagen där var så mysig. Den heglen var också Cahrlotta och hennes familj här och vi hade så roligt.

Jag jobbar väldigt mycket på Ur & Penn och vi har haft galet mycket att göra och jag har varit helt slut när jag har kommit hem. För någon vecka sen var mamma och pappa här och det var en underbar vecka. Vi var bland annat  till Helsingborg-Helsingör och Tjolöholms slott. De hjälpte mig också att flytta och nu idag har jag lämnat nycklarna och lägenheten för alltid. Nu är det jag och Mattias igen på allvar och det känns så himla bra!

Ihelgen var jag och Mattias hemma i Enhörna och på lördagen var vi på 25års fest hos min kompis Mikaela. Det var så trevligt och så god mat. Att träffa mina vänner var jätteroligt och det kändes så bra. Visst hade jag lite ångest och jobbiga tankar innan men de var som bortblåsta sen. Nu saknar jag mina vänner väldigt mycket och jag tänker tillbaka på allt roligt vi gjort. Det känns tomt på något sätt och nu hoppas jag och önskar att vi kunde träffas oftare. Det är inte lätt när man bort långt ifrån varandra men man kan alltid försöka. Jag känner mer och mer att jag börjar hitta tillbaka till mig själv och att jag börjar bli helt frisk. Nu vill jag leva mitt liv och inte behöva ha en massa jobbiga tankar och orimliga krav på mig själv. Jag ser fram emot mitt och Mattias liv tillsammans och ett nytt kapitel av mitt liv!

RSS 2.0