Oj!

Oj vilken dålig uppdatering, det har varit ganska mycket nu i helgen vilket har gjort att det inte har blivit några inlägg. I fredags var det en jobbig dag ända fram tills mamma och pappa kom ner hit till Varberg. De hade med sig smörgåstårta och presenter till mig, vi firade min födelsedag i förskott. Det var så gott! Jag fick en jättefint smyckeskrin och en låda med lite sytillbehör. Jag fick även ett kort där det stod att jag skulle ta med mig regnkläder och gummistövlar och vara vid gallerian halv tio på lördags morgon. Gissa om jag blev nyfiken.

Så igår tog jag med mina grejer och gick ner till gallerian vid halv tio. Där väntade min mamma, pappa, faster och farbror. De tog med mig till deras bilar och där tog de hand om mina grejer. Min mamma och faster tog med sig några väskor och så fick jag följa med dem. Vi gick till hotell Fregatten och där fick jag en ansiktsbehandling. Det var så himla skönt! När den var klar gick jag till relaxavdelningen och där väntade min mamma med jordgubbar, lite nötter och något gott att dricka. Jag, mamma och min faster satt där och pratade och hade det trevligt. Vi tog även ett dopp i bubbelpoolen, så härligt. Under tiden vi var där var min pojkvän, pappa och farbror på kallbadhuset och badade. Efter det gick vi en sväng på stan, tog en fika och hade det mysigt. Efter en stund kom också min kusin och kusinbarn. Sedan tog vi en tur till Väröbacka där vi gick på en liten julmarknad. Den var inte så mycket att ha så vi åkte hem till mun kusin och fikade istället. På kvällen var vi ute och åt på Wärdshuset här i Varberg och sedan gick vi hem till mamma och pappa på vandrarhemmet och spelade lite kort och drack vin. Hela dagen var så mysig och precis vad jag behövde!

Idag är det första advent och vi har gått en sväng på stan. Efter det blev det lite adventsfika hemma hos mig med lussebullar och hembakta pepparkakor. Min faster och farbror sov hos mina föräldrar och de åkte hem efter fikat. För en stund sedan gick mamma och pappa hem, vi ska snart gå och lägga oss. Imorgon är en ny dag och dags för skola igen. Mamma och pappa åker inte hem förrän på tisdag så jag ska umgås med dem imorgon efter skolan.

Ha det så bra!

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss

Idag gick jag upp tidigt för att åka till skolan, jag packade väskan, gjorde iordning mig och sedan gick jag ut. Mina vänner om och hämtade mig och så åkte vi för att hämta den sista som skulle med. När vi plockade upp henne berättade hon att det var isgata i Borås och att bussarna inte gick som de skulle heller. Vi bestämde oss då för att inte åka upp idag, det är inte så kul att köra långt när det är halt, så vi åkte hem igen. Det blev ingen lång dag direkt. Just nu sitter jag och försöker läsa ut en bok som vi sedan ska skriva ett arbete om, det går väl sådär. Om en stund ska jag iväg till Campus för att plugga med en kompis.

Ikväll ska jag åka till Gekås och sedan blir det en lugn kväll hemma. Igår jobbade jag och det gick väldigt bra. Sedan var jag och kollegorna ut och åt på Wärdshuset. Det var så gott och trevligt.

På fredag kommer mina föräldrar, det ska bli så kul och jag längtar!

Ha en trevlig dag!

Tisdag

Idag är jag ledig från skolan men jag är inte helt ledig ändå, jag ska jobba på Ur & Penn. Efter jobbet ska jag ut och äta med kollegorna, det ska bli så trevligt.

I söndags var jag, pojkvännen, hans syster och hennes pojkvän på julmarknad på Wapnö Slott. Det var väldigt mysigt. Vi köpte lite god kola, ost och pojkvännen köpte vildsvinskorv. Vädret var toppen, kallt och sol.

Igår var jag i skolan och vi hade bland annat simträning och livräddningsprov. Det gick väldigt bra. På kvällen bakade jag pepparkakor till min morfar. Det gör jag varje år och så får han det i julklapp. Det ska vara tjocka pepparkakor.

Ha en trevlig dag!

Lördag

Lördag och helg, underbart. Idag har jag jobbat och sedan har jag bara tagit det lugnt. Igår var en väldigt skön och slapp dag. På morgonen träffades vi i studiegruppen och analyserade våra enkäter, inte roligt men det måste göras. Efter det gick några av oss och åt en god lunch och vi satt där och pratade i två timmar. Det var så skönt att inte behöva göra något annat. På kvällen var jag själv hemma, pojkvännen var på en stor fest på Carlsberg.

På juldagen är det en stor fest hemma i Södertälje som jag och mina tjejkompisar ska gå på och idag har jag köpt en klänning till den. Jag lägger upp en bild på den och ni får gärna skriva vad ni tycker, om jag ska ha den eller inte.

Imorgon ska jag och pojkvännen till Wapnö slott utanför Halmstad och gå på julmarknad. Jag längtar och det ska bli så mysigt.

Nu blir det mys i soffan och en bra film. Ha det så bra!

Svart klänning från H&M divided


Lite jobbigt just nu

Just nu är livet lite jobbigt. Det är mycket i skolan och där det är arbeten som ska skrivas och tentor att plugga till. Men det är inte bara skolan som är jobbig utan det är mycket annat också. Jag hoppas att saker och ting kommer att lösa sig och bli bättre, det måste det bli.

Igår satt vi här på Campus i Varberg och skrev och fixade och idag har vi varit i Borås. Även imorgon och på torsdag ska vi till Borås. Nu ska jag och pojkvännen titta på "Prima Paolo". Ha en trevlig kväll!

En härlig dag!

Idag har det varit en härlig dag. På förmiddagen tog vi en promenad längs havet, det var skönt trots den hårda blåsten. Efter det gick vi till ett jättemysigt café här i Varberg. Där drack vi varsin varm choklad, jag åt en äppelkaka med vaniljsås och en halv biskvi, pojkvännen åt en morotskaka, en biskvi och halva min biskvi. Det var så himla gott. Sedab gick vi hem och hämtade listan över mat som vi skulle handla och gick sedan till Hajen.

Efter middagen fick jag ett ryck att sätta upp mina nya fina julgardiner, en helröd kappa. Det var kanske lite tidigt men det blev så fint. Nu i kväll har vi suttit framför tv:n och myst och tittat på "Ensam mamma söker".

Imorgon är det skola igen men vi ska vara i Varberg, så skönt att slippa åka till Borås. Ha en trevlig kväll!

Så här blev det


Den nya mössan som jag köpte i Malmö



Söndag!

I fredags hade vi tjejer en tjejkväll, vi åt lite tacos, drack gott, spelade spel och pratade en massa. Det var så trevligt! Igår jobbade jag och det var ganska mycket folk men det var väldigt roligt. Efter jobbet gick jag och pojkvännen och handlade lite mat till middagen, det blev varmrökt lax, så gott. Senare på kvällen myste vi i soffan, tittade på film och bara hade det bra.

Idag är det söndag och snart är helgen slut. Idag blir det en lugn dag förutom att vi ska handla lite mat till veckan som kommer. Det blir kanske en promenad också.

Ha en trevlig dag!

Fredag!

Så var det fredag och helg igen, veckorna går så himla fort. Igår var jag ledig från skolan och då passade jag på att jobba mellan tolv och sex. Det var inte så mycket folk men ändå en del att göra, det är dags för en ny kampanj. Idag är jag också ledig och om en stund ska jag iväg och jobba. Ikväll ska jag kanske träffa några tjejkompisar. Tidigare idag var jag och klippte min lugg, den växer och växer. Jag blev väldigt nöjd.

Ha en trevlig dag!

Lite bilder från helgen

   
Hotellet                              Jag på våran balkong       På Carlsberg

   
                                        På Carlsberg

   
På Carlsberg                     Hard Rock Café                Nyhamn

   
                                                       Hotellet

En underbar helg

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, har inte haft tid. Helgen i Malmö och Köpenhamn var helt underbar. På lördagen åt vi en jättegod frukost och sedan tig vi tåget över till Köpenhamn. Först tog vi en lång promenad och gick till Carlsbergs museet. Det var väldigt intressant och bättre än vad jag jag trodde att det skulle vara. Vi fick även två öl eller läsk var, det var så trevligt. Sedan gick vi tillbaka in till de centrala delerna och strosade runt på Ströget och bara hade det bra. Middag åt vi på Hard Rock Café och det var så gott. Sedan tog vi tåget hem igen. Väl hemma på hotellet la vi oss och vilade en stund, vi var helt slut i våra ben. Sedan gick vi ut på stan en sväng, drack lite gott på ett ställe och myste.


På söndagen åt vi en god frukost, packade, checkade ut och sedan gick vi en sväng i Malmö och i affärer. Jag köpte julgardiner, en mössa och så köpte vi ett nytt duschdrapperi. Efter det åkte vi vidare till Lund där vi tänkte ta en fika. Men tyvärr så hittade vi inget mysigt ställe och vädret gjorde sitt, det regnade hela dagen så vi åkte hem. På vägen hem stannade vi till i Helsingborg och tog en fika. Det var så skönt att komma hem sen, borta bra men hemma bäst. 

I måndags var det skola igen och då simmade vi. Vi var i Dalsjöfors och det var ganska roligt. Jag var väldigt nervös och kände mig väldigt obekväm innan på grund av vissa saker men det gick ändå ganska bra och obehagskänslorna försvann. Efter det fick jag och två tjejkompis ett ryck, istället för att åka hem så åkte vi till Gällstad och Lager 157. Där blev det lite shopping, lunch och fika. När vi skulle köra hm tog vi vägen förbi Gekås och det blev lite shopping där också. Det var en jättekul och trevlig dag som jag gärna gör om!!

Idag har jag varit i skolan och vi har haft idrott. Jag och två till redovisade ett rörelseprogram som vi gjort och det gick ganska bra. Sedan redovisade jag och min studiegrupp en motorikbana också. Efter det spelade vi lite fotboll och ett annat spel som var hur kul som helst. Det är så skönt att få röra på sig. Igår var jag och tränade vilket jag inte har gjort på ett tag, det var så skönt. Igår var det också en speciell dag, jag och pojkvännen firade två år. Tiden går så himla fort.

Ikväll blir det mys framför tv:n, det är "Bonde söker fru" och Grey´s Anatomy. Ha en trevlig dag!


Äntligen här

Nu är vi äntligen i Malmö. Vårt rum är så mysigt, ganska litet men väldigt fint. Nu på kvällen har vi varit och ätit en jättegod middag på en restaurang här mitt i Malmö. Sedan tog vi en liten promenad och nu blir det mys framför tv:n. Imorgon ska vi äta en god frukost och sen ska vi åka till Köpenhamn. Ha en trevlig kväll!

Snart bär det av!

Nu är jag hemma från skolan, resväskan är packad och klar, nu är det bara pojkvännen som fattas. Vädret är inte så roligt idag, det är mulet, grått och lite regn. I Malmö ska vi bo på ett jättemysigt ställe som heter Mayfair Hotel. Vi har bott där en gång tidigare och vi var så nöjde då. Frukostbuffén där var helt underbar, färsk frukt och grönsaker, ett stort fat med räkor och mycket annat gott! Jag kommer att blogga lite under vår lilla resa och bilder kommer jag att lägga upp i efterhand. 

Ha en jättebra helg!

Här ska vi bo


Skola och Malmö

Äntligen fredag! Jag har längtat så till den här dagen och nu är den här. Om några minuter ska jag åka till skolan, Borås och efter det ska vi åka till Malmö. Jag hoppas att dagen går fort. Idag har vi också en redovisning i skolan och jag hoppas att det kommer att gå bra.

Ha en bra dag!

Dagens outfit

Topp - Gina Tricot

Kjol - Gina Tricot

Smycken - Ur & Penn


En härlig dag

Idag har jag varit ledig och det har varit så skönt. På förmiddagen var jag hemma och tog det lugnt, försökte plugga lite men det gick inte så bra. Vid ett träffade jag en tjejkompis och vi tog en promenad längs strandpromenaden. Vi pratade en massa och det var så mysigt. Efter det gick vi en kort sväng på stan, hon hittade ett par stövlar, jättesnygga och sedan skiljdes vi åt.

När jag kom hem satte jag igång med skolarbetet som ska in imorgon. Idag har jag även prövat på en ny maträtt, tacopaj. Det var faktiskt ganska enkelt och det blev så gott, jag kan verkligen rekommendera det.

Imorgon eftermiddag åker jag och pojkvännen till Malmö och jag bara längtar. Det ska bli så skönt att få komma iväg och bara ha det bra. Men innan det ska jag till skolan. Nu ska jag skriva klart arbetet så att jag kan titta på "Du är vad du äter".

Ha en trevlig kväll!

Föreläsning och jobb

Just nu sitte jag på en föreläsning som handlar om genus och jämställdhet. Det är ganska intressant men tyvärr orkar jag inte lyssnar så mycket, är trött idag. Efter föreläsningen ska jag jobba, det ska bli väldigt kul. Det är skönt att jobba, göra något annat och slippa alla andra tankar och funderingar. Ha en bra dag!

En ny vecka

En ny vecka och jag hoppas att den går fort. På fredag ska vi, pojkvännen och jag, åka till Malmö och bo där tills på söndag. På lördagen blir det en tripp till Köpenhamn och jag bara längtar.

Idag har jag varit i skolan, vi hade idrott och då spelade vi olika varianter av fotboll, det var så kul. Imorgon är jag ledig och då ska jag försöka plugga lite. Nu blir det lite mys i soffan med en massa ljus tända. Ha en trevlig kväll!

En underbar helg!

Festen i fredags blev väldigt lyckad, vi pratade en massa, åt och drack gott och så spelade vi Buzz. Efter det gick vi ut på Oscar´s och dansade lite. Det var så roligt!

Igår jobbade jag mellan elva och två, det var inte så mycket folk men det var roligt att jobba ändå. När jag slutade kom pojkvännen och mötte mig och vi gick till Hamnkiosken och köpte oss varsin korv. Sedan fick vi lust att vara lite kulturella så vi gick på länsmuseet på Varbergs Fästning. Där kikade vi bland annat på Bockstensmannen. Innan vi gick hem så gick vi förbi Kvantum och handlade lite middag, det blev havskatt. Kvällen blev lugn med lite varma äpplen och vaniljvisp samt lite gurka och dipp.

Idag har vi varit hos min underbara faster och hennes man i Kinna. Vi gick en härlig långpromenad och sedan åt vi en god middag. Efter det spelade vi ett parti Yatzy och pojkvännen vann.

Imorgon är det dags för skola igen. Nu ska jag kika på "Ensam mamma söker". Ha en trevlig kväll!

Dagens outfit

Topp - H&M
Jeans - Vero Moda

I fredags köpte jag en ny kjol och såhär ser den ut


Lite bilder från partyt
   
 

RSS 2.0