Party!

Nu är lägenheten städad och fin, ljusen är tända och godiset är framme. Vi är redo för party. Idag har jag mest tagit det lugnt, varit och handlat lite och så var jag en sväng på Gina Tricot med en tjejkompis.
 
Imorgon ska jag upp tidigt och jobba.

Kvällens partyoutfit


Linne - Paris Kate & I (MQ)
Jeans - Vero Moda
Svarta pumps - Nilson
Klocka och smycken - Ur & Penn



En lugn dag

Idag blir det en lugn dag hemma förutom några saker som jag ska fixa tills ikväll. Nu börjar det verkligen bli kallt ute, det är nästan nere på noll grader, vintern kryper närmare. Idag har jag bokat tid för klippning och toning, det sker den 19 december lagom till jul. Jag längtar så mycket till julen, få ta fram adventsljusstaken och andra julsaker. I år ska jag och pojkvännen klä vår första, egna julgran.

Ha en bra dag!

Äntligen över

Så var tentan äntligen över och jag vet inte hur det gick. Det kan ha gått bra men det kan lika gärna ha gått åt andra hållet men jag gjorde mitt bästa. Innan tentan mötte jag några av mina klasskompisar på ett café och så satt vi där i några timmar och pratade. Det var väldigt trevligt och sedan gick vi och gjorde tentan.

Efter det gick jag en sväng på stan. Jag köpte tre nya blockljus i grått och en ljusstake i silver till köket och det blev jättefint. Jag köpte även en rutig kjol i rött.

Nu ikväll ska vi bara ta det lugnt och absolut inte tänka på skolan. Jag ska titta på ett av mina favoritprogram "Du är vad du äter" och sedan blir det sängen.

Ha en trevlig kväll

  

Bild på den nya kjolen


Dags för tenta

Klockan ett idag börjar min tenta och jag är lite nervös. Jag vill verkligen klara den och det känns som att jag borde göra det men man vet aldrig. Vi är några som ska träffas innan och prata lite, om det är någon som är osäker på något eller så. Efter tentan ska jag gå på stan och köpa lite nya ljus till köket, jag har haft lila innan men nu blir det nog lite silver eller grått.

Hoppas att ni får en bra dag!

Lite orolig

Idag har jag varit i skolan och vi hade idrott. Det var sådär, hade hellre varit hemma och pluggat. Jag är lite orolig och nervös inför tentan imorgon, vet inte alls hur det kommer att gå. Om en stund ska jag laga mat och sedan ska jag och pojkvännen ta en promenad, det behövs verkligen. Jag har inte tränat på ungefär två veckor så jag har lite dåligt samvete. Sen är det alltid skönt med en härlig kvällspromenad.

Ha det så bra!

Plugg plugg

Igår var jag ledig från skolan och då spenderade jag dagen på campus tillsammans med en tjejkompis. Vi satt där och pluggade till tentan som vi har på torsdag. Vi var där från halv elva till halv fem. Idag har vi också pluggat hela dagen, från halv tio till halv sex. Jag är så stolt över oss båda och jag har aldrig pluggat så mycket känns det som. Jag hoppas att något av det har fastnat.

Efter pluggandet var jag på möte på Ur & Penn. Vi fick lite information om saker som kommer att ske den närmsta tiden och även vad vi ska koncentrera oss på vid försäljning. Det bjöds på lite smått och gott, ost, kex och lite godis.

Imorgon ska vi till skolan igen och sedan blir det mer plugg inför tentan. På fredag ska vi ha lite tentafest och även gå ut.  Idag har jag också bokat biljetterna hem till jul, det blev inte billigt men men...

En härlig helg!

Tack för alla fina kommentarer om vilken hårfärg jag ska ha. Just nu är jag väldigt sugen på att tona det i en mörkbrun färg, får se om jag vågar.

Helgen har varit härlig. I fredags var vi på kalas hos pojkvännens farfar, vi åt en massa gott och pratade, det var så trevligt. Igår jobbade jag från tio till fyra, det var väldigt kul och ganska mycket kunder. På eftermiddagen pluggade jag och sedan åt vi middag. Senare på kvällen åt vi lite gurka och dipp och tittade på Mamma Mia. Det var första gången jag såg den och den var jättebra. Idag har jag också jobbat, mellan tolv och tre. Det var trevligt och vi delade ut askar med Noblesse, Gallerian firade åtta år.

Imorgon ska jag sitta med några kompisar på skolan och plugga. På torsdag har vi tenta i anatomi och det är ganska mycket att lära sig, alla muskler och skelettet.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Vad tycker ni?

Jag är lite sugen på att prova på någon ny hårfärg men det är alltid svårt att veta vad man passar i. Vad tycker ni, ljust eller mörkt?

   

 

En mysig dag

Det är så skönt att vara ledig! Igår var en väldigt mysig dag. På förmiddagen var jag på stan och åt frukost/lunch med två tjejekompisar. Det var en mycket trevlig pratstund och efter det åkte vi ner till skolan för att kopiera lite. I vår kurs just nu håller vi på med en undersökning och då ska vi lämna ut enkäter till olika förskolor. När jag kom hem igen försökte jag plugga men jag fick tyvärr inte så mycket gjort.

Igår fick jag även något som jag länge väntat på, Sex And The City The Movie och det gjorde min dag till en mycket bra dag. Jag tycker att den är så bra!


Idag har jag varit en sväng till förskolan och lämnat enkäterna. Jag hoppas att svaren blir intressanta. Just nu sitter jag och försöker skirva lite på litteraturseminariet som vi har på fredag. Det går ganska bra och jag hoppas verkligen att jag hinner klart. Jag känner mig inte så motiverad just nu och det kan också bero på att jag har så mycket annat som jag tänker på. Senare ska jag ta en promenad i det underbara vädret som är.


Ha en bra dag!


Bortskämd

Helgen var helt underbar och så rolig. Vi var ute i skogen två dagar och hade inte regn någon dag, i söndags sken solen och värmde oss. Det var väldigt kul att träffa familjen men jag önskar att tiden inte hade gått så fort.

Igår hade jag en väldigt dålig och deppig dag och för att uppmuntra mig och få mig på andra tankar hade pojkvännen köpt en klocka åt mig. Jag har tittat  på den ett tag och även visat den för honom. Jag känner mig lite bortskämd men samtidigt så fick jag något annat att tänka på.

Idag är jag ledig och jag ska ta det lugnt och plugga lite. Jag hade tänkt ta en promenad men det är så trist väder ute så vi får se.

Lite bilder från helgen

   

Bilder på klockan

 

I Eksjö

Just nu sitter jag mitt i skogen i Eksjö och tittar på enduro. Det är lite kallt men som tur är så regnar det inte. Jag har just ätit två smörgåsar med stekt ägg på, så gott. Min morbror hade med sig glögg, russin och mandlar, den var varm och god. Resan hit gick bra och det var riktigt roligt att köra hit själv. Ikväll blir det middag på restaurang och imorgon ska vi ut i skogen igen. Ha en bra dag!

Torsdag

Just nu blir det lite dålig uppdatering av bloggen, jag har en jobbig period och det påverkar min lust att blogga. Igår jobbade jag från ett till stängning och idag ska jag både öppna och stänga. Jag är lite nervös inför det eftersom jag blir den som har huvudansvaret. Jag har aldrig öppnat men det ska nog gå bra.

I helgen ska jag ta bilen och åka till Eksjö i Småland. Där är det en endurotävling som heter Ränneslättsloppet och även min familj ska åka dit och titta. Pojkvännen kunde inte följa med eftersom han ska jobba, de har inventering på Carlsberg. Ikväll blir det lugnt och imorgon är det skola igen.

Ha en bra dag!

Volleyboll och Body pump

En ny vecka och den började med idrott i tre timmar. Idag hade vi besök av en tjej från Svenska volleybollförbundet. Hon visade oss olika sätt att spela med barn på och det var väldigt kul. Vi fick med oss lite saker också, en volleyboll, två DVD-skivor och två häften med övningar, regler och instruktioner. Efter det hade vi studiegrupp där vi satt och planerade en enkät.

Jag har ju tränat Body pump nu några veckor och tycker att det är jättekul. Jag har försökt få med pojkvännen men inte lyckats men idag följde han med. Han kämpade på bra och nu är han helt slut.

Just nu är livet inte lätt, jag mår sådär och har många tankar i mitt huvud. Jag försöker kämpa för att komma ur det här men det är inte alltid lätt. Jag är väldigt glad att jag har min familj, pojkvän och vänner som stöttar mig.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Söndag och Gekås

Idag har det varit underbart väder, soligt och ganska varmt. Vi hade tänkt åka och hälsa på min kusin och kusinbarn i Åsa idag men de var lite sjuka så vi åkte till Gekås istället. Det var otroligt mycket folk där och det var jobbigt att gå runt, vi blev bara irriterade. Men trots allt folk så hittade jag en jacka, en väska och lite annat smått och gott.

När vi kom hem tog vi en lång promenad längs havet och det var väldigt mysigt. På vägen hem gick vi förbi Kvantum och handlade lite middag och annat. Det blev grillad kyckling, tzatziki och sallad, det var så gott. Jag köpte även lite köttfärs och gjorde köttfärssås och spagetti, det blev fem matlådor av det.

Igår efter middagen gick vi hem till pojkvännens farfar och tittade på "Stjärnor på is". Imorgon är det skola igen och sedan ska jag träna Body bump.


Bilder på den nya jackan och väskan




Äntligen

För någon helg sedan så var jag på ett smyckesparty och i torsdags så fick jag äntligen mitt halsband och örhängena som jag köpte.



I somras köpte vi en tavla till hallen och äntligen är den på plats. Pojkvännen har varit så duktig och satt upp den och det blev så bra.


Lördag

Vad skönt det är med helg! idag har jag jobbat och det var ganska mycket att göra. Efter det gick jag och pojkvännen en sväng på stan men det blev inte mycket shoppat. Pojkvännen köpte ett par snygga vinterskor från Björn Borg och jag var ute efter en kläning eller någon fin lång kofta. Men det blev inget av det. Jag är inne i en period då jag inte hittar något alls, inget passar. Det påverkas nog också av hur jag mår och just nu har jag det lite jobbigt. Det blev också en fika på Café Mignon. Jag drack en varm choklad och det så var så gott.

Idag är det också en speciell dag, jag och pojkvännen firar 1 år och 11 månader. Ikväll blir det färska räkor till middag och sedan mys framför tv:n.

Häromdagen fick jag ett påslakansett av min pojkvän, jag hade spanat in det ett tag och så låg det där på sängen när jag kom hem. Så här blev det.


Äntligen fredag!

Ännu en vecka är snart slut, tiden går så himla fort ohc jag hänger inte med. Igår var det skola och sedan en kväll på Harrys. I skolan spelade vi tennis och det gick väl inte jättebra. Det var svårt att få till de rätt slagen, man slog antigen för hårt eller löst. Det var kul en stund men sedan tröttnade man. På eftermiddagen hade vi en föreläsning, fysiologi och träningslära och det var ganska intressant.

På kvällen var vi på Harrys och det var mycket trevligt. Vi en massa gott, drack lite vin och pratade. Det blev en ganska tidig kväll, vi var lite trötta och jag skulle upp tidigt och iväg på praktik.

Idag har jag alltså varit på praktik och på eftermiddagen höll jag i en rörelsestund. Vi började med med att värma upp till musik och sedan blev det en motorikbana. Det verkade som att de hade kul och det är det som man vill uppnå.

Bonde söker fru

Då var det dags för en ny säsong av "Bonde söker fru". Jag har följt de tidigare och kommer nog att följa den här med. Jag är själv uppvuxen på landet och tycker att det är ett roligt och underhållande program.

Träningen gick bra, jag har verkligen hittat min grej. Just nu tittar vi på "Oskyldigt dömd" på tv4. Jag har inte sett det förut men det verkar ganska bra. Om en stund ska jag krypa ner i sängen, är trött och ska upp tidigt imorgon.


Imorgon kväll ska jag, pojkvännen och några kompisar till Harry´s. Det blir nog lite god mat och dricka och en massa prat, så trevligt.


God natt!


Badminton

Igår var jag ledig från skolan och passade jag på att jobba. Det gick väldigt bra och det är så kul att få göra något annat. Vi skulle ha jobbat till åtta med den nya kampanjen men vi blev klara vid sju istället, vi jobbade på bra. På kvällen myste jag framför tv:n med pojkvännen.

Idag var det skola igen och idag har vi spelat badminton. Det blev lite olika varianter och det var väldigt kul. Imorgon ska vi spela tennis. Ikväll blir det först Body pump och sedan mys framför tv:n.

Nu ska jag gå och handla lite till middagen, det blir lite sallad med melon, skinka och ost i, mums. Ha det så bra!


Så kul!

Just nu sitter jag i soffan och tittar på Färjan som går på femman. Det är inte jättebra men det finns inte så mycket annat att se. Träningen gick väldigt bra och jag tycker att det är så kul med Body pump, det är skönt att det känns att man har tränat.

Pojkvännen håller på och fixar med tvätten, han är så duktig. Imorgon ska jag träffa två i min studiegrupp för att planera en rörelsestund och sedan ska jag jobba. På onsdag börjar en ny kampanj så imorgon ska jag jobba till åtta för att fixa i butiken.

Ha en trevlig kväll!

Skola och Body pump

Nu har jag kommit hem från skolan och idag har vi haft idrott i tre timmar, basket nästan hela tiden. Det var riktigt jobbigt men ganska kul. Nu ska jag iväg på Body pump och det ska blir jätte roligt.

Hörs senare!

Söndag, bakning och kalas

Snart är helgen över men innan det är det mycket som ska göras. Idag ska vi på kalas, pojkvännens pappa fyller år och till det har jag bakat tre sorters småkakor. Det blev en chokladkaka, kolasnittar och hallongrottor. Hallongrottorna blev helt misslyckade så de fick jag göra om och då blev de nästan perfekta. Senare ska vi även äta middag med pojkvännens familj.

Igår jobbade jag och sedan var vi hos pojkvännens familj. Vi fikade lite och sedan åt vi middag, det var så gott! I fredags kväll hade jag och några tjejkompisar en tjejkväll. Det blev mycket prat, god mat och lite grönsaker och dipp. Det var så trevligt.


Jag skrev tidigare ett inlägg om vinnaren av Top model och jag menade inte att jag ville bli modell. Men hon som vann är inte trådsmal men tror på sig själv. Whitney ser sig själv som vacker och det inspirerar mig, det vill jag också kunna.

Ha en fortsatt bra söndag.


Top model

I onsdags var det final i Top model 10 och jag tycker verkligen att rätt person vann. Det var Whitney som vann och för mig känns det inspirerande att just hon vann. Om hon kan så kan jag : )


Träningsvärk!

Idag är det äntligen fredag och snart helg. Igår när jag vaknade så blev jag så glad över att jag inte hade någon träningsvärk, bara lite i armarna men ju längre dagen gick ju mer träningsvärk fick jag. Idag har jag så himla ont i mina ben, kan knappt böja mig eller gå. Så där fick jag för det men det är skönt att det känns att man har tränat. I lägenheten är det fortfarande ett kaos men idag ska de nog bli färdiga eller de ska i alla fall börja tapetsera. Det ska bli så skönt när det här är över.

Idag är jag ledig från skolan så då passar jag på att jobba på Ur & Penn. Det är skönt med lite omväxling. Om en stund ska jag iväg till en tjejkompis så att jag slipper vara här i kaoset. Ikväll ska jag hem till samma tjejkompis på lite tjejmiddag och skvaller, det ska bli så trevligt. Pojkvännen ska ut med jobbet och fira av honom. Han har fått ett nytt jobb fast inom samma företag.

Ha nu en trevlig dag!

Body pump

Nu har jag testat Body pump och jag måste säga att det var väldigt kul men jobbigt. Jag är helt slut i ben och armar, antar att jag kommer att ha träningsvärk imorgon. Det ska ju kännas att man har tränat och jag kommer att fortsätta med Body pump.

Om en stund börjar finalen i Top model. Jag vet redan vem som vunnit men jag måste ändå se det sista avsnittet. Här hemma är det fortfarande ett kaos och det kommer det att vara i några dagar framåt. På fredag ska de börja tapetsera.

Ha nu en trevlig kväll!

Kaos i lägenheten just nu

Idag är jag ledig och det är så härligt men tyvärr så fick jag ingen sovmorgon. Kvart över sju i morse kom målarna som ska göra iordning vårt kök och en vägg i det stora rummet. Så i vår lägenhet är det ett kaos just nu, möbler och grejer overallt men som tur är så slipper jag vara där pch se allt. Idag spenderar jag dagen i pojkvännens och hans familjs sommarstuga på Södra Näs. Här är det så lugnt och skönt. Jag hoppas verkligen att det blir bra med den tapet som vi har valt till köket, det är så spännande.

Senare idag ska jag träna och jag ska testa Body pump. Jag är lite nervös men samtidigt så ska det bli väldigt kul.

Ha en bra dag! 

RSS 2.0