Äntligen fredag!

Äntligen fredag och helg igen, så härligt. Tyvärr blir det ingen lugn helg för min del, jag ska jobba både lördag och söndag. Idag skulle jag ha varit ledig men sju i morse ringde chefen, hon hade blivit sjuk och undrade om jag kunde jobba och självklart kunde jag det. Så det var bara att ställa klockan, somna om en stund och sedan upp och göra iodrning sig. Jag öppnade och stängde och så blir det på lördag och söndag också. Efter jobbet gick jag och Mattias till Kvantum och köpte lite mat, det blev tacos och det var så gott.

Igår var jag, Mattias, Madde, Anna och Henrik på Cheers and Beers här i Varberg. Det var en stand up kväll med komikerna Robin Paulsson och Hasse Bronten. Det var väldigt bra men så himla mycket folk, en riktigt trevlig kväll. 

Idag kom det en present på posten, Mattias hade beställt en väska åt mig som jag hade pratat om, den är från Friis & Company, den är så himla fin.

Nu ska jag titta på Let´s Dance. Ha en trevlig kväll!

Här är väskan

  

Måndag

En ny vecka och idag är det skola som gäller, börjar halv elva och slutar fyra. Ikväll ska jag göra en ny maträtt, paj med fetaost och skinka med lite tomater och färska kryddor i, jag hoppas att det blir bra.

Nu skaj ag iväg till skolan, ha en bra dag!

Dagens outfit - koftan som jag köpte igår på Indiska


Söndag

Ännu en helg är slut och en ny vecka väntar. Igår jobbade jag och sedan var det dags för fest hos Anna. På festen var vi ungefär tio stycken och vi satt och pratade, skrattade, drack och åt lite gott. Efter det åkte vi in till stan och gick till Oscar´s. Jag fick gå hem lite tidigare än de andra på grund av min mage, har lite problem med den ibland. Det var en trevlig kväll!

Idag har jag och Mattias varit på stan med Sara, Linn och Annika. Vi träffades och åt en god lunch på Mignon. Efter det gick vi hem, tog bilen och åkte till Kungsmässan i Kungsbacka. Jag köpte en lång svart kofta och Mattias köpte två jättefina ljusstakar till mig. Nu blir det mys i soffan. Ha en trevlig kväll!


Så här såg jag ut igår kväll

Tunika och jeans - Vero Moda
Örhängen - Ur & Penn

Hela gänget
  

Onsdag

Idag hade jag ingen skola så jag, Madde, Anna och Sara åkte ner till skolan och kopierade lite böcker som vi ska ha nu i kursen. Det gick ganska bra, kopiatorerna krånglade inte så farligt mycket. Efter det blev det lunch på Ströget och jag åt en tacotallrik, det var så gott. När alla ätit upp åkte vi och hämtade Annas dotter på fritids och sedan åkte vi till ÖB och handlade lite smått och gott. Det blev även ett besök på Jysk.

Besöket på ätstörningsenheten igår gick bra och jag ska dit igen nästa vecka på återkoppling. Jag hoppas verkligen att allt kommer att lösa sig. Efter det tog vi en snabb sväng till Gekås och handlade bland annat lite ljus och skumtomtar. Igår kväll var vi på banken och pratade om bolån. Det var ett intressant och givande möte så nu får vi se vad som händer.

Imorgon är det skola igen men jag känner absolut inte för att sätta mig på en föreläsning i flera timmar. Under hösten har vi inte haft så många föreläsningar utan mycket praktiskt och det kommer jag att sakna.

Nu ska vi titta på film, det blir "Sällskapsresan". Vi skulle ha tittat på "Repmånad" men den fungerade inte. Ha en trevlig kväll!


En underbar dag!

Idag har jag varit i Åsa och hälsat på min kusin och mina kusinbarn, det var så roligt och mysigt. Emil och jag lekte en massa och det är så roligt att höra alla ord som kommer. Alicia är lite mer än 1 månad och hon är så otroligt söt och längtan efter att  få egna barn bara växer när man håller i henne. Jag var där nästan hela dagen och när jag kom hem åkte jag och Mattias och storhandlade. Nu har vi ätit lite mat och sitter i soffan och myser. 

Imorgon ska jag och Mattias till ätstörningsenheten. Jag är lite nervös men det kommer nog att gå bra. Klockan 18.00 ska vi till banken för att prata bolån. 

Ha en trevlig kväll! 

Vilken kväll!

ÅÅ vilken kväll vi hade igår, så roligt och trevligt. När vi kom hem till Ann-Sofie fick vi en jättegod drink och lite tilltugg. Efter det var det dags för bad och bastu i deras relaxavdelning, det var så härligt och jag vill absolut ha en sådan relaxavdelning i mitt hus sen. Efter det åt vi en jättegod middag, hon hade gjort en tacopaj och en annan paj med bland annat fetaost, skinka och tomat. Sen blev det en massa prat och skratt. Till efterrätt fick vi vaniljglass med varma hallon, så enkelt men underbart gott. När vi ätit klart var det dags för att spela lite Buzz och Singstar och det gick sådär för mig men det var roligt. Klockan ett var det dags att åka hem för då kom taxin.

Idag har jag bara tagit det lugnt, är lite bakis måste jag erkänna. Om några timmar kommer Mattias hem och jag längtar. Nu sitter jag i soffan, tittar på tv och äter lite mörk choklad med hallon i. Imorgon är det sista lediga dagen och på tisdag börjar skolan igen. 

Här är hela gänget!
 

Relaxavdelningen
       

Jobb och party

Idag är det jobb som gäller och jag öppnar och stänger. Jag hoppas att det blir lite folk annars blir det lätt tråkigt. Efter jobbet ska jag hem snabbt och byta om och sedan ska jag iväg på party med tjejerna på Ur & Penn. G-M kommer och hämtar mig och så åker vi ut till Ann-Sofie i Tångaberg. Där ska vi äta gott, dricka gott och sedan bada bastu och bubbla. Det ska bli så himla kul!

Ha en trevlig dag!

En trevlig kväll

Igår var jag, Madde och Anna hemma hos Frida på middag och det var så trevligt. När vi kom fick vi en jättegod drink och till middag fick vi potatisgratäng, kyckling och fläskfilé som hon hade skurit i tunna skivor och sen en god sås till det. Vi hade så trevligt, mycket prat och skratt! Mattias var så gullig och körde oss dit och hem så att alla kunde ta ett glas vin.

Idag ska jag bara ta det lugnt, titta på Sex and The City och kanske ta en promenad. Idag åker Mattias upp till Stockholm så jag kommer att vara själv hela helgen men det ska nog gå bra.

Ha en underbar dag!

Underbart väder

Idag är det underbart väder ut, solen skiner och himmelen är blå. Jag hade tänkt åka till Åsa idag och hälsat på min kusin och kusinbarn men det blir nog inte så. Ikväll ska jag och två tjejkompisar till Frida och äta lite mat och ha det trevligt.

Jag förstår mig inte på brevbärare just nu. Vi får ofta post som ska till en dam som bor i huset men några våningar upp och jag förstår inte hur det kan bli så. Hennes och mitt efternamn börjar på samma bokstav men så mycket mer likt är det inte. Läser inte brevbärarna vad det står på posten?

Om en stund ska jag försöka äta lite och sen ska jag nog ta en härlig, lång promenad. Halv sex ska vi på lägenhetsvisning, ska bli så spännande. Ha en trevlig dag.


Lite bilder

Några bilder på gårdagens inköp, ljus, dukar och lite blommor.

     

Några fina saker från serien cult som jag fick i julklapp.

  

Jag och Mattias har köpt nya lakan, visst är de fina.

  

Jag ber om ursäkt...

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen just nu, ska försöka bättra mig. Idag har jag varit på Gekås med min underbara vän Frida. Jag köpte lite nya dukar, lite ljus och annat fint att dekorera lägenheten med. Den här veckan är jag ledig från skolan, hade kursavslutning i måndags och den nya kursen börjar på tisdag. Just nu har jag många tankar och funderingar i mitt huvud och det handlar om vikt, mat, kroppen och lägenhet. Jag och Mattias bor i en etta på 39 kvm och det börjar kännas för litet, jag skulle så himla gärna vilja ha ett sovrum och ett kontor. Vi har börjat titta runt lite och letar efter en trea. Igår var jag och en av mina tjejkompisar och tittade på en i Apelviken och den är så fin och imorgon ska jag och Mattias iväg och titta på en annan. Vi får se hur det blir.

Jag har tidigare berättat att jag går på ätstörningsenheten här i Varberg och på tisdag är det dags för ett nytt besök och det skapar väldigt mycket känslor och tankar hos mig.

Imorgon ska jag kanske besöka min kusin i Åsa och på kvällen hoppas jag att det blir middag hos Frida. På fredag åker Mattias upp till Stockholm och jag ska sova själv hela helgen. Det känns lite konstigt men det ska nog gå bra. Jag lägger upp lite bilder senare på det jag köpte idag.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

En bra dag!

Idag har jag och studiegruppen suttit i skolan och jobbat med våra enkäter som ska redovisas imorgon. Det gick ganska bra fast det är väldigt tråkigt men vi blev klara och imorgon gäller det. Efter skolan åkte jag hem för att fortsätta med hemtentan som ska in på måndag. Det har inte gått så bra men det löser sig nog, har lyckats skriva några rader i alla fall.  Jag tog en paus i pluggandet och gick ner på stan en sväng och där mötte jag Mattias. Vi gick in på MQ och han köpte ett par byxor till sig och en väska till mig. Jag är nog lite bortskämd av min pojkvän. Efter det åkte vi hem och där hemma fick jag en bukett med tio, stora, långa röda och helt underbara rosor, vad har jag gjort för att förtjäna denna kille?

Nu sitter jag här i soffan och ska titta på mitt favoritprogram, "Top Model 11", så himla kul att det har börjat igen. Efter det blir det mer plugg. Ha en trevlig kväll!





  

Jobb och plugg

Idag skulle jag ha jobbat mellan tio och två men det var så lite folk så jag slutade vid halv ett istället. Det var väldigt skönt! När jag kom hem började jag fixa och dona och nu är alla julsaker borttagna. Julgranen, stjärnan i fönstret och ljusstaken får stå kvar ett tag till. Det är skönt att få lite ordning igen, både i hemma och när det gäller allt annat. Jag har även varit duktig och pluggat lite, har ett arbete som jag måste lämna in så snart som möjligt.

Om en stund kommer Mattias hem och då ska vi åka ner till stugan och äta middag med hans föräldrar, de åker hem imorgon så det gäller att passa på att umgås.

Imorgon är vi lediga och vi ska bara ta det lugnt, så skönt!


En underbar dag!

Idag har jag och Mattias varit i Göteborg. Vi har strosat runt på gatorna och tittat i affärer, det var så trevligt. Vädret var helt underbart, solsken, blå himmel och kallt. Det blev lite shopping också, ett par skor, lite underkläder och Mattias köpte en skjorta till sig själv och en portmonnä till mig, han är så gullig. På vägen hem besökte vi min kusin och mina två kusinbarn i Åsa. Lilla Alicia som är född 10 december 2008 var så himla söt och Emil som snart fyller två år var söt som vanligt. Jag blev lite sugen på att skaffa barn när jag höll i Alicia men det får tyvärr vänta lite. Jag och Emil lekte lite med hans leksaker, tittade i böcker och tidningar.

Nu ikväll har vi varit hos Mattias föräldrar och ätit lite och sedan har vi varit på Hajen och handlat. Om en stund ska jag krypa ner i sängen för imorgon är det jobb som gäller.

Ha en trevlig kväll!

Dagens outfit

Jeans - Vero Moda
Topp och kofta - JC
Halsband - Oxxo (MQ)
Stövlar - Din Sko

  

           
Portmonnä - Ordning & reda   Skor - Adidas (Nilson)


En god gärning

Lördag

Oj vad jag är dålig på att uppdatera men just nu är det lite mycket, jobb och annat som gör att jag hamnar efter. Jag ska försöka bättra mig!

Idag har jag jobbat och det var ganska lugnt, inte så mycket folk. Efter jobbet åkte jag och Mattias ner till stugan tillsammans med hans farfar. Där åt vi en god middag med hans föräldrar, det blev lax med potatis till varmrätt och fruktsallad till efterrätt. Efter maten tittade vi på "Stjärnorna på slottet", jag gillar det programmet.

Imorgon ska jag och Mattias hitta på något roligt tillsammans, vi har pratat om att ta en tur till Göteborg men vi får se vad det blir. Vi har haft så lite tid tillsammans nu den senaste tiden så det vore så mysigt att bara umgås vi två.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Dagens outfit


Klänning - Gina Tricot
Tights - Gina Tricot


Kappa - MQ
Stövlar - Din Sko
Halsduk - H&M


Ett nytt år!

Så var 2008 slut och ett nytt år tar sin början. Nyårsafton spenderade jag och Mattias i stugan på Södra Näs med Mattias föräldrar. Jag jobbade på dagen och det var inte så mycket folk. Efter det gick jag hem och gjorde mig iordning för kvällen. Kvällen blev väldigt lyckad. Till förrätt fick vi en avokado och laxröra på en brödbit och lite räkor. Till det drack vi en jättegod champagne, Pol Roger. Det var så gott! Till varmrätt fick vi oxfilé med klyftpotatis och sås och till det drack vi ett rött vin, Chateau de neuf de pap. Till efterrätt blev det panacotta med jordgubbar som jag hade gjort. Hela middagen var så trevlig och god! En mycket lyckad kväll!

Idag har vi varit ute och gått, ätit grönkålssoppa och varit en sväng till Falkenberg. Imorgon blir det jobb igen och sen får vi se vad som händer.

Just nu är jag så sugen på att åka någonstans, typ till Paris eller London. Det skulle vara så skönt att få komma bort några dagar men men det finns nog tyvärr ingen tid för det nu i vår. Jag ska hinna med jobb, skola och sen så har jag mina besök på ätstörningsenheten. Att börja skolan igen känns inte så lockande, helst av allt skulle jag vilja hoppa av skolan och börja jobba på Ur & Penn eller i någon annan butik men det är nog bäst att gå klart skolan i alla fall.

Ha en trevlig kväll!


RSS 2.0