Hemma i Enhörna

Igår efter praktiken tog jag tåget hem till Enhörna för att överaska min mamma på födelsedagen. Min pappa och lillebror visst om att jag skulle komma hem sedan två månader tillbaka. Mamma hade inte anat något förrän på morgonen då hon hade fått någon konstig magkänsla. Hon hade även ställt en massa frågor till min familj. jag sickade några sms för att få henne att tro att jag var hemma i Varberg. Överaskningen blev lyckad och hon blev väldigt glad!

Idag blir det en sväng på stan med mamma och ikväll kommer farmor hit. Imorgon blir det en tur till Taxing Slott.

Ha en trevlig dag!

Promenad och minigolf

Igår var en härlig dag, fint väder och så var man ledig. Jag hade tänkt sova länge men självklart vakande jag kvart över sex och kunde inte sova, det var bara att gå upp efter flera försök att somna om. Klockan tolv träffade jag Frida och hennes hund Fiffi på stan, vi tog en kopp kaffe och sedan gick vi en promenad. Det var så mysigt! Lite senare mötte jag Mattias och åt lunch med honom och efter det spelade vi lite minigolf. Jag förlorade som vanligt vilket inte gjorde så mycket eftersom vinnaren fick bjuda på glass. Vi köpte glass och satte och vid fästningen och njöt av solen. På kvällen åt vi middag med Mattias föräldrar, gott och trevligt.

Idag ska jag iväg på praktik och när jag slutar ska jag ta en sväng på stan.

Ha en trevlig dag!




Twilight

Hur jag mår kan förändras väldigt fort och just nu mår jag inte bra. Jag försöker kämpa men det är så svårt. Besöket hos ätstörningsenheten på måndag har blivit inställt och jag har fått en ny tid på onsdag men jag har upptäckt att jag inte kan då. Nu vet jag inte när jag ska dit igen och det känns väldigt jobbigt. Jag behöver prata med min sjukgymnast för just nu går det inte bra.

Ett ljus i detta mörker är "Twilight". Jag kan verkligen rekommendera er att se den filmen, den får mig att må bra för stunden. Filmen är baserad på boken "Om jag kunde drömma" skriven av Stephenie Meyer. Det är den första boken av fyra som handlar om Bella och Edward och deras omöjliga kärlek.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. God natt!

Onsdag

Just nu är jag väldigt dålig på att uppdatera bloggen. På dagarna är jag på praktik och när jag kommer hem så är jag så himla trött. På kvällarna blir det ofta att jag äter lite mat, sätter mig i soffan och tittar lite på tv och sen går jag och lägger mig, om jag inte redan har somnat i soffan :). Jag orkar inte göra så mycket mer.


I lördags var jag ute med mina kollegor på Ur & Penn och vi hade så roligt! Vi sjöng Singstar här hemma hos mig och sedan bowlade vi. Jag brukar inte vinna men jag van första rundan. Efter det åt vi en god middag och sedan hamnade vi på Harry´s. I söndags var jag och Mattias till Kungsmässan i Kungsbacka. Där åt vi en god lunch, gick i affärer och hade det mysigt.

Nu i veckan har det inte hänt så mycket förutom att jag har åkt på en förkylning. Imorgon ska jag sova länge och sen ska jag nog träffa Frida och ta en fika eller gå en promenad. På fredag är det praktik igen.

Ha en trevlig dag!


Äntligen helg!

Jag tycker att tiden bara går fortare och fortare och det känns som att jag inte riktigt hänger med. Nu är det inte långt kvar på den här terminen och sommaren är snart här. Idag har jag varit på praktik och vi har varit ute hela dagen och njutit av det underbara vädret. Jag fick tyvärr gå hem lite tidigare på grund av att jag hade en huvudvärk som inte ville ge sig. Jag vet inte om jag har någon förkylning på gång för jag är dessutom så trött hela tiden. Jag trivs verkligen jättebra på min praktikplats och om jag ska jobba på förskola när jag är klar med utbildningen så skulle jag väldigt gärna vilja jobba där.

Imorgon ska jag jobba och efter det ska mina kollegor från Ur & Penn komma hem till mig. Vi ska ha lite förfest och sen ska vi till Super Bowl. Där ska vi bowla och äta en god middag och efter det blir det utgång. Det ska bli så himla roligt!

Ha en trevlig kväll!


Tisdag

Så var det tisdag igen, helgerna bara rinner iväg liksom veckorna. Nu är det inte långt kvar till sommaren, så härligt. Jag var ju i Göteborg i fredags och det var väldigt kul och trevligt att täffa mina två tjejekompisar Anna och Mikaela, jag hoppas att jag får träffa dem snart igen. I lördags jobbade jag och på kvällen blev det mys i soffan. På söndagen tog vi en liten tur till Lysekil. Där strosade vi runt bland alla fina hus, åt varsin räksmörgås på en väldigt mysig restaurang och så åkte vi båt ut till Fiskebäckskil. Där var det så himla mysigt och fint, pittoreskt är den rätta beskrivningen. Vi satte oss i den lilla hamnen och åt lite glass. En toppendag!

Igår skulle jag och Mattias ha varit på ätstörningsenheten men det blev tyvärr inställt, min sjukgymnast var sjuk. Det var så synd för jag hade verkligen behövt prata med henne. Nu ikväll har jag och Mattias varit och tränat så nu är vi helt slut. Jag provade på roddmaskinen och det är något jag kommer att fortsätta med. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en jättebra bok, "Ljudet av ditt hjärta" skriven av Stephenie Meyer.

Ha en trevlig kväll!

Till Göteborg

Jag har just kommit hem från praktiken och ska snart ta tåget till Göteborg och träffa mina tjejkompisar Anna och Mikaela. Det ska bli väldigt roligt! Vädret ute är inte roligt, det regna och åskar.

Nu har jag inte varit på ätstörningsenheten på nästan två veckor och just nu känns det väldigt jobbigt. Jag ska dit på måndag och då ska Mattias följa med. Han ska få lite information om hur det är att ha en ätstörning och hur det är att kämpa sig igenom det. Jag har svårt för att äta just nu vilket beror på flera olika saker. Jag hoppas att dessa saker inte kommer att påverka mig en vacker dag och att mina problem kommer att vara ur världen.

Ha en trevlig kväll!


The studio

Jag har just kommit hem från Göteborg och fotograferingen på The studio. Det var en väldigt rolig upplevelse och något jag gärna skulle göra igen. Jag hade inte tänkt köpa så många bilder men så blev det inte, de blev bättre än jag trodde så jag köpte tio bilder. Tack till mina underbara vänner för en trevlig dag!

Här är några av bilderna



Nyklippt

Så var denna dag snart slut. Idag har jag varit hos frisören och fixat håret. Det blev lite ny färg och så klippte hon ganska mycket vilket behövdes. Det känns väldigt bra fast lite ovant, har en del ljusa slingor och så är det lite rött i den bruna färgen.

Imorgon är det först praktik och sen åker vi till Göteborg.

Här är min nya frisyr, färgerna kanske inte syns så bra men men.



Helt slut

Det har varit en lång och jobbig dag idag. Jag har frusit hela dagen och känt mig trött. Nu ikväll har jag varit och tränat, det blev step up och sen lite styrka så nu är jag verkligen helt slut. På praktiken har det varit full fart och imorgon ska jag följa med knyttebarnen till skogen.

Efter praktiken ska jag till frisören och klippa och färga håret. Det passar väldigt bra för på onsdag ska jag och fyra tjejkompisar till Göteborg för att bli fotograferade i en studio. Det ska bli så himla kul. På fredag ska jag till Göteborg igen för att träffa två tjejkompisar. Så det är fullt upp i veckan.

Ha en trevlig kväll.

Öströö fårfarm

Kvällen igår blev väldigt lyckad, vi var på Harry´s, maten var god och vi hade det trevligt. Efter det gick vi hem och spelade lite mer Buzz. Idag gick vi upp tidigt, gjorde iordning oss och gick till Stadshotellet. Där åt vi frukost tillsammans med Mattias kompis och hans tjej. Sen var det tyvärr dags för dem att åka hem, tråkigt men vi har haft en väldigt trevlig och rolig helg!

Efter att de hade åkt hem hjälpte Mattias mig att fixa till min cykel, pumpade däcken och tvättade av den. Sen tog vi en tur till Öströö fårfarm och där åt vi varsin god smörgås och myste i solen. Tyvärr var det lite kallt så vi blev inte kvar så länge. När vi kom hem var vi så trötta så vi gick och la oss en stund, vi somnade och sov i lite mer än två timmar. Jag tror att vi börjar bli gamla.

Imorgon är det praktik igen. Ha en fortsatt trevlig kväll!


Lördag

Gårdagen var väldigt trevlig. Vi var på Gelås och vi hittade lite saker som vi köpte, bland annat en lampa som jag har tittat på länge och så köpte jag en sommarklänning. Efter det blev det lunch på Stantons. Sedan bar det hem till Varberg igen där Mattias kompis och hans flickvän checkade in på Stadshotellet. Efter det åkte vi hem till oss så att de fick se vår lägenhet och sedan blev det en tur med bilen för att visa hur fint det är här. Något som man måste göra när man är här är att äta glass på Tre toppar så det gjorde vi och det var så gott! Middag åt vi hemma hos oss och det blev räkor. Till efterrätt åt vi rabarberpaj! Efter det spelade vi Buzz och det gick väl sådär för mig.

Idag ska jag jobba hela dagen och ikväll ska vi gå ut och äta. Ha en trevlig dag!

Lampan vi köpte på Gekås

  

Första maj

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men nu kommer äntligen ett nytt inlägg. Så vad har hänt den senaste tiden? Förra helgen var jag och Mattias uppe hos min familj i Enhörna, vi åkte upp på onsdagen och kom hem på söndagen. Under dessa dagar var det fullt upp. På torsdagen var vi till Stockholm, där gick vi runt i affärer och hade det mysigt. På lördagen hade vi fest för min lillebror Jocke som fyllde 20 år. Det var god mat och trevligt sällskap, festen blev väldigt lyckad. Jag och mamma hade gjort ett bildspel som handlade om Jocke från att han föddes till nu. På söndagen hälsade jag på en kompis som har fått en liten bebis, en pojke. Han var så söt och det fick mig att känna mig ännu mer sugen på att skaffa barn. Tyvärr går inte det nu, känns inte som att det är rätt tid just nu men så småningom.

När det gäller skolan är så vi ute på praktik just nu och det är kul, förskolan som jag är på är väldigt bra. I går var det Valborgsmässoafton och det var underbart väder, 25 grader på dagen. På kvällen hade jag och Mattias picknick uppe på fästningen och det var så mysigt. Det var folk överallt och när de tände majbrasan såg vi den perfekt.

Idag ska vi åka till Gekås och där ska vi möta en kompis till Mattias och hans flickvän. De ska vara här i Varberg över helgen och det ser jag fram emot.

När det gäller mig själv och hur jag mår så går det upp och ner. I måndags var jag på ätstörningsenheten och jag hade inte varit där på tre veckor så det kändes väldigt bra att få komma dit. Jag kämpar på men ibland har jag lust att bara ge upp. Det är en jobbig process jag går igenom och för många kanske det inte verkar så svårt, jag tror att många har den uppfattningen att "det är väl bara att äta" men så är det verkligen inte. Jag slits hela tiden mellan att vilja klara det här, bli frisk och att bara ge upp och gå tillbaka till hur det var förut. För mig är det jobbigt att se siffrorna på vågen förändras samtdigt som jag tycker att min kropp också gör det. Jag har ju fortfarande en bild av hur jag vill se ut och den kommer jag inte att kunna nå om jag ska bli frisk. Det känns konstigt att skriva att "jag ska bli frisk" men det är ju det som det handlar om. Det här är ju en sjukdom vilket inte är lätt att inse eller erkänna. Jag är glad för att jag har min pojkvän, familj och mina vänner som stöttar mig.

Nu ska jag fixa lite här hemma och sen ska vi åka. Ha en bra dag!

Dagens look

RSS 2.0