Lite nere

Just nu har jag en liten svacka och känner mig nere men jag kämpar för att ta mig ur den. Idag har vi haft vår äventyrsdag med barnen och det gick väldigt bra. Det blev som vi tänkt oss och barnen verkade ha roligt. Det enda som barnen tyckte var dåligt var vädret annars så var allt roligt och bra. Det tyckte till och med att vi skulle komma imorgon och göra det igen. Ett bra betyg tycker jag. Nu ska jag iväg en sväng och sedan ska jag laga mat, det blir kycklingrullar som är pojkvännens favorit.

Ha det så bra!

Nu har jag varit duktig

Så var det en ny vecka och dags för skola igen. Idag har vi haft idrott i 3 timmar och det var mycket bollspel, bland annat volley boll. Det var kul och skönt att få röra på sig. Imorgon ska vår studiegrupp hålla i en äventyrsdag för 21 barn och innan vi åkte hem idag var vi och kollade in stället där vi ska ha den. Den kommer att bestå av olika stationer där barnen ska lösa olika uppgifter. Jag är väldigt nervös men det ska ändå bli väldigt kul.

När jag kom hem gick jag till gymmet och där har jag inte varit på några månader. Nu är jag helt slut och väldigt stolt över mig själv. Om en stund ska jag laga lite mat och sedan får vi se vad kvällen bjuder på.

Ha det så bra!

Båstad, Hovs hallar och Torekov

VIlken härlig dag vi har haft. Först åkte vi till Båstad och där promenerade vi lite bland alla fina hus och längs strandpromenaden. Det var väldigt fint där och jag kan verkligen tänka mig att åka dit en varm sommardag. Efter det åkte vi en mysig och fin väg till Hovs hallar och det var så fint där och utsikten över havet var enorm. Där låg även en restaurang och där åt vi en god sillunch, så gott. Sedan gick vi en stig ner mot havet och det var så häftigt med alla klippor. Efter det åkte vi till Torekov och kikade i några mysiga affärer och tittade på söta små hus. Det blev också ett beök hos pojkvännens syster i Halmstad.

Imorgon är det skola igen och på kvällen ska jag försöka ta mig till gymmet och träna lite.

Lite bilder från idag

     

Dagens outfit


Jeans (nya) - Vero Moda
Skjorta - H&M
Stickad tröja (ny) - Esprit
Stövlar - Din Sko

Smyckesparty & Båstad

Söndag och snart är helgen slut, tiden går så himla fort. Igår var jag på bokmässan i Göteborg med min mentorsgrupp. Det var väldigt mycket folk men det var kul och det fanns så mycket böcker som man ville ha. En av böckerna jag köpte var Leila Lindholms bok "A piece of cake" och den innehåller många spännande recept.

Efter mässan åkte vi tillbaka till Varberg. När jag kom hem var det dags att gör sig iordning för fest, en av mina tjejekompisar hade smyckesparty igår. Det var så trevligt och många fina smycken. Jag köpte ett halsband och ett par örhängen. Märket på smyckena var Z&R och de finns även att köpa på internet.

Idag är vi uppe tidigt för att vi ska åka till Båstad. Vi har länge pratat om det och så föreslog pojkvännen att vi skulle göra det idag och det ska bli så trevligt.

Jag har föresten fått tillbaka min dator, äntligen. Det har varit många turer och problem kring den och jag känner mig lurad. När jag köpte datorn köpte jag även en försäkring som kostade 1600 kr. Denna försäkring har jag absolut inte haft någon nytta av och det var helt onödigt att köpa den. Vi har blivit bemötta på ett sätt som vi inte kan acceptera och ingen har velat ta på sig felet med datorn. Felet var en defekt på batteriet och de tyckte att vi skulle betala för ett nytt. Vi gjorde inte det utan betalade bara 669 kr för att få tillbaka datorn. När vi kom hem med den och pojkvännen började fixa med den upptäckte han att man kunde stänga av batteriet och efter det så fungerar den alldeles utmärkt. Jag kan nu inte använda den utan sladd men det händer inte så ofta att jag gör det. Det känns som att de försökte lura mig att klöpa ett nytt batteri. Vi funderar nu på att på till Allmänna Reklamationsnämden, vi får se hur det blir. Det är i alla fall skönt att ha tillbaka datorn.

Nu får ni ha en trevlig dag!!


Idag är en jobbig dag

Idag för tio år sedan dog min mormor i bröstcancer. Jag har bävat för den här dagen och jag kan inte fatta att det redan har gått tio år, det känns som att det var igår. Jag saknar henne så obeskrivligt mycket! 

Shopping, lunch och vin

Igår var jag ledig och då passade det väldigt bra med en lunch tillsammans med mina vänner. Vi åt en god lunch, pratade en massa och hade det trevligt. Sedan gick vi en sväng på stan, jag köpte lite nytt smink, ett linne och ett par svarta byxor, Efter det skiljdes vi åt och jag tog en promenad längs havet, solen sken, det var varmt och härligt.

Senare på kvällen gick jag hem till en av mina tjejkompisar. Vi drack lite vin, pratade och hade det trevligt.

Om en stund ska jag iväg. Ha en trevligt dag.

Ledig!

Torsdag och idag är jag ledig, så härligt! Just u har jag träningsverka i hela min kropp och det beror på att vi i måndags hade 3 timmar idrott, i tisdags hade vi orientering i 2 timmar och igår hade vi idrott i 2,5 timma. Detta har verkligen satt sina spår i min kropp. Det har varit en väldigt rolig vecka och det känns skönt att ha fått röra på sig så mycket.

Senare idag ska jag ivägg och träffa några tjejkompisar. Vi ska äta lunch och gå en sväng på stan. Det ska bli så himla trevligt.

Ha en bra dag!

Regn regn

Idag är tisdag och just nu sitter jag i bilen på väg till skolan. Ute är det regn och tråkigt väder. Nu på förmiddagen är det redovisning av det jag skrev igår och senare idag ska vi orientera. På torsdag och fredag är jag ledig och det ska bli så härligt. Ikväll blir det mys med pojkvännen framför Top Model, trevligt! Ha en bra dag!

Ny vecka

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. I lördags var vi till Ikea och besöket där var väldigt trevligt. Vi började med att äta en god lunch och sedan gick vi runt och tittade på alla fina saker. Vi köpte en byrå, lite ljus, några ljusstakar och annat smått och gott. Sedan tog vi en tur med bilen inne i Göteborg och efter det åkte vi hem. Att sätta ihop byrån tog lång tid, pojkvännen höll på hela kvällen. Jag har inte riktigt vant mig vid byrån än men det gör jag så småningom.

På söndagen sov vi länge och sen tog vi det lugnt. Pojkvännen klippte gräset och jag försökte plugga lite. På eftermiddagen var vi till Hajen och storhandlade och sedan åkte vi hem och åt tacos. När vi åt råkade jag spilla ut en hel burk med örtmarinerade vitlökar över hela golvet, lite av tapeten, ena gardinen och mina kläder. Det var inte roligt, i synnerhet inte för min pojkvän som fick skura golvet :)

Idag har vi varit i skolan och det har varit en rolig dag. På morgonen hade vi idrott och då spelade vi bland annat volleyboll, så himla kul. Nu har jag nyss gjort klart en skoluppgift som ska lämnas in imorgon, så skönt.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Lite bilder på den nya byrån




Till Ikea

Igår hade vi ett litteraturseminarium på det som jag suttit och skrivit i veckan. Jag blev utsedd till ordförande i min grupp vilket var lite läskigt men det gick v'äldigt bra ändå. Efter skolan skyndade vi oss och gjorde iordning oss för festen på kvällen. Vi hade köpte biljetter och dem ingick det en fördrink och en plockbuffé. Drinken och maten var jättegod. Buffén bestod av olika sorters bröd, ostar, pajer, sallader, såser, räkor och mussler med mera, supergott! Sedan vad det dans och en massa prat. Det var en mycket trevlig kväll.

Idag är vi lediga, så skönt och om en stund ska vi åka till Ikea. Jag har sett fram emot det hela veckan, jag tycker att det är så himla kul att gå där och drömma sig bort om bland allt man vill ha. Ikväll blir det lugnt, vi ska laga en god middag och så får vi se hur det går för oss att montera ihop byrån.

Ha en bra dag!

Lite bilder från festen

 
  

Dagens outfit


Linne och jeans - Gina Tricot
Stövlar - Din Sko


Äntligen färdig!

Idag har jag pluggat, jobbat och pluggat. Pluggandet har gått så där men nu är jag äntligen färdig och jag fick ihop nästan 6 sidor och nu är jag helt slut. På jobbet var det lugnt, sålde lite smycken och en klocka. Torsdagar är alltid så lugna, folk koncentrerar sig på mat och systemet. Men det var väldigt kul att få jobba ochnu har jag lite tider inbokade.

Imorgon är det skola igen och på kvällen är det insparksfest på campus i varberg som gäller. Nu ska jag gå och sova.

Torsdag

Idag är det plugg och jobb som gäller. Just nu sitter jag och försöker läsa lite men boken är inte så rolig. Klockan ett börjar jag jobba på Ur & Penn och det ska bli så roligt att få göra något annat.

Ha en bra dag!

Pluggar

Idag har det varit en ganska bra dag, vaknade pigg och har känt mig så nästan hela dagen. Jag har varit på förskolan och haft praktik. Jag skulle observera ytterligare en rörelsestund och den här gången blev det väldigt bra, pedagogen hade många bra tankar som hon berättade om för mig.

Just nu har jag en lite pause i pluggandet som för tillfället går väldigt bra. När man väl kommer in i det flyter det på och det är så himla skönt.

Nu ska jag titta på Top model. Ha det så bra

En bra morgon

Idag vaknade jag av klockan som ringde kvart över sex och jag kände mig ganska pigg. Att jag känner mig pigg på morgonen händer inte ofta. Om en stund ska jag iväg på praktik och ikväll ska jag plugga.

Ha en bra dag


Trött!

Denna dag har varit väldigt lång och tyvärr så var inte föreläsningarna idag så givande. Just nu känner jag mig förvirrad när det gäller skolan, det är mycket som ska göras och instruktionerna är otydliga. Jag kom hem vid halv sex idag och då var pojkvännen redan hemma. Vi hade bestämt att vi skulle äta falukorv i ugn men det blev ändrat, vi gick ut och åt istället. Det blev förrätt, varmrätt och dessert, så gott! Jag köpte en mössa/hatt idag på lunchen, lägger upp en bild på den samt en på den stickade tröjan jag köpte i Göterborg i lördags.

Nu på kvällen har jag kollat på Top model och pratat i telefon med min mamma. Det är så mycket strul med min dator som jag fortfarande inte har fått tillbaka och jag blir så trött. Nu ska vi snart krypa ner i sängen och imorgon väntar en ny dag på förskolan.

Dagens outfit


Stickad läng tröja - Mango
Tights - Gina Tricot
Stövlar - Din sko

Dagens inköp, mössa/hatt från Åhléns



Ha det så bra, sov så gott!

Skola

Idag är jag uppe tidigt igen och om en stund ska jag åka till skolan. Det blir en lång dag, vi går från nio till fyra. Ikväll blir det plugg och Top model.

Ha en bra dag!

Ikea

Nu har vi ätit mat och jag ska sätta igång och plugga. Jag och pojkvännen bor i en etta och just nu har vi brist på förvaringsutrymmen så vi funderar på att åka till Ikea på lördag. För att få mer utrymme ska vi sattsa på en byrå från serien Malm. Vi har en liknande fast mindre och den är superbra.


Plugg plugg

En ny vecka och dags för skola igen. Idag har vi varit i skolan och det har varit en väldigt bra och givande dag. Det är ganska mycket som ska göras nu, grupparbeten, litteraturseminarium och andra arbeten som ska in. Tills på fredag ska jag skriva 6,5 sida och jag har knappt börjat, inte så bra men det löser sig nog. Så varje kväll denna vecka kommer jag att ägna mig åt att läsa och skriva, förhoppningsvis.

Om en stund ska jag laga lite mat och idag blir det en chili - och räkpaj, väldigt gott och enkelt. I fredags ringde min chef från Ur & Penn och erbjöd mig att jobba ca 2 eftermiddagar i veckan. Jag blev jätteglad, det är alltid roligt att jobba och att få lite extrapengar.

Jag och tjejerna


Mikaela, jag, Anna, Cissi

En väldigt bra helg

I fredags åkte jag till Göteborg och kom hem igår kväll. Framme i Göteborg mötte jag två tjejkompisar på stationen och sedan gick vi till en mysig restaurang och åt lite mat. Jag åt en caesarsallad och till dessert blev det en mjukglassbuffé. Det var otroligt gott och jag tänker besöka den restaurangen fler gånger. Sedan åkte vi hem till en av tjejerna och där spelade vi Singstar och Buzz. Jag var ingen höjdare på något av det men det var kul ändå. På lördagen sov vi länge och sedan åkte vi in till stan där vi gick lite i affärer och mötte en tredje kompis. Det blev lunch på McDonalds och sedan åkte vi hem. När vi kom hem började tjejerna att göra sig iordning för förfest och utgång medan jag tog tåget tillbaka till Varberg. Det var så kul att träffa tjejerna och jag hoppas att vi kan ses snart igen. Jag shoppade lite i Göteborg, det blev ett linne från H&M Trend och en stickad lång tröja från Mango.

Idag har jag och pojkvännen varit på Gekås och shoppat lite. Det var väldigt mycket folk där vilket gjorde att vi inte var där så länge. Nu sitter vi i soffan, pojkvännen jobbar lite och jag försöker plugga.

Dagens outfit


Linne - H&M Trend
Jeans - Gina Tricot
Stövlar - Din Sko
Smycken - Ur & Penn

Stövlarna jag beställde från Din Sko

Nyklipp och Göteborg

Igår på min lediga dag var jag till frissan och klippte mig. Hon kommenterade mina lockar och tyckte absolut att jag skulle vara stolt över dem och inte platta håret. Hon klippte luggen, topparna och så klippte hon upp håret lite. Anledningen till att hon klippte upp det var för att få volym och för att få fram lockarna bättre. Jag blev jättenöjd och nu ska jag börja ha lockigt lite oftare. Hon sa även att det var inne med lockar i höst :)

Idag har jag varit i skolan och vi har haft lite utomhusaktiviteter. Vi fick prova på några riktiga utmaningar, En var att man skulle klättre upp för en stege som stod lutad mot ett träd. Drygt 6 meter upp i luften låg en stock mellan två träd. Med hjälp av stegen klättrade man upp dit och sedan skulle man gå balansgång på stocken. För att komma ner var man tvungen att hoppa rakt ut i luften och ner på marken. Man hade sele på sig och var säkrad med en lina som läraren höll i. Det var fruktansvärt men jag gjorde det ändå och jag är så stolt över mig själv. En annan var att man skulle åka linbana högt uppe i luften och det var så himla kul.

Nu ska jag snart gå ner till tåget för att åka till Göteborg och mina tjejkompisar. Ikväll blir det filmkväll och imorgon ska vi gå en sväng på stan.

Ha det så bra!

Top model

Så var ännu en dag snart slut. Jag har just diskat och för en stund sedan åt vi middag, det blev ost -och skinkpaj. Om en stund börjar Top model, ett av mina favoritprogram, så denna kväll kommer jag att spendera i soffan. Det är så mysigt att tända en massa ljus nu när hösten börjar närma sig och det blir mörkare och mörkare, jag njuter.

Ha en trevlig kväll.

Praktik

Idag gick jag upp tidigt för att gå till min praktikplats. Jag ska vara där några dagarna nu i höst, först för att observera rörelsestunder och sedan ska jag hålla i två. Det var väldigt kul att komma tillbaka, träffa alla barn och även de nya barnen. Gårdagen var lugn och skönt, pluggade inte så mycket som jag hade tänkt och det blev en lång promenad.

Imorgon är jag ledig igen och då ska jag klippa mig, både luggen och resten av håret. Sedan ska jag försöka vara duktig och plugga, har ett litteraturseminarium som jag måste skriva ett paper till.

I helgen ska jag till Göteborg och träffa några tjejkompisar. Ha en fortsatt bra dag.

Regn regn

Ute öser regnet ner och idag är jag ledig. Filmen vi såg igår var väldigt bra men som vanligt så blev jag trött och orkade inte se klart den, det gör vi ikväll. Idag hade jag tänkt gå en lång promenad, plugga lite och ta det lugnt. Promenaden får nog vänta lite på grund av regnet men plugga ska jag absolut försöka göra.

Ha en bra dag!

En givande dag

Idag gick jag upp kvart i sex, alldeles för tidigt enligt mig men vi började kvart i nio och det var min tur att köra idag. Föreläsningen var faktiskt givande och på studiegruppsmötet fick vi mycket planerat. Att pendla till Borås är mycket lättare när man kör, resan dit och hem känns inte alls lika lång som när man sitter bredvid.

Vi har just kommit hem från en lång promenad. Det var en sån härlig kväll, alldeles vindstilla och ljummet i luften. Nu sitter vi i soffan, har tänt lite ljus och ska titta på en film som heter Transporter. Jag vet inte alls vad det är för film så det blir spännande. Imorgon är jag ledig och jag ska försöka plugga lite, vi får se hur det går.

Ha en trevlig kväll!

Skola imorgon

Så var helgen slut igen, tiden går så fort och imorgon är det skola igen. Vi samåker till Borås och imorgon är det jag som ska köra, spännande.

Idag har jag inte gjort så mycket, tittat på en väldigt bra film, The Holiday, och efter det tog jag en lång promenad. Nu sitter vi här i soffan med en massa ljus tända och tittar på tv.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Söndag

Igår var tjejerna från Ur & Penn här och vi hade så kul. Vi satt och pratade, dippade och drack gott. Halv åtta gick vi till Wärdshuset och åt en väldigt god middag, jag åt planka på franskt vis. Sedan gick vi vidare till Harrys där vi satt och pratade och hade det trevligt. Vi var även på Oscars en sväng och dansade lite. En mycket lyckad kväll!

Idag är jag lite trött men annars är det ingen fara. Dagen kommer att bli lugn, pojkvännen ska tvätta bil och klippa gräset. För min del blir det nog en dag framför tv:n eller något liknande. Senare idag ska vi åka till Hajen och storhandla, inte så kul men det måste göras.

Gårdagens partyoutfit



Klänning - Gina Tricot
Tights - Gina Tricot
Pumps - Nilson

Party!

Grönsakerna är skurna, vinet ligger på kylning och chipsen är framme. Allt är klart, nu kan tjejerna komma. Dagen har jag och pojkvännen spenderat i Falkenberg. Vi gick i affärer, fikade och hade det mysigt.

Ha en trevlig kväll!

Lördag

Vad härligt det är med helg! Igår var det en lugn dag, jag var på stan en sväng och sedan gick jag en lång promenad, det var så skönt. På kvällen åt vi tacos, tänk att det kan vara så gott och sedan var det dags att vara duktiga. Vi städade, tvättade och sedan blev det mys i soffan.

Idag tog vi sovmorgon och om en stund ska vi åka till Falkenberg. Men innan det ska vi hämta mina pumps som jag har haft inne på lagning och sedan mina stövlar som jag beställde förra veckan. Har gått och längatat efter att de ska komma. Halv fem idag kommer tjejerna från Ur & Penn hit och det ska bli så trevligt.

Vädret idag hade kunnat vara bättre, det regnar och är mulet men men.
Ha en trevlig dag!

En ny dag!

Idag är det äntligen fredag och snart helg. Jag är ledig idag och även imorgon, så skönt. Jag har inget speciellt att göra idag, det blir kanske en sväng ner på stan och sedan en promenad. Ute skiner solen och det ser ut att vara en härlig dag. Just nu tycker jag att det är svårt att veta vad man ska ta på sig när man går ut, antigen så blir det alldeles för varmt eller kallt. Det är också svårt att veta vad man ska ha på fötterna, det känns för tidigt att börja med stövlar men det kanske det inte är? Kan man ha öppna skor nu i september eller inte? Stora problem : )

Nu ska jag göra iordning mig. Ha en bra dag!

Jag vill passa på att tacka mina tre bästa vänner, nu känns saker och ting lättare och en början på något mycket bra.

Tårta

Idag har det varit en lugn dag. Jag gick en sväng på stan och köpte en klänning som jag ska ha på mig på lördag, sedan gick jag en lång promenad längs havet. Promenaden var skönt men det blåste så fruktansvärt mycket. Efter det gick jag till Ur & Penn och åt princesstårta, vi vann den genom en tävling och det var så gott!

När pojkvännen kom hem från jobbet åt vi mat snabbt och sedan åkte vi till Gekås. Det blev inte så mycket för mig där, bara en film, The Holiday.

Nu ska vi mysa i soffan. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Skönt att vara hemma!

Lägret är över och det är så skönt att vara hemma igen. Jag har varit dålig på att uppdatera, detta beror på att jag känt mig lite nere och dålig. Det känns som att jag har feber och så är jag trött i kroppen, har väl någon förkylning på gång eller så. jag känner mig bättre idag men inte helt.

Lägret var okej och resten av veckan är jag ledig, så himla skönt. På lördag ska mina kollegor från Ur & Penn komma hem till mig. Vi ska ha lite förfest och sedan ska vi gå ut och äta, trevligt.

Ha en trevlig dag!

RSS 2.0