Förvirrad

Just nu vet jag inte vad jag vill, vad jag känner eller vem jag är eller vill vara, känner mig så förvirrad. Jag vet inte vad jag ska lyssna på eller vem. Jag skulle bara vilja ta en pause och försvinna för att kunna fundera över alla dessa frågor. Det är tyvärr inte möjligt då jag måste sköta skolan och jobb men det hade varit så skönt. Ibland önska jag också att någon kunde vrida tillbaka tiden.

Jag är sjuk idag med fast jag mår lite bättre, tror inte att jag har någon feber men jag känner mig svag och så har jag ont i halsen. Något som gör mig lite glad är att solen skiner ute och att jag ska titta på en lägenhet idag.

Ha en bra dag!


Sjuk - Feber

Det onda i min kropp blev bara värre och värre igår, det gjorde ont i och på kroppen samt i ansiktet. Det bara slog till helt plötsligt och så började jag frysa som en tok. Jag fick ta på mig en tjocktröja, morgonrocken och filt samtidigt. Tyvärr blev det inte så mycket med pluggandet då jag mådde så dåligt men det tog jag igen imorse. Jag mår bättre idag men fortfarande dåligt. Det gör ont på kroppen och jag fryser och svettas. Jag är dock väldigt stolt över mig själv eftersom jag gick till skolan och var med på litteraturseminariet som var obligatoriskt. Jag gillar inte att missa saker och behöva ta igen det vid ett senare tillfälle.

Nu har jag bäddat ner mig i soffan och försöker vila så att febern ska försvinna. Ska jobba imorgon och jag måste vara pigg då, jag har inte tid att vara sjuk.

Ha en fortsatt trevlig dag!

En fantastisk kväll

Mina negativa tankar som jag hade i lördags innan festen släppte direkt när jag kom dit och det är nog tack vare mina underbara vänner. De får mig alltid att må så bra och jag kunde njuta av den goda maten och hade så roligt hela kvällen. Vi lekte roliga lekar där vi var indelade i lag, åt god mat, pratade, skrattade och dansade. Så jag vill tacka mina vänner och sen vill jag tacka Frida och Fredrik för en toppenkväll!

Igår jobbade jag och det gick bra, mådde lite så där men kämpade på. Idag har jag varit på ätstörningsenheten och det var skönt att få prata av sig lite. Just nu försöker jag plugga och det går väl inte så bra men men. Imorgon är det skola igen och jag hoppas att jag inte är sjuk då, börjar få lite ont i kroppen och det brukar vara ett tecken på det.

Ha en fortsatt trevlig dag.

Lite bilder från festen:


Den goda maten



  
Sara                Madde             Fredrik  


Frida, Anna, Sofia

Jag hade så roligt!


Jag vill vara någon annan...

Just nu önskar jag att jag vore någon annan, jag vill inte vara i min kropp. Dagen har varit bra men så fort jag satte på mig min klänning inför festen ikväll så rasade allt. Jag såg inte det jag ville se och de negativa tankarna kom direkt. Jag vill känna mig glad och stark men inte ledsen och svag. Jag vill trivas i min kropp, acceptera den som den är men hur ska jag kunna göra det när jag blir ledsen så fort jag ser mig själv i spegeln.

Nu ska jag försöka rycka upp mig och ha roligt på festen, jag behövde bara skriva av mig lite.


Mormor

Idag är det 11 år sen min mormor dog i bröstcancer. Det känns så konstigt att det har gått så lång tid, det känns som om det var igår jag fick veta det. Jag saknar henne så otroligt mycket!

 


Lördag

Idag har jag varit ledig och det är inte ofta som jag är det på lördagar men det har varit så skönt. Jag har spenderat dagen med mina vänner Jessica och Mariella. Först tog vi en cykeltur till olika secondhandställen och sedan gick vi en sväng på stan. Det blev även en god lunch på Café Ströget, jag tog en tacotallrik och det var så gott!

Ikväll ska jag på fest, det är Fredrik som fyller 25 år och det ska bli så kul. Presenten är fixad så nu är det bara mig själv som jag måste fixa.

Ha en trevlig kväll! 

En väldigt givande dag

Jag har haft en väldigt givande dag på Navet i Borås så resan dit var inte bortkastad. Först fick vi en visning runt i alla olika delar och sedan fick vi testa på olika saker inom matematik. Jag fick många bra ideé till den matematiklåda som jag ska göra i skolan. Det blev även en trevlig lunch på en kinarestaurang och som vanligt äter man alltid för mycket när det är buffé.

Nu har jag precis ätit lite och om en stund kommer några tjejkompisar hit, vi ska dricka lite vin, prata och ha det trevligt.

Idag mår jag mycket bättre och just nu ser allt mycket ljusare ut. Ha en trevlig kväll!

Usch så tidigt

Har just gått och lämnat min varma, mysig säng och jag känner mig verkligen inte utvilad. Jag är inte van att gå upp såhär tidigt och det kommer att bli svårt att vänja sig vid det när skolan är slut och jag ska ut och jobba på allvar. Då kommer det att bli tidiga mornar och långa dagar.

Nu ska jag göra mig iordning och sedan gå ner till skolan där Madde ska hämta mig och så ska vi åka till Borås. Ha en trevlig dag!

Onsdag

Jag har just kommit hem från träningen, först blev det 30 min powerstep och sedan 30 min core. Det var riktigt skönt att träna, det känns alltid så bra efteråt. I fredags var jag och några tjejer hemma hos Anna och åt god mat och hade det trevligt. Efter det gick vi ut på Oscar´s och dansade hela natten.

Nu i veckan har det varit lugnt, skola varje dag men inga tunga föreläsningar eller så. Imorgon ska vi till Navet i Borås med studiegruppen och det ska bli kul.

För övrigt så mår jag inte så bra just nu, känner mig väldigt förvirrad och så har jag en svacka när det gäller min ätstörning. Jag har känt mig så stark de senaste veckorna men just nu känner jag verkligen inte så. Trots det går det bra med maten och det är jag stolt över. Jag vill så gärna trivas med den jag är och kunna acceptera min kropp men just nu är det väldigt svårt och jag skulle bara vilja stänga in mig i lägenheten.

På lördag ska jag hem till Frida på födelsedagskalas, hennes pojkvän Fredrik fyller 25år. Det ska bli så himla roligt.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

En väldigt lyckad helg

Så var det söndag igen och helgen är snart slut, tiden går så fort. Igår jobbade jag och det var väldigt lugnt. Efter det gick jag hem, gjorde iordning mig för party hemma hos Petra, en tjej som jag har jobbat med på Ur & Penn. Vi var fyra tjejer som åt god mat och drack goda drinkar. Det blev även llite wii bowling och singstar, det var så roligt och jag har inte skrattat så mycket på länge. Sen åkte vi in till stan och gick ut på Oscar´s, vi dansade och roade oss hela natten.

Idag har jag och Frida varit och ätit brunch på Fridas i Kärradal. Det var så trevligt och gott. Det blev även en liten promenad. Sen har jag bara tagit det lugnt, har känt mig seg så jag har tittat på film och myst i soffan.

Tidigare skrev jag att jag skulle kolla på en lägenhet. Jag har gjort det nu men det kändes inte helt bra så jag skippade den. Jag mår så bra nu och jag är rädd för att det ska rasa om jag tar en lägenhet som inte känns helt okej eller på ett ställe där jag egentligen inte vill bo. Jag letar vidare.

Nu ska jag äta lite mat och sen slappa i soffan. Ha en fortsatt trevlig kväll.

Lite bilder från igår.












Lägenheten

Så har jag varit på lägenhetsvisning och den var helt okej men jag är fortfarande osäker på om jag vill ha den. Jag har som tur är några dagar på mig att fundera. Vi får se vad som händer.

Nu blir det fotboll.


Lunch och lägenhetsvisning

Jag har just kommit hem från stan, jag har vait och ätit lunch med mina kollega Ann-Sofie. Det var väldigt trevligt och efter det gick vi en sväng på stan. Om en stund ska jag på lägenhetsvisning och min vän Madde ska följa med mig. Egentligen så känner jag inte för att bo i det området men jag måste ha en lägenhet och det är väldigt svårt att få någon här i stan.

Skriver mer sen och berättar hur det gick.

Mycket har hänt i mitt liv

Nu är det ett tag sen jag skrev och mitt liv har förändrats ganska mycket. Jag är numera singel och det har jag varit i ca 1 vecka. Det var jag som gjorde slut på grund av en orsak men det är något som jag inte vill ta upp här. Ett uppbrott från någon man älskat är alltid svårt och jag förstår att det är svårast för den som bli lämnad. Mina planer nu är att ta hand om mig själv, ta mig ur ätstörningen helt och hållet, umgås med mina vänner och fokusera på att må bra.

Med ätstörningen går det bara bättre och bättre och just nu känner jag mig väldigt stark. Jag tror att det kommer att lösa sig, att jag kommer att bli så frisk som man kan bli.

I skolan är det lugnt just nu, det känns som att det inte riktigt har kommit igång. På lördag ska jag på fest hos en tjeje som har jobbat på Ur & Penn och sen ska vi gå ut, det ska bli så roligt.

Ha en riktigt bra dag!

RSS 2.0