Jag är klar!!

Idag var mitt sista besök på ätstörningsenheten och det är med blandade känslor. Nu står jag här själv utan en säkerhetslina och ska klara mig och det gör mig rädd. Hon tror på mig och tror att jag kan klara det här och jag får lita på en henne och göra mitt absolut bästa. Det är upp till mig att göra det sista. Det har varit en lång och jobbig resa men nu är den nästan slut och jag kan se tillbaka och se den förändring som jag har gjort och det känns så himla bra. Detta firade jag med en lunch på stan med min arbetskollega Ann-Sofie och det blev även en tur i några affärer.

I lördags var jag och Mattias på fest i Falkenberg, det var Mattias chef som fyllde 30 år och det var så roligt. Festen började med en tipspromenad och då blev alla indelade i olika lag för att vi skulle lära känna varandra och sen var det dags för en god middag. Det blev mycket prat, skratt, god drick och mycket dans.

Igår jobbade jag och det var en hel del att göra. Efter det blev det ett besök hos Mattias farfar. Nu är det dags att göra en matsedel för den här veckan. Ha en fortsatt trevlig dag!


Ledig dag

Idag är jag ledig och njuter av det. Om en stund ska jag ta en promenad i det fina vädret, får ju passa på när det är sol och inte regnar.


En ny vecka

Så var det en ny vecka och den här veckan är det fullt med jobb. Idag och igår har jag varit på Ur & Penn och fixat i butiken, det är en ny kampanj nu. Det är alltid kul att vara med och göra om och jag fick göra skyltskåpet. Det blir också lite jobb på förskola den här veckan, i Limabacka bland annat.

I helgen ska jag jobba och sen ska jag och Mattias på fest hos hans chef som fyller 30 år. Det blir nog roligt.

Jag mår ganska bra just nu, inte så mycket ångest men tankarna om vikt och mat finns där ändå och jag kan hålla det under kontroll. När jag tänker på hösten 2008 då jag under en tid i princip bara levde på ägg och smoothie känns det väldigt avlägset och inget jag kommer att hamna tillbaka i.

Ha en fortsatt trevlig dag!



Hemma hos mamma och pappa

Den här helgen har jag spenderat hemma i Enhörna hos min familj och det har varit helt underbart. När jag kommer hem är det alltid så mycket jag vill göra och ibland är det svårt att hinna med allt. Den här gången gjorde jag ett besök på mammas förskola och det var så roligt att träffa de som jag har jobbat med tidigare. Efter det blev det ett besök hos Anna och lilla Olivia som blivit 3 månader. Anna bjöd på god kycklingpaj, fika och det var så trevligt. I fredags hade mamma tagit ledigt och vi hade en heldag tillsammans. Vi åkte till Farsta där det blev lite shopping, lunch och sen bar det av till Ikea. En mycket trevlig och mysig dag med mamma. På kvällen åkte vi till farmor och firade hennes födelsedag tillsammans med min faster Gunhild och hennes man. Igår hälsade jag på Charlotta och hennes lilla Herman som snart fyller 1 år. Det blev fika, mycket prat och så avslutade vi med en promenad. På kvällen åt vi alla en god middag och sedan tittade på vi "Sommaren med Göran", en helt okej film. Vi firade även Mattias som har fyllt år samt mamma som ska fyllla år.

Idag tar jag det bara lugnt medan mamma och pappa håller på och tapetserar i deras sovrum. Senare ska vi åka hem till varberg igen vilket är lika jobbigt varje gång.

Några bildern från den gångna helgen


Armband köpt i Farsta


kalas hos farmor


Mys i soffan


Lite gott att dricka


Bilder från Tranås


Kusin Malin, faster Gudrun och mamma Monica






Den härligt varma poolen










Oj oj!

Oj vilken dålig uppdatering men tiden har inte riktigt räckt till. Jag har jobbat väldigt mycket, både på Ur & Penn och på förskola och det är så roligt att kunna göra båda sakerna.

För några helger sen var jag iväg på en hemlig helg som jag fått i examenspresent och det var helt underbart. Mattias körde mig till Horred och där väntade min kusin Malin, jag bytte till hennes bil och vi körde vidare och hamnade i Kinna hos min faster Gudrun där vi bytte bil igen. Sedan fortsatte resan utan att jag visst vart vi skulle. När vi nådde målet hade vi hamnat i Tranås och där väntade min mamma. Där tog vi in på ett badhotell som var helt underbart. Helgen innehöll shopping, god mat, spa-behandlingar och mycket skratt. När vi fyra träffas har vi så himla roligt och jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge. Sen är jag så stolt över min mamma som klarade att köra helt själv. Tack för en underbar helg.

Påsken firade jag här i Varberg och det kändes väldigt konstigt att inte fira den med min familj men så fick det bli. Jag fick fira den med Mattias familj och det var så trevligt.

I lördags var det dags för fest med Ur & Penn och det blev bowling med våra respektive. Det var roligt, trevlig, god mat och många skratt. Det brukar aldrig gå bra för mig men jag vann första omgången! 




 










RSS 2.0