En underbar kväll

Vi har haft en underbar kväll med god mat och dricka. Det blev en lång promenad längs Rue de Rennes vidare ner mot Seine och där åt vi varsinn god pizza och drack rosévin. På vägen hem gick vi genom Jardin de Luxembourg och det var så fint där.

Imorgon får vi se vad som händer, eventuellt blir det lite shopping. Ha en trevlig kväll.












Paris paris

Nu är vi äntligen i Paris och just nu tar vi igen oss på rummet. Vi gick upp kvart i tre i natt och nu börjar det kännas att man är trött. Flygresan hit gick väldigt bra, det är alltid nervöst när man ska lyfta och landa tycker jag men det gick fint. Vi tog en buss från flygplatsen in till Montparnasse och den turen tog väldigt lång tid på grund av all trafik och de kör som dårar här. Vädret är underbart, sol och varmt. Vi har ätit lunch på ett av våra favoritställen och det blev caesarsallad och cola till det. Om en stund ska vi ut och flanera lite och sen äte en god middag.


På Landvetter






Mattias försöker läsa kartan


Hotellrummet

Motion

Jag har hittat ett nytt sätt för mig att få lite motion, jag har börjat springa lite smått. Det går inte jättesnabbt och jag orkar inte springa så långt men jag har börjat och hoppas att det ska gå lättare och lättare. Nu på morgonen klarade jag att springa 15 minuter i sträck. Jag har under en tid drömt om att kunna springa långa sträckor längs havet och det var helt underbart imorse.

Under resten av dagen tänker jag ta det lugnt, kanske sola lite på damernas och bara njuta av det underbara vädret. Eftersom jag bara ska vara ledig en vecka i sommar så tänkte jag ta lite extra ledigt denna vecka, ladda för Paris och inför sommaren på Ur & Penn.

Ha en trevlig dag!


Gekås

Idag har jag varit på Gekås. Det var väldigt rörigt där på grund att ombyggnad men jag lyckades hitta lite saker ändå.




Vem är jag?

Under perioden med ätstörningen har jag förändrat mitt utseende en del. Det började med att jag färgade håret mörkt, nästan svart och sedan klippte jag mig ganska kort. Nu börjar det ljusna för mig och jag mår bättre och bättre vilket också påverkar hur jag vill se ut. I tisdags gjorde jag ljusa slingor vilket jag hade tidigare och jag har börjat spara ut mitt hår igen. Det känns som ett tecken på att jag börjar hitta tillbaka till mig själv igen och börjar ta mig ur det mörker som jag har varit i. Visst vill alla göra vissa förändringar i sitt utseende hela tiden men jag tror att jag färgade håret och klippte av det av en anledning.


Fredag

Nu var det några dagar sen jag skrev sist. Det har varit en vecka med mycket jobb, både på Ur & Penn och förskola men det har varit en väldigt rolig vecka. Nu ikväll har jag och Mattias varit och sett "Sex and the city 2" och innan dess åt vi varsinn hamburgare nere i hamnen. Filmen var lika bra den här gången, jag satt med ett leende på läpparna och tårar i ögonen hela tiden, underbart.

Imorgon ska jag jobba på Ur & Penn och sen ska jag hem och titta på bröllop. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Söndag

Idag tar jag det lugnt medan Mattias tvättar bil. Vi har åkt ner till Södra näs och stugan som hans familj har här. Tyvärr är det inte så varmt ute och solen lyser med sin frånvaro så därför får det bli en dag inne med bra bok.

Ha en trevlig dag! 

Så här ser jag ut idag.

En fantastisk kväll

Igår var jag och Mattias, Sofia och Lasse, Anna och Freddy hemma hos Frida och Fredrik på parmiddag. Det var så trevligt och så god mat. Jag och Mattias hade ordnat fördrink och förrätt. Det blev mousserande rosévin och crostini med olika pålägg och det blev riktigt lyckat. Det blev också lite lekar, spel, golf och dans. Det ser så lätt ut när man ser folk som står och slår ut på golfbanor men jag kan intyga att det verkligen inte är det. Trots min duktiga lärare Frida lyckades jag inte få till några bra slag men jag testar gärna igen. Efter en mycket lyckad kväll tog vi bussen in till stan igen och somnade gott när vi kom hem.

Bilder kommer senare.

Grattis Ilona

Idag vill jag säga ett stort GRATTIS till min lillebrors tjej Ilona som tog körkort idag. GRATTIS!!!!

Regn regn

Idag öser regnet ner och det verkar inte vilja sluta. En dag som den här vill man verkligen inte gå ut men jag ska jobba på Ur & penn så det är bara att bita i det sura äpplet. Som tur är så köpte jag ett par snygga gummistövlar för ett tag sen så att jag slipper bli blöt om fötterna.

Annars så händer det inte så mycket idag. Mattias ska till Stockholm med jobbet och kommer hem imorgon. För min del blir det en lugn kväll hemma.

Ha en trevlig dag!!!


Kattunge

Min familj har fått en ny medlem som heter Stella och är så söt.

´






Måndag

Vi hade en fantastisk rolig och trevlig kväll hemma hos Martina i Falkenberg i lördags. Hon bjöd på god mat, gurka, morötter, dipp, chips och en massa musik. Vi dansade, sjöng och hade så himla roligt. Efter det var det dags att gå in till stan och Grand Nightclub men vad besvikna vi blev, Grand hade stängt. Det blev ett annat uteställe som inte var så roligt och såhär i efterhand så hade det varit bättre om vi stannat hos Martina. Trots det så var det ändå en toppenkväll!

Igår tog vi sovmorgon och efter det hade jag visning av min lägenhet som jag nu har sagt upp. Allt känns så bra mellan mig och Mattias och vi hade bestämt oss för att flytta ihop efter sommaren. Sen tog vi en tur till Societétsparken där det var nationaldagsfiranade.

Sen hade vi en lugn och mysig eftermiddag hemma. Idag har jag jobbat på Ur & Penn och det är en ny kampanj på gång vilket gör att det ska fixas i butiken, roligt men jobbigt.

Lite bilder från helgen


Jag och Ann-Sofie


Gun-Marie, Ann-Sofie och jag


Martina och Marie


Mattias och jag på promenad

Jag är redo

Nu är jag redo inför kvällen.

 


Shopping

Idag har jag haft en mysig dag på stan. Mattias började dagen med att köra gokart med sin chef. Tyvärr vann han inte men men. Efter det gick vi en sväng på stan och han köpte tre nya pikétröjor på Esprit. För mig blev det tyvärr inget. Innan dess gick jag in en sväng på jobbet och pratade med tjejerna och Marie min kollega sa att jag strålade som solen och det gjorde mig väldigt glad.

Nu är det hög tid för mig att fixa till mig inför kvällen. Ha det bra!


Min nya favorit

Den här kan jag verkligen rekommendera er att köpa!


Kick-off på Societén






Lördag

Kvällen igårblev inte riktigt så rolig som jag hade förväntat mig. Den började med ett glas champanj och sen var väntan på mat väldigt lång. Eftersom det var en kick off med marknad varberg var det mycket folk och många som skulle ta av buffén vilket gjorde att det blev en väldigt lång kö. Buffén bestod av smakprover ur Bodegans nya meny och smakade riktigt bra. Sen var det lite utlottning av olika evenemangsbiljetter och lite information om vad som kommer att hända i Varberg i sommar. Vi gick vid halv elva för Ann-Sofie kände så lite dålig efter maten och just när vi gick började Jessica Andersson spela. En trevlig kväll men tyvärr inte lika rolig som förra året.

Nu ska jag göra iordning mig inför en tur på stan och sen ser jag fram emot en toppenkväll i Falkenberg med gänget på Ur & Penn. Ha en trevlig dag!

Glass är gott!

Jag har just kommit hem från en trevlig tur på stan. Jag gick förbi jobbet och just då skulle Ann-Sofie ha rast så vi bestämde oss för att köpa glass och sätta oss ute i det underbara vädret. Det var väldigt trevligt och min favorit just nu är pistageglass.

Snart börjar det bli dags för mig att göra iordning mig inför kvällen som kommer att bjuda på god mat, trevligt sällskap och artisten Jessica Andersson. Jag hoppas på en toppenkväll.

Börjar bli förkyld

Halsen gör ont och näsa börjar bli täppt, en förkylning verkar vara på väg. Jag som har så mycket planerat i helgen har verkligen inte tid att vara sjuk. Ikväll blir det Sociten, det ska bli så kul. 

Idag tänkte jag nog vara ledig och bara ta det lugnt. jag hoppas på mer jobb de kommande två vekorna. Det kanske blir ett besök på damernas för att försöka få lite färg. 

Hoppas att ni får en bra dag! 

Vilken kväll!

Så var bh-partyt över och jag har nu gått i bh-skola vilket var väldigt intressant. Hon gav tips om vad man ska tänka på när man köper en behå och hur en bra behå ska sitta. Efter att hon gått igenom allt var det dags att prova och hon plockade fram modeller som hon trodde skulle passa var och en. Jag hittade en superbra modell och storleken stämde överens med den behå jag hade när jag kom dit vilket tydligen var ovanligt. Många köper förstora storlekar och då sitter den inte bra. Det blev mycket skratt och fnitter och Ann-Sofie hade köpt goda frallor och pålägg som vi smaskade på. En riktigt rolig tjejkväll blev det och jag längtar efter den nya behån.

Nu är det verkligen dags att krypa ner i sängen. Sov så gott!

BH-party

Nu har jag just kommit hem från en dag på Ur & Penn där vi har haft en del att göra och dagen har varit fylld med många skratt. Jag trivs så himla bra där. Om en stund ska jag iväg till Ann-Sofie på BH-party vilket ska bli riktigt roligt och spännande. Jag har aldrig varit på något sådant party så jag vet inte riktigt vad som väntar.

Imorgon har jag inget jobb inbokat så jag får se vad som händer men på kvällen ska jag och två av mina kollegor på Ur & Penn till Sociten på kick off och det ska bli så trevligt.

Ha en fortsatt trevlig kväll!!

En mysig dag

Igår skulle jag och Frida ha åkt till Fjällbacka men hon var tvungen att gå på ett möte så jag följde med henne till jobbet. Efter mötet fick Frida en mycket roligt besked och jag är så glad för hennes skull. Sen bar det av till Göteborg där vi åt en god lunch, shoppade och hade en mysig dag. Fjällbacka får vi ta en annan gång och det ser jag fram emot. Jag köpte ett armband och en skål. Det kommer bilder senare.

Frida hade varit på Gekås i fredags och köpt fina saker och jag blev så sugen på att åka dit så när jag kom hem åkte jag och Mattias dit. Jag hittade några fina toppar och lite andra bra saker.

Igår kväll fick jag en present av Mattias och jag blev så chockad och glad. Jag älskar honom så himla mycket så tack till min underbara pojkvän.




Tack mamma och pappa

I lördags kom mina föräldrar ner hit och vi hade en underbar helg. Vi åt god mat, drack vin, skrattade, gick på stan, spelade kort med mera. I måndags åkte de hem men innan det hade jag och mamma en heldag tillsammans. Vi åkte runt lite och hon fick se några ställen utanför Varberg och sedan bar det av till Kungsbacka och Kungsmässan. Tyvärr hittade vi inget men det hade en trevlig dag. Pappa följde inte med för han låg hemma i feber. Vid halv åtta på kvällen åkte de hem och det gjorde ont i mig. Vill kunna umgås med dem ofta och jag saknar dem så mycket varje gång de åker. Men tack för en underbar helg mamma och pappa!


RSS 2.0