Ett steg tillbaka

Just nu känns det som att jag har tagit ett steg tillbaka i min kamp mot ätstörningen. Det har varit en jobbig höst i och med det nya jobbet och det har gjort att jag har fått tillbaka mina problem och de negativa tankarna. I onsdags var jag på ätstörningsenheten och det kändes så himla skönt att få komma dit och prata igen. Jag hade tur som fick träffa samma person igen dessutom. Hon tyckte att det var jättebra att jag tog kontakt så snabbt och nu är det bara att kämpa på igen. Det är tufft men jag har gjort det en gång förut och nu ska jag klara det igen. Jag måste bli av med min inre dommare som är otroligt hård. Jag är väldigt bra på att intala mig själv att jag är ful, tjock eller misslyckad och det är något jag ska jobba med nu. Det känns som ett misslyckande att få ett återfall men jag antar att det händer.

Jag är så glad för det stöd jag får från Mattias, min familj och mina vänner.


Den första snön!

Idag när jag var ute och körde bil föll den första snön! När jag kom hem fortsatte det att snöa och på vår innegård blev det vitt, så härligt. Jag längtar så till vintern och julen!

Nytt soffbord

Idag fick vi hem vårt nya soffbord från Mio. Jag har varit väldigt nervös över hur det skulle se ut men det blev så himla bra!










Ladies night - vilken kväll

Igår var det dags för Ladies night med Ur & Penn igen. Det blev middag på Hardrock café och sedan gick vi till Skandinavium. Vilken kväll det blev! Det var bra musik, rolig underhållning och snygga killar att titta på. Vi sjöng, dansade och skrek oss hesa, helt galet men så himla bra och roligt!! Efteråt kände jag ett sånt härligt lyckorus i hela kroppen och showen tog slut alldeles för fort.




Bilen klarade sig...

Mattias har en gammal bil som jag har och kör med till jobbet i Stråvalla och idag var det dags för besiktning. Detta är något som gjort mig väldigt stressad nu under några veckor men idag kunde jag pusta ut. Bilen gick igenom helt utan anmärkning, bara några saker som var bra att veta. Det känns helt underbart, jippi!!!


Nyklippt

För ca en vecka sen var jag och klippte mig och jag blev så nöjd. Kände mig nästan som en stjärna den dagen vilket var precis vad jag behövde








Ett tag sen

Nu är det ett tag sen jag skrev och det beror på att jag inte haft tid eller ork. Ibörjan av september hade jag och Mattias två veckor semester och dessa spenderade vi hemma hos våra familjer. Första veckan hos min och andra hos Mattias. Det var två underbart härliga veckor och vi hittade på en massa roliga saker till exempel så var vi på Skansen, Drottningholm slott, hälsade på lite kompisar och bara njöt av att vara lediga. Under andra veckan fick jag erbjudande om att börja jobba 80 % på Stråvalla förskola här i Varberg och det tackade jag ja till och jag började direkt när jag kom hem igen.

Nu har det gått två veckor och det har varit två väldigt tuffa veckor. Jag och min kollega har öppnat en ny avdelning på förskolan vilket har inneburit mycket jobb och mycket tankar. Jag har inte alltid känt mig så delaktig då jag blev så plötsligt inkastad i detta medan min kollega har haft veckor på sig att tänka och planera. Jag antar att det kommer att bli bättre och bättre och att vi kommer att jobba ihop oss men just nu är det väldigt jobbigt. Tyvärr påverkar detta mig på ett negativt sätt vilket innebär att jag börjat tänka negativa tankar om mig själv, tänker väldigt mycket på mn vikt och min kropp, känner inte för att äta och jag känner mig väldigt nere vissa stunder med mera. Jag är väldigt rädd för att ska jag få ett återfall och att jag ska hamna i det mörker som jag tagit mig ur. Jag kämpar och kämpar och jag hoppas att det ska bli bättre när allt har lagt sig lite och jag har kommit in i mitt arbete. Mattias stöttar mig väldigt mycket och utan honom skulle jag inte klara det här.

Den här helgen har jag varit helt ledig och det har varit underbart. Igår gick jag och Mattias en sväng på stan och hade en lugn och mysig kväll hemma.


RSS 2.0