Frukost på tåget hem till Varberg.

0-642b009cf704e90f95a3d4ac9f3ef968.png

Frukost på tåget hem till Varberg.


Utan titel

0d365ff8c50cddf18fffb3bc9d41344c.png


En perfek julafton.

74c3cb91c7921bcb8a7bb9199c713be8.png

En perfek julafton.


Mammas goda knäck och kola.

0-760f2e7f517dac61bed5fd68c347c4a3.png

Mammas goda knäck och kola.


God jul!

46023a57fec7f11e387da1a127c789d7.png

God jul!


Bakar pepparkakor till morfar.

3e07fdf5e5384f3301e36ec57684958f.png

Bakar pepparkakor till morfar.


En härlig morgonpromenad.

190fe16d6f5fb40e5ce5af3c1e4e38d7.png

En härlig morgonpromenad.


Måndag

Vart tar tiden vägen, det är redan julafton på torsdag och på onsdag åker jag hem till min familj i Enhörna. Det ska bli så mysigt och jag längtar så efter dem. Idag har jag jobbat och vi hade en hel del att göra men det är så det ska vara. Innan jobbet han jag även göra ett besök på gymmet där jag gick på löpbandet en stund.

Igår snöade det här men tyvärr kom det inte så mycket. Jag och Mattias hade en sån mysig dag igår så vi bestämde oss för att byta julklappar som ett perfekt avslut på dagen. Av mig fick han en svart skjorta som satt väldigt bra och jag fick ett silverarmband från Thomas Sabo, det var så himla fint. Glögg, fina juklappar, julgran och snö, det kunder inte bli bättre.

Om en stund ska jag följa med Mattias ner till stugan och klä granen där. Imorgon är det jobb som gäller och pepparkaksbak.

Ha en fortsatt trevlig dag.


Nu har vi äntligen fått lite snö h

0-1e802f7206bac85d343dc247f63ea76d.png

Nu har vi äntligen fått lite snö här i Varberg.


Nu är granen hemma hos Mattias pyn

7939a95b284f891ab4e0d8ee40e3a4f5.png

Nu är granen hemma hos Mattias pyntad och fin.


Nu är granen på plats i stugan.

5f036c2b48a4cd664502afeee4063196.png

Nu är granen på plats i stugan.


Testar att mobilblogga :)

4ac7e999ea7cfd5067312e0a55b04820.png

Testar att mobilblogga :)


En perfekt lördag

Idag har jag varit ledig och jag har verkligen njutit av det. Det blev en sväng på stan där julstämningen var hög och sen mötte jag Mattias. Vi köpte varsin varm choklad och gick sedan upp på fästningen och njöt av utsikten. Det var underbart väder, kallt och solen sken. Nu myser vi i soffan med varm apelsinglögg, lussebullar och en massa tända ljus. Det har verkligen varit en perfekt lördag.

Har glömt att berätta att jag har klippt mig. Tog lite på längden och sen klippte hon luggen på ett nytt sätt.

Ha en fortsatt trevlig kväll.



















Julfint

Nu är det julfint här hemma och jag är redo för julen.




En sten har lättat från mitt hjärta

Jag och min vän Madde är äntligen klara med vårt arbete eller vi blev det i början av veckan. Det är helt underbart och nu känns hjärtat mycket lättare. Nu ska vi bara vänta till den 11:e eller 12:e januari då det ska opponeras för att sedan bli godkänt eller ej. Jag tror på vårt arbetet och tycker att det blev bra, visst det kan alltid bli bättre men jag tycker att vi har jobbat bra. Den 15:e januari har vi vår examensfest och det ska bli så kul, längtar. 

Ute skiner solen och det är kallt och det känns verkligen att julen snart är här. Idag är jag helt ledig från jobb och skola och passar på att göra lite fint här hemma och funderar på att ta fram lite tomtar. Ikväll ska jag och några vänner hem till Frida på lite mys. 

Hur jag mår just nu växlar väldigt och det påverkar de runt omkring mig. Jag hoppas att mina nära och kära orkar stå ut med mig och jag hoppas att det blir bättre efter jul och nyår. Jag har gått på ätstörningsenheten i lite mer än ett år nu och det känns som att det har gått åt rätt håll sen jag började där. Nu ska jag tänka positivt och försöka slå bort de negativa tankar som dyker upp och njuta av den tiden som kommer nu.

Nu ska jag gå ut och njuta av solen.

Ha en bra dag!

En mysig kväll

Igår träffade jag några av mina kära vänner, vi tog en fika och sen gick vi på bio. Vi såg "Luftslottet som sprängdes" och jag kan verkligen rekommendera er att se den. Jag tyckte att andra filmen var sådär men den här var väldigt bra. Den var spännande och den blev aldrig seg samt att tiden gick väldigt fort. Tidigare på dagen satt jag i skolan och skrev på arbetet och efter det tog jag och Sara en sväng på stan.

Nu sitter jag här i skolan igen och skriver med Madde. Det går framåt och det känns som att vi börjar se ljuset. Nu är det dags för fika.

Ha en bra dag!

Tisdag

Nu sitter jag i skolan igen och idag känns det lite trögt. Vi skulle ha handledning nu på morgonen men vår handledare var tyvärr sjuk så det blev inget och vi hade verkligen behövt det.

Igår var jag på ätstörningsenheten och det gick både bra och dåligt. Det är alltid skönt att få prata av sig och få lite nya tankar men igår var det också jobbigt. Varje dag skriver jag lista på vad jag ätit och sen läser hon det och responsen igår var inte så bra. Hon ser saker med andra ögon vilket innebär att hon ser saker som jag inte gör och det känns som att jag har tagit ett steg tillbaka nu. Så nu är det dags att ta tag i det igen och kämpa på samtidigt som det känns tungt. Jag har en inre oro inför julen då det nästan bara är fokus på maten och jag ser ingen njutning med det. Sen förra julen har mitt liv förändrats när det gäller kroppen och vikten och jag är rädd för vad andra ska tycka. Jag längtar efter min familj och det mysiga med julen men inte det andra, maten vill jag bara slippa. 

I fredags var jag och Mattias ute och åt på Zorbas. Jag åt vitlöksbröd och kycklingspett med friterad potatis och det var så gott! I söndags fyllde jag år och nu börjar jag närma mig 30 år. Jag fick frukost på sängen och sen åkte vi en sväng till Gekås men det var så mycket folk och jag hittade inte så mycket. 

Nu är det fikadags!


 

Jag ber om ursäkt...

Jag ber om ursäkt för den väldigt dåliga uppdateringen, det har varit annat som har kommit före. Min och Fridas tripp till Stockholm och galapremiären var väldigt trevlig trots otur med tåg. Vi valde att ta det gamla, sega tåget eftersom det var billigare men aldrig mer säger jag. Det var bland annat smutsigt och på vägen upp började det brinna i en vagn vilket gjorde att vi blev lite sena. Det var ingen fara men otur. När vi åkte hem kunde de inte köra tåget i normal fart eftersom det var något fel på en vagn. Vi var så trötta på dessa tåg när vi kom hem. Filmen var så bra och vi planerar att gå och se den snart igen. Efterfesten var tyvärr en besvikelse tycker jag, maten var sådär och det var inte mycket folk. Hotellet var väldigt bra och det låg centralt. 

I skolan är det full fart, vi sitter i där varje dag och skriver på examensarbetet. Vi har haft några motgångar men det går ändå framåt. 

Igår var Anna, Sara, Madde, Frida och Sabina här. Vi drack glögg, åt ost och kex och drack lite mer gott. Det var väldigt trevligt och väldigt djupa samtal. Kändes bra att få visa min fina lägenhet. 

På söndag fyller jag år så därför ska jag och Mattias gå ut och äta i kväll och det blir grekiskt. Det blir nog en tur till Gekås i helgen också. 

Nu ska jag göra iordning mig och sen gå på stan med mina vänner. Ha en trevlig dag! 

RSS 2.0