Känner mig lite lugnare

Igår hade vi en ganska stor examination i skolan och ja det kan ha gått hur som helst. Vi får inte reda på resultatet förrän om ca tre veckor. Jag är glad att jag gjorde allt som skulle vara med och att jag var där, hade lust att bara strunta i allt. Igår träffades även Madde och jag för att gå igenom examensarbetet lite, vi skrev ett missivbrev och några intervjufrågor och nu känner jag mig lite lugnare. Vi kommer att klara detta.

Jag har börjat packa lite men det är svårta att veta vart man ska börja, har så mycket saker. Idag ska jag färga och klippa håret och sen ska jag jobba. Ikväll blir det en lugn kväll hemma och imorgon ska jag jobba och sen på middag med några härliga vänner. Det finns lite ljus i mitt mörker just nu.

Här om dagen tog jag det jobbiga beslutet om att dra ner på jobbandet. Egentligen får jag inte jobba alls enligt min sjukgymnast på ätstörningsenheten men det skulle jag aldrig klara. Jag hade ett väldigt bra samtal med min chef som är så bra. Hon förstod helt och att jag måste göra det här för att jag inte ska bryta ihop helt och gå in i väggen. Hon har nu gjort om min schema och det kändes väldigt tungt att stryka nästan alla tider i kalendern. Men det är något jag måste göra för att jag ska ta mig ur det här. Så nu ska jag koncentrerar mig på mig själv!

Ha en trevlig dag!

Bilder från Ladies Night




Hela gänget på Hard Rock Café








En ny dag

Ute skiner solen och det ger mig energi. Om en stund ska jag iväg till förskolan och jobba, ska vikariera på min praktikplats och det ska bli väldigt roligt. Jag känner dock att jag inte borde ha sagt ja till det. Efter det blir det hem och plugga, har en massa saker som ska vara klara på torsdag.

Ha en bra dag!


Jag ska flytta!

Har helt glömt bort att berätta att jag ska flytta och det kommer att ske redan nästa vecka. Jag tror att det här kommer att bli bra.

Måndag

Idag har jag varit på ätstörningsenheten och det var skönt att få komma dit och prata och berätta om alla mina känslor och tankar. Vi kom fram till att jag har för mycket att göra just nu och det gör att jag får panikångest varje dag, bryter ihop för minsta lilla och bara vill försvinna. Jag straffar mig själv istället för att ta hand om mig själv vilket jag borde göra just nu. Därför har jag kommit fram till att jag måste dra ner på vissa saker vilket gör mig väldigt ledsen men jag måste lyssna till de varningstecken som min kropp ger mig. Jag ska ta tag i träningen igen vilket kommer att göra mig gott och så ska jag bara ta hand om mig själv och se till att jag klarar det lilla som är kvar av skolan. Skolan gör mig väldigt stressad men jag ska försöka intala mig att allt löser sig.

Igår var min underbara kusin och hennes två barn Emil och Alicia här och det var en underbar dag. De gör mig så glad och alla andra tankar bara försvinner.

Nu ska jag försöka ge mig på skolarbetet igen. Ta hand om er.


Ladies Night

I lördags var jag och mina kollegor från Ur & Penn på Ladies Night i Göteborg, Skandivanium. Det var så himla bra och jag kan verkligen rekommendera alla tjejer att gå på det. Innan åt vi mat på Hard Rock Café och när vi kom tillbaka till Varberg blev det ett besök på Oscars. Det var en så lyckad kväll och jag lägger upp bilder sen.

Just nu har jag praktik och det går bra, barnen och personalen är underbara. Annars så är livet tungt just nu vilket gör att det inte blir så många inlägg här just nu. Jag är stressad över skolan och det kommande examensarbete som ska göras. Min ätstörning pendlar upp och ner väldigt mycket just nu liksom mitt humör och hur jag mår. Jag har tankar som jag absolut inte borde ha, jag får lätt panikångest och det känns som att jag snart kommer att bryta ihop. Jag mådde så bra för ett tag sedan men det känns som bortblåst.

Ta hand om er.

En underbar dag

Idag har jag haft en underbar dag med min kusin Malin och mina kusinbarn Emil och Alicia. Först var vi här hemma en stund, åt lite mat och myste. Sedan packade vi våra saker och åkte till Stättared som är en gård där de har lite olika djur, kor, hästar, grisar, getter och kaniner. Vi gick runt bland alla djur och det var så mysigt och sedan satte vi oss på en bänk och fikade. Min kusin hade tagit med sig, kaffe, macka och kex och när solen tittade fram blev det så varmt och skönt. Att umgås med dem gav mig ny energi och glädje som jag verkligen behöver just nu, underbart och jag saknar dem redan. 

Om en stund ska jag iväg och jobba, en ny kampanj så butiken ska göras om, klockor ska prismärkas och fönstret ska fixas. Helgen har varit lugn och skön, var ledig i lördags och det var så skönt att bara få vara. På kvällen hade jag en mysig kväll alldeles för mig själv, tittade på några filmer, åt lite godis och hade det bra. Nu i veckan är det ganska lugnt iskolan och jag passar på att jobba lite. 

Ha en fortsatt trevlig dag.

Lite bilder
 







RSS 2.0