Lägenheten är klar!

I tisdags förmiddag blev målningen av lägenheten klar och efter det var det bara att ställa alla saker på plats. Det är så fint här nu! Jag är så tacksam för att min föräldrar ville hjälpa oss, vi hade inte klarat det utan dem. När vi ändå höll på och mål så passade jag på att måla min byrå som jag har i vardagsrummet och så målade pappa våra balkongdörrar. Dörrarna var alldeles gula och smutsiga men nu är de så fina! Jag längtar efter att få visa mitt hem för mina vänner.

Just nu sitter jag i soffan och vilar lite, har åkt på en förkylning och senare ikväll ska jag hem till Anna. Imorgon ska jag på begravning, det är Mattias farfars "flickvän" som tyvärr har gått bort. Känner mig lite nervös, det är ju alltid jobbigt att gå på en begravning men jag är glad att jag har Mattias.

Påsken har varit väldigt bra och det har varit så roligt att ha mamma och pappa här. I lördags var vi hos min faster i Kinna på middag och min kusin och kusinbarn var där, Emil och Alicia. Det var så treligt och roligt att träffa dem. Alicia som föddes den 10 december bara växer och växer och Emil har just fyllt 2 år och orden bara bubblar ur hans mun. I söndags var vi på middag hos Mattias föräldrar och det var väldigt trevligt.

Nu ska jag äta lite mat. Ha en trevlig kväll!

Vi lever i en röra, ett kaos!

Just nu lever vi i ett kaos med målargrejer, saker och möbler överallt. Mattias och min pappa har målat hallen och sovrummet nu idag, både väggar och tak. Även om det är rörligt så blir det väldigt fint! Jag och min mamma har tvättat kläder och hållt på med annat. Nu har vi en välförtjänt paus och ska äta lite tårta. Sedan ska vi arbeta vidare.


Ha det bra!



En härlig dag!

Trots en lång föreläsning idag så har dagen varit härlig. Halva dagen var det underbart väder, sen kom molnen, dimman och kylan. Efter skolan gick jag och Frida till Mignon och tog varsin tropisk smoothie, den var väldigt god men dyr. Efter det plockade Mattias upp mig i stan och så åkte vi en sväng till stugan på Södra Näs och sedan åkte vi och handlade lite inför kvällen. Om en stund kommer mina föräldrar och jag har förberett lite smått och gott som vi ska äta och sedan blir det till att sätta igång med lite spackel och sånt.

Ha en trevlig kväll!

Dagens outfit - byxorna köpte jag igår på Gina Tricot.
  

Visst ser det gott och mysigt ut
 

Det här kortet framkallade jag åt Mattias i födelsedagspresent


Skärtorsdag

Vad tiden går fort, det är redan april och påsk! Igår kväll var jag och några vänner hemma hos Madde. Vi drack lite gott och pratade en massa, en mycket trevlig kväll!

Idag skiner solen och det är underbart väder ut, en perfekt dag för att börja med vårskorna. I veckan har jag varit i skolan och sen har jag inte gjort så mycket. I tisdags var jag och Mattias på Friskvågen och tränade. Vi testade core för första gången och nu har jag världens träningsvärk i magen men det är ju skönt att veta att träningen tog. Jag ska försöka fortsätta med core för jag gillade det.

Ikväll någon gång kommer mina föräldrar ner och jag längtar! Det blir bara jobbigare och jobbigare att bo så lång ifrån dem och min lillebror. Min lillebror följer tyvärr inte med hit denna gång och det är synd men han fyller snart 20 år och då ska vi åka upp och fira honom. Så vi ska spendera hela påsken till att måla hela lägenheten och det ska bli så kul att få det fint här. Jag är så tacksam för att mina föräldrar vill hjälpa oss! På påskafton ska jag jobba och jag öppnar och stänger.

Nu ska jag göra iordning mig, Ha en bra dag!


Fullt upp

Idag har jag inte haft någon skola men jag har fullt upp ändå. Jag har varit och köpte en massa saker som vi måste ha när vi ska måla i helgen, om en stund ska jag iväg till Friskvågen och där ska jag träffa en personlig tränare som ska hjälpa mig att lägga upp ett bra träningspass. Efter det ska jag till ätstörningsenheten. Jag är lite orolig inför det besöket för jag har inte varit så duktig denna vecka, får se vad hon säger.

På torsdag kommer mina föräldrar och de ska hjälpa oss att måla om hela lägenheten, så vi har en del att göra nu innan.

Ha en trevlig dag!


En trevlig kväll

Middagen igår var så trevlig och god, Zorbas är nog vår favoritrestaurang här i Varberg. De har god mat och bra service. Igår på dagen jobbade jag och det gick bra, det var inte så mycket folk men vi hade annat att göra så vi gick inte sysslolösa. I torsdags hade vi examnination av vår undersökningsplan och det gick väldigt bra, det är så skönt att ha det gjort nu.

Om en stund ska jag och Mattias iväg och träna, vi har båda börjat på Friskvågen. Sedan får vi se vad dagen bjuder på.

Ha en trevlig dag!

Mattias födelsedag!

Idag fyller Mattias år och ikväll ska vi ut och äta på Zorbas, en grekisk restaurang här i Varberg.

Ha en trevlig kväll!

Kvällen outfit


RSS 2.0