Söndag kväll

Så var helgen snart slut men det har varit en väldigt trevlig helg. Igår jobbade jag mellan halv tolv och halv fyra, det var inte så mycket folk men det var ändå roligt. Efter jobbet åkte jag ner till pojkvännens sommarstuga på Södra Näs för att fika med honom och hans familj, solen sken och det var underbart väder. Senare på kvällen träffade jag två tjejkompisar. Vi var ute och åt och sedan gick vi på bio. Maten var jättegod men filmen var en besvikelse. Vi såg den nya Arn-filmen och jag gillade inte den lika mycket som den första. Den första var mer innehållsrik och finare på något sätt. Trots att filmen inte levde upp till våra förväntningar så var det en väldigt trevlig kväll.

Idag har jag jobbat och efter det åkte vi till Tre Toppar och åt glass, det var så gott. Sedan åkte vi till Hajen och handlade lite mat och annat inför lägret. Imorgon ska vi ut på läger och jag kan inte säga att jag ser fram emot det men jag hoppas på bra väder. Imorgon ska vi ha lite olika aktiviteter och sedan ska vi sova i vinskydd. På tisdag ska vi paddla hela dagen, 8 km och sedan åker vi hem.

Min uppdatering av bloggen kommer nog att bli lite sådär ett tag framöver på grund av att jag har lämnat in min dator på lagning. Den slutade fungera igen och igår åkte min pojkvän in med den igen. De tog då in den för lagning så nu är jag utan dator i några veckor, känns inte så bra.

Ha en trevlig kväll!


Räkor är gott :)

Nu är datorn fixad! Vi åkte till Elgiganten med den för tredje gången idag och de föreslog då att vi skulle rensa den på damm. Detta är nu gjort och den fungerar nu perfekt!


Idag var jag ner på stan en sväng, skulle handla lite mat och så. Då stötte jag på två tjejkompisar som skulle gå och fika, jag följde med dem. Sedan gick jag hem och njöt av min lediga dag och rensade bland mina skor. Nu har vi just kommit hem från middagen med pojkvännens pappa. Det var så himla gott med räkor!


Nu ska jag se på en jättebra film som heter Flood. Ha en fortsatt trevlig kväll!


Ledig

En ny dag och jag är ledig, härligt. Pojkvännen försökte fixa min dator igår men det krånglar fortfarande, jag blir så trött. I helgen är det jobb som gäller, både lördag och söndag. På lördag kväll ska jag träffa två tjejkompisar, vi ska gå och äta lite god mat och sedan ska vi gå på bio och se Arn. Det ska bli så trevlig och kul.

Ikväll ska vi åka ner till pojkvännens sommarstuga och äta lite räkor med hans pappa som kom ner hit igår kväll. Gott och trevligt.

Ha en trevlig dag!

Redo för läger!

Jag har nyss kommit hem från Kungsmässan i Kungsbacka. Vi åkte dit för att kolla på ett par boots och ett regnställ. Bootsen fanns inte i min storlek men jag hittade ett jättefint regnställ, perfekt till lägret på måndag. Bootsen, som är från Din Sko, har jag beställt på internet istället och det är himla bra att man kan göra så. När jag var i Stockholm i våras hittade jag en jättefin morgonrock men hade tyvärr inte råd att köpa den då men idag hittade jag den. Som tur var så fanns det min storlek och jag kunde inte låta bli, tyckte att jag var värd det efter att ha slitit hela sommaren.

För ett tag sedan så berättade jag att min dator krånglade. Igår var vi och skulle lämna in den men såklart fungerade den utmärkt, så typiskt. När jag kom hem satte jag igång den och den fungerade hur bra som helst men i morse började den krångla igen. När pojkvännen kom hem åkte vi tillbaka med datorn och de kom fram till att det var något med mjukvaran. Så nu håller min pojkvän på och fixar med den och jag håller tummarna för att det blir bra.

Nu ska jag mysa i min nya morgonrock. Ha en bra kväll!






Snart hemma!

Sitter nu i bilen på väg hem från skolan. Dagen har varit ganska bra men tyvärr så gav inte föreläsningen så mycket. Vädret har varit härligt, sol och ganska varmt. Nu blir det inge mer skola förrän måndag v.37, nästa vecka ska vi ut på läger i två dagar och sedan är vi lediga. När jag kommer hem blir det matlagning. Ha det bra!

Regn, regn

Fy vilket tråkigt väder det är ute, regnet bara öser ner. Idag var jag ledig från skolan och har jobbat på Ur & Penn istället. Det har varit väldigt lugnt idag och vi har inte haft så mycket att fixa med. Efter jobbet följde jag med pojkvännen till Intersport, han skulle köpa ett par nya träningsbyxor och han hittade ett par. Nu finns det inget att skylla på för att slippa träningen.

Vi har just ätit mat och jag har diskat. Nu blir det lite mys i soffan med en massa ljus tända. Jag tycker att det är så himla mysigt att kunna tända lite ljus nu när det börjar bli höst och mörkare ute.

Ha en trevlig kväll!

Första dagen i skolan!

Så var första dagen i skolan över och den har varit ganska bra. Vägen upp till Borås är tyvärr inte den roligaste och vi funderar på att åka tåg istället, beroende på hur tågtiderna är och vad det kostar. Högskolan i Borås är en väldigt stor skola om man jämför med lilla campus i Varberg och det gör att man känner sig lite vilsen och liten. Jag antar att det kommer att kännas bättre när man lärt sig hitta på skolan och kommit in i allt. Föreläsningen vi hade var mycket intressant och rolig, en mycket bra föreläsare. Imorgon är jag ledig och på torsdag ska vi upp igen.


Måndag kväll

Ännu en dag är snart slut och imorgon börjar allvaret. Idag har det varit en fin dag, soligt och ganska varmt och jag har bara njutit av att vara ledig. Just nu står pojkvännen och diskar efter middagen som blev väldigt enkel, stuvade makaroner och köttbullar. Om en stund ska vi åka en tur med min pojkväns pappas sportbil, en BMW Z3, det är en sån fin kväll och man måste ta vara på de som är. Efter det blir det mys i soffan och CSI NY på tv.

Ha en trevlig kväll!

Semestern är slut

Semestern är slut och vardagen är här igen. Resan hem igår gick väldigt bra, jag körde från Enhörna till Borås ungefär och sedan tog pojkvännen över. Tio i tio var vi på Hajen och handlade lite frukost, vi hann precis innan de stängde och vid tio var vi hemma. Jag saknar alla och idag känns det lite tungt men det är ändå skönt att vara hemma. Imorgon börjar skolan och det ska verkligen bli spännande, en ny kurs med ett intressant innehåll. Denna termin ska jag läsa i Borås och vi är fyra som ska samåka, det kommer att bli jättebra. Idag ska jag njuta av sista dagen på sommarlovet.

Ha en bra dag!

Så roligt!

Idag är det söndag och snart är vår vecka här uppe slut. Ifredags åkte vi iväg på en kryssning och vi hade så kul. När vi kom på båten satte vi oss i en bar och tog lite gott att dricka och sedan gjorde vi iordning oss för att gå och äta lite. Vi åt gott och sedan gick vi och satte oss i baren. Klockan elva startade discot och vi dansade natten lång. På lördagen gick vi upp och åt en jättegod frukost och sedan satte vi oss på soldäck, det var underbart väder, sol och varmt. Där var det musikunderhållning och senare en musikfrågesport. En mycket trevlig och rolig kryssning.

Om en stund ska vi iväg till min mammas morbror och fika och senare bär det av hem till Varberg. Kommer att sakna alla här hemma.

Kryssning!

Igår hälsade vi på hos mamma på förskolan, det vra kul att träffa alla barn och se hur stora de hade blivit. Vi åt även lunch där, ärtsoppa och pannkakor. Sedan bar det av till Trosa, jag, pojkvännen och mamma. Där gick vi i lite affärer och fikade på ett mycket trevligt café. Mamma köpte ett par byxor och jag fick en tekanna av pojkvännen.


Tidigare idag var vi in en sväng till Södertälje och hämtade en kappa som jag lämnat in hos skräddaren. Han skulle sy in den i sidorna och det blev så bra, den sitter nu perfekt. Om en stund kommer min morfar och hämtar oss. Han ska skjutsa oss till bussen som sedan ska ta oss till Stockholm och Birka Paradise. Det ska bli så himla kul, vi ska äta god mat, dricka drinkar och dansa.

Ha en trevlig dag!

Dagens outfit




Nya stövlar


En härlig dag!

Besöket i Mariefred blev mycket lyckat om man bortser från regnet som kom strax innan vi skulle åka därifrån. Vi började med att äta lunch på Gripsholms Slottpaviljong, det blev caesarsallad för min del och en hamburgertallrik åt pojkvännen, det var så gott. Sedan gick vi på visning på slottet och efter det tog vi en fika på Fredmans, ett mycket bra café. Det blev också en sväng in i några affärer.

Imorgon får vi se vad vi hittar på, det beror lite på hur vädret ser ut att bli. Men ett besök på förskolan där mamma jobbar och där jag har jobbat blir det.

God natt och sov så gott!

Gripsholms Slott

Idag är det onsdag och strålande väder, solen skiner och det är varmt, en perfekt dag för en utflyckt! Vi har tänkt åka till Mariefred och Gripsholms Slott. Mariefred är en liten och mysig stad, där finns några söta affärer och fina gamla hus. det blir nog en tur inne på slottet också, man måste ju vara lite kulturell ibland : ).

Ha en trevlig dag!

Hemma!

Det blev en snabb tur i Stockholm och lunch på Taco bar i Solna, det var så gott. Sedan bar det av till Södertälje där vi hälsade på min mamma på hennes jobb, en ny och fin förskola. Efter det åkte vi ner på stan där jag lämnade in en kappa hos skräddaren. Jag köpte den förra hösten men nu är den typ två storlekar förstor.

När vi kom hem lagade vi lite god mat och sedan åkte vi till min morfar. Där fikade, vi, pratade och hade det trevligt. Nu är vi hemma igen och snart är det dags för sängen.

Enhörna

Idag är det tisdag och om några timmar bär det av till Enhörna och min familj. Men innan ska min pojkvän ta med mig på en enkel sightseeing i Stockholm.

Gårdagen spenderade vi i Kista och Vällingby, det var affärer och shopping hela dagen. Det blev också en lunch på Paccini i Kista Galleria med pojkvännens mamma och lillasyster. Jag åt en sallad med kyckling, fetaost och annat gott. Jag lämnade tillbaka de skor som jag köpte i Varberg i fredags och köpte ett par stövlar istället, lägger upp en bild senare och ni får gärna komma med kommentarer. På kvällen åt vi en god middag och sedan såg vi klart på filmen, den hette The Holiday och var jättebra, den kan jag verkligen rekommendera.
 
Tiden här i Stockholm har gått så otroligt fort men vi har hunnit med en massa. Ha en bra dag!

Söndag

Gårdagen var mycket trevlig och när vi kom hem från Dalarna åt vi en god middag, varmrökt lax med potatis, sallad och sås. Efter middagen blev det efterrätt framför tv:n, vinbärspaj med vaniljsås och det var så gott. Vi började se på en film men tre av fem somnade ganska så omgående, vi var helt slut och jag var den som somnade först. Vi bestämde oss för att gå och lägga oss och filmen ska vi se klart på idag.

Idag blir det en lugn dag hemma. Jag har nog glömt att berätta att vi tills på tisdag bor hos pojkvännes familj i Spånga och sedan åker vi till min familj i Enhörna. Där ska vi stanna tills på söndag, då vi åker hem till Varberg igen. Ute blåser det och regnar, pojkvännen håller på och röjer bland gamla saker i sitt rum. Ikväll ska vi ut och äta med en kompis till min pojkvän och hans tjej.

Imorgon blir det en tur till Kista Galleri där vi ska gå i lite affärer och äta lunch med pojkvännens mamma. Jag ska kanske lämna tillbaka skorna jag köpte i fredags, är lite osäker på dem. Nu får ni ha en trevlig dag!

Lite bilder från igår

     


En mycket trevlig dag!

Just nu sitter jag i bilen på väg hem från Dalarna. Vi har haft en väldig trevlig dag, många fina ställen och god mat. Ett ställe som vi varit på är Carl Larsson gården, ett mycket fint ställe och där blev det även en fika. Den bestod av våffla med sylt och grädde, så gott! Resan upp till Stockholm igår gick bra, det tog ca sex timmar. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Äntligen!

Efter att ha gjort iordning mig och idag blev luggen bättre, det kanske är en småsak men för mig är det stor sak, gick jag en sväng på stan. Jag gick in på Nilson och äntligen hittade jag ett par bekväma och snygga skor! Nu har denna dåliga dag övergått till en ganska bra dag. Nu ska jag äta lite lunch, köpte lite varmrökt lax på kvantum och det ska bli så gott!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Problem med datorn

Idag är ingen bra dag och det var det inte igår heller. I onsdags var jag och klippte mig och när jag vaknade igår var luggen en katastrof. Den såg ut att vara ojämn och helt konstig, jag blev båda arg och ledsen. På jobbet var det lugnt, vi fick en massa saker gjorda och jag kunde ta en timmas lunch. Under min lunch sprang jag runt i Varbergs alla skobutiker och letade efter en snygg och bekväm men det var lättare sagt än gjort. Jag hittade ett par men de var slut i min storlek, så typiskt.

Efter jobbet gick jag hem, lagade lite mat och satte igång datorn. Då visade det sig att musen och tangentbordet inte fungerade, det gick inte att göra någonting. Min pojkvän är ganska bra på datorer men inte ens han kunde fixa det och den är likadan idag. Jag är väldigt orolig och ledsen över att den inte fungerar som den ska men jag hoppas att det går att lösa.

Idag är jag ledig och det är så skönt. Imorse ring de från Br-Leksaker och ville att jag skulle jobba men jag sa nej, ville vara ledig. Ikväll bär det av till Stockholm och det ska bli så himla roligt och skönt att få vara ledig. Jag ska försöka hålla bloggen igång medan jag är hemma.

Ha det så bra!

Onsdag kväll

Dagarna bara rinner iväg och snart är denna vecka också slut. Idag gick jag upp sju, vilket inte hör till vanligheten och tog en lång promenad. Det blåste väldigt mycket men samtidigt var det skönt. Efter det gick jag till frissan och klippte luggen och sedan spenderade jag lite tid åt att gå i affärer. Klockan tolv började jag jobba och det var åter en lugn dag.

På fredag åker vi upp till Stockholm och våra familjer. Det ska bli så himla kul, längtar! Imorgon är det jobb och på kvällen ska vi tvätta och packa resväskan.


En bra dag!

I morse gick jag upp klockan åtta för att gå till gymmet men när jag tittade ut genom fönstret öste regnet ner och min motivation försvann. Jag struntade i att gå till gymmet och när det hade slutat regna tog jag en lång promenad istället. Sedan var det dags för jobb, vi har fixat och donat i butiken. Det är så roligt att jobba på Ur & Penn, skulle vilja fortsätta jobba där och strunta i skolan men men.

Till middag idag blev det något nytt. Jag hittade ett recept på pestokyckling, det var jättegott och enkelt. Nu har vi just kommit hem efter ett besök hos pojkvännens farfar, så trevligt. På  vägen hem gick vi en liten promenad och det var skönt att få röra lite på sig. 

Imorgon är en ny dag, först ska jag till gymmet och sen till frissan för att klippa luggen. Nu ska jag titta på tv, ha en trevlig kväll! 

Dagens outfit


Linne och jeans - Gina Tricot
Sjal - H&M
Skor - Din Sko
Smycken - Ur & Penn

Måndag kväll

Idag har det varit lugnt på jobbet och jag skulle få sluta klockan fem men så blev det inte. Det är konstigt att alla kunder ska komma just sista timmen. Jag och pojkvännen har just ätit lite mat, det blev kycklingrullar idag. Det är så himla gott och enkelt att göra! Nu ska vi gå ner i vårt förråd och gå igenom några flyttkartonger, kul! =)

En ny dag!

Idag gick jag upp tidigt, packade träningsväskan och gick till gymmet. För mig är det mer motiverande att gå till ett ställe där man känner sig välkommen och som är rent och fräscht. Jag gillar verkligen friskvågen, vill träna där. På vägen hem gick jag förbi frisören och bokade en klipptid för luggen. Den växer så himla fort och just nu är den hopplös, hänger ner i ögonen och lever sitt eget liv. Tiden för klippning blev onsdag 09.45.

Igår efter Bones fick jag för mig att rensa min garderob och få lite ordning i den. Som ni vet så har jag gått ner i vikt och det är mycket av mina kläder som jag inte kan ha nu. Jag har haft svårt för att ta bort dessa, är rädd för att gå upp allt igen men igår tog jag bort dem. Det blev så fint!

Ha en trevlig dag! 

 

Regnet öser ner!

Jag och pojkvännen sitter här i soffan med tända ljus och ute öser regnet ner. På tv är det ett av våra favoritprogram Bones men just nu är bilden svart, måste vara något fel på sändningen. Så himla typiskt!

Imorgon är det måndag igen och en ny vecka. Jag ska jobba, börjar tolv men innan det ska jag träna på Friskvågen. Att träna på morgonen gör att man känner sig piggare under resten av dagen och det är en skön start. 



Friskvågen

Nu har jag kommit hem från träningen, är helt slut i kroppen. Att träna på friskvågen är något som jag verkligen skulle vilja göra. De har bra masikner, det är rent och snyggt samt att det är trevlig personal där. Att blir bemött på ett trevligt och glatt sätt gör att man vill komma dit igen, man känner sig välkommen. Imorgon ska jag testa att gå på ett pass där och det blir nog aerobic. Där jag tränar egentligen kostar det 199 kr i månaden och om jag skulle börja träna på Friskvågen skulle det kosta 395 kr i månaden. Visst är det dyrare men jag trodde att det skulle vara ännu dyrare.

Nu ska jag fixa lite i lägenheten och kanske i min garderob.


Söndag

I fredags var jag ledig och det var så härligt att bara ta det lugnt, tog en lång promenad. På kvällen var vi och såg på Jill Johnson. Det var väldigt bra och trevligt, det blev några goda drinkar och trevligt sällskap. På vägen hem blev vi sugna på korv, vilket inte händer så ofta, så vi stannade till vid Torggrillen och köpte varsin och sedan gick vi hem.

Igår jobbade jag mellan halv elva och tre, det var väldigt lugnt och skönt, inte mycket folk. Sedan gick jag och pojkvännen och fikade, så mysigt. På kvällen åt vi räkor, drack lite vin och efter det gick vi till Hemmakväll och hyrde en film och köpte godis. Filmen vi såg hette Utlämnad och var jättebra, den kan jag verkligen rekommendera.

Idag ska jag till Friskvågen här i Varberg och träna. Jag var där i fredags och frågade om en prislista och då fick jag möjlighet att träna där i sju dagar för att prova på. Berättar senare om hur det var. Vädret idag är trist, det regnar och är mulet. Ha en trevlig dag!

Bilder från fredagen

    
 

Jill Johnson!


 
En ny dag och jag är ledig hela dagen, underbart! Igår på jobbet var det väldigt lugnt, även på kvällen, det var långtorsdag och jag jobbade till nio. Efter jobbet gick jag en sväng på stan och det var ganska mycket folk, på torget var det en massa aktiviteter och det spelades musik. Jag köpte en skjorta igår, blå med vita smala ränder.

Ikväll är det Jill Johnson sm gäller, det ska bli så himla roligt och jag hoppas att det ialla fall blir uppehåll, vill verkligen inte ha något regn. 

Om en stund ska jag iväg på ett ärende och sedan kanske det blir en promenad och bara ta det lugnt. 

Ha en trevlig dag! 
Dagens Outfit


Skjorta (Ny) - H&M
Shorts - H&M

En underbar pojkvän!

Denna onsdag har varit en lugn och skön dag. Vi har fixat och donat i butiken, jag har ätit en god lunch och haft trevliga kunder. När jag sminkade mig i morse gick mitt puder sönder så idag på eftermiddagen gick jag till två olika butiker för att köpa ett nytt men ingen hade det jag ville ha. Då ringde jag till min pojkvän och bad honom gå och köpa det i en annan butik och snäll som han är så gjorde han det. Efter jobbet gick vi till Kvantum för att handla lite mat men vi kunde inte bestämma vad vi skulle äta, vi gick där en bra stund innan vi kom på något. Det blev lite sallad med skinka och melon i, så gott!

När vi kom hem lagade jag mat och pojkvännen ordnade med tvätten. Nu sitter jag och tittar på ett av mina favoritprogram, Project Runway och min pojkvän städar. Jag känner mig lite dum som inte hjälper till, han är för underbar. Nu ska jag vara lite duktig och gå ner till tvättstugan och hänga upp tvätten och sätta på en ny maskin.

Ha en trevlig kväll!

En fin dag!

Idag känner jag mig glad, lycklig och ute skiner solen. Den här sommaren har gått så fort, det är redan augusti och det känns som att hösten närmar sig. Om en stund ska jag iväg till jobbet och när jag kommer hem ska vi tvätta.

Ha en bra dag!

Tisdag kväll

Ännu en dag har gått och tiden har gått otroligt fort idag. På jobbet har det inte varit så mycket kunder men jag har ändå haft att göra. Jag har gjort iordning guldskåpet, ena skyltfönstret och fixat med klockorna. Imorgon startar den nya kampanjen och då måste så mycket som möjligt vara klart. Det har varit  kul att få fixa och ordna i skyltfönstret och man känner sig lite stolt när man ser resultatet. Jag trivs väldigt bra med att jobba i butik och kan tänka mig att jobba med det i framtiden om det skulle bli ont om förskolejobb.

Idag har det känts som höst ute, kallt, mulet och blåsigt. Jag hoppas att värmen kommer tillbaka snart. På fredag ska jag och pojkvännen gå och titta på Jill Johnson i Societetsparken, då hoppas jag på bra väder. Imorgon är det jobb igen men jag slipper jobba till åtta.

Ha en trevlig kväll!

En lång dag!

Idag har det varit lugnt på jobbet och det har varit skönt. Det har regnat hela dagen vilket jag tror har gjort att det varit lite folk. Trots det så har vi haft att göra. Imorgon startar en ny kampanj och vi har sysslat med att ändra priser, ta fram och plocka bort klockor samt att ändra i skyltningen. Den nya kampanjen gjorde att vi var tvungna att jobba till åtta idag och det kommer vi även att göra imorgon, lite jobbigt men samtidigt väldigt roligt.

Nu har vi ätit lite och nu blir det nog lite mys i soffan, ute regnar det fortfarande vilket gör det lite extra mysigt. Min lillebror åkte hem idag och resan hem hade gått bra för dem trots mycket regn. Jag saknar honom.

En lyckad dag!

Besöket på Liseberg igår blev väldigt lyckat, vi hade hur kul som helst. Vädret var växlande, ibland sol, mulet och helt plötsligt kom det ett skyfall. Det regnade så himla mycket och vi trängdes alla under ett paraply, vi var blöta innan på grund av vissa åkattraktioner men då blev vi väldigt blöta. Vi åkte mycket och skrattade mycket. Några av attraktionerna vi åkte var balder, kanonen, flumeride och kållerado. Vissa åkte vi flera gånger och andra bara någon gång. Min pojkvän och brorsan åkte höjdskräcken och uppskjutet medan jag och brorsans flickvän stod och tittade på.

När vi kom tillbaka till Varberg gick vi och åt lite pizza och sedan blev det en omgång minigolf och jag vann. Det var så himla kul och jag har inte skrattat så mycket på länge. Sedan var det dags att gå hem och sova lite.

Idag regnar det väldigt mycket och jag ska snart iväg till jobbet. Känner mig lite nere idag, lillebror och hans tjej ska åka hem. Det har varit så kul att ha dem här och jag kommer sakna dem så mycket. Som tur är så ses vi snart igen, vecka 34 när vi ska åka hem till Stockholm och Enhörna.

Lite bilder från igår
                                                            
Lillebror, hans flickvän och min pojkvän        Jag, Lillebror och hans flickvän  
            
               Jag i 3D-glasögon

Till Liseberg

Idag är det söndag och vi ska åka till Liseberg. Igår efter jobbet följde jag med brorsan och hans flickvän till kvantum, de skulle handla lite god mat. Sedan hämtade pojkvännen och hans familj mig och så åkte vi ner till deras stuga. Där åt vi en god middag och sedan var det dags för teater. Den hette Rocky Horror Show och spelades av elever från Peder Skrivares gymnasium här i stan. De var otroligt duktiga på att sjunga och dansa, den var superbra. Efter det gick vi hem och tittade på tv.

Om en stund ska vi alltså åka till Liseberg med brorsan och hans flickvän. Just nu är det lite ostadigt väder men som det ser ut så ska det inte komma så mycket mer regn. Det blir nog en väldigt kul och bra dag.

Ha en bra dag

Gårdagens outfit

Top och jeans - Gina Tricot
Sjal - H&M
Pumps - Nilson

Lördag

Idag blev det ingen sovmorgon för jag ska iväg och jobba. Kvällen igår var så trevlig. Vi gick till harrys och fick ett bord på uteserveringen på en gång. Det var så skönt ute. Alla åt het kyckling i pitabröd med pommes, det var så gott. Brorsan och min pokvän åt glass till efterrätt. Vi satt där och pratade och hade det bra till ca tio. Sedan gick vi en sväng ner till hamnen och bort till fästningen och trots att klockan var mycket var det otroligt skönt ute. 

Om en stund ska jag iväg till jobbet och ikväll ska jag och pojkvännen gå på teater med hans familj så min brorsa och hans tjej får klara sig själva. Imorgon ska  vi åka till Liseberg, jag hoppas bara att vädret blir bättre, idag regnar det.

Ha en trevlig dag!

Gårdagens outfit


Linne - Gina Tricot
Shorts - H&M
Pumps - Vagabond
Halsband - Ur & Penn


 

En härlig dag!

Vid halv elva i morse kom brorsan och hans tjej och hämtade mig. Vi åkte ner på stan för att handla lite mat och annat, sedan bar det av till stranden i Träslövsläge. Vi låg där från ca tolv till fyra och det var så skönt. Vi badade, solade, åt lite lunch och hade det bra. Brorsan och hans tjej fick väldigt mycket färg, jag fick också lite men inte lika mycket. Sedan åkte vi in till stan för att kolla på badbyxor till brorsan och ett linne till hans tjej.

Nu är jag hemma igen och jag känner mig lite trött. Ikväll ska vi kanske till Harrys och äta lite och bara ha det trevligt. Så nu är det dags att göra sig iordning. Ha det så bra!

En trevlig kväll!

Igår jobbade jag länge och det var väldigt mycket folk på kvällen. Efter jobbet träffade jag min lillebror och hans tjej, det var så kul att se dem. Vi gick till ett uteställe här i Varberg och satte oss på uteserveringen. Det var en underbar kväll, varmt och skönt, det kändes nästan som att man var utomlands.

Idag är jag ledig och det är stranden som gäller med lillebror och hans tjej. Det ska bli så skönt att barafå ta det lugnt. På kvällen vet jag inte vad som händer, vi har inget planerat än men något ska vi nog hitta på. Nu ska jag göra iordning mig, äta lite frukost och sedan ta en promenad. 

Tack för era kommentarer igår, ska ta till mig dem.
Ha en bra dag! 

RSS 2.0