Nu är här fint!

Jag är lite stolt och förvånad över mig själv. Jag har städat hela lägenheten och strukit vilket inte händer så ofta. Anledningen är att jag vill att det ska vara fint här imorgon när min familj kommer hit och det enda som är kvar är gardinerna som ska läggas upp. Det kan inte jag så därför får mamma hjälpa mig med det.

När Mattias kommit hem och han hade ätit lite mat gick vi ner på stan en sväng och nu ska vi gå och lägga oss.

Känner mig förvirrad

Just nu känner jag mig förvirrad inombords. Jag får hela tiden kämpa med mina tankar och slits hela tiden mellan att vilja kunna äta som vanligt och att vilja gå ner i vikt. Det är klart att jag inte vill ha någon ätstörning och jag vill vara nöjd med min kropp men samtidigt kan jag inte släppa bilden av hur jag skulle vilja se ut. Det känns som att jag tjatar om detta men det är något som tar stor plats i mitt liv och min vardag. Jag vill försöka undvika godis och andra onyttiga saker men jag får sådana sötsug och då är det omöjligt. Jag vet att jag borde äta mer mat och att det kanske skulle bli bättre då men det är svårt. Att vilja gå ner i vikt och samtidigt äta godis går inte ihop. Sen jag började på ätstörningsenheten har jag gått upp 3-4 kilo och det gör mig väldigt ledsen. Jag borde se det som något positivt för det är den vikt min kropp behöver ha för att den ska må bra.

Nu ska ni få slippa höra det här men det är skönt att få skriva av sig lite ibland.

Jag träffade Frida idag och åt lunch med henne. Det är alltid lite roligt och trevligt att träffa henne, jag mår bra i hennes sällskap. Nu ska jag fixa lite här hemma och sen laga mat.


Phoenix



Regnet öser ner

Fy vilket tråkigt väder det är idag, regnet bara öser ner, vart tog den varma fina sommaren vägen? Jag hade tänkt ta en promenad men jag struntar nog idet, det får bli ett besök på gymmet istället. Där har jag inte varit på ett tag så det är nog dags.

Ha en bra dag.

Onsdag

Så har nästan halva veckan gått och jag har jobbat varje dag. Vår katt har fortfarande inte kommit tillbaka så nu börjar hoppet ta slut, det är bara att förbereda sig på det värsta. Imorgon är jag ledig och jag ska bara ta det lugnt, kanske ta en promenad och sen åka ut till Frida och fika. På fredag kommer äntligen min familj ner och jag längtar så mycket!

Nu ska vi äta lite mat, får se vad det blir.

Grattis pappa!

Idag fyller min pappa 47år och tyvärr kan jag inte vara hemma och gratta honom men jag hoppas att han får en bra dag ändå.


Phoenix

Vår katt hemma i Enhörna är borta och har varit det i fyra dagar nu. Katter kan ju försvinna i några dagar och sen komma tillbaka men jag är lite orolig över att det ska ha hänt honom något. Jag hoppas verkligen inte att han har blivit påkörd eller så. Jag försöker hålla hoppet uppe.

Kalas i Ulricehamn

Just nu är vi på väg till Ulricehamn på kalas, det är några släktingar till Mattias som fyller 18 och 20 år. Det ska bli väldigt trevligt. Igår jobbade jag och sen åt vi middag med Mattias föräldrar på Södra Näs. Efter det åkte vi in till stan och kollade lite på bilar och folk.

Tiden räcker inte riktigt till

Just nu hinner jag inte blogga så mycket, jag jobbar mycket och tiden när jag kommer hem räcker inte riktigt till. I lördags var jag hos min chef i Glommen på middag och efter det var det dags för oss att besöka kräftfestivalen i Glommen. En väldigt trevlig kväll med mina kollegor blev det.

I måndags var jag på ätstörningsenheten, sista besöket innan sommaruppehållet. Det kändes bra och jag fick väldigt mycket positiva kommentarer om hur jag hade ätit veckorna innan och vikten hade även blivit lite bättre sen förra gången. Hon tycker fortfarande att jag äter för lite och att jag borde äta mer kolhydrater, jag äter mig nästan aldrig mätt. Nu ska hon ha semester och jag ska inte dit förrän den 24/8, det känns lite jobbigt men samtidigt så är det en utmaning.

Igår var jag på Harry´s med Mattias, Frida, Anna och Sabina. Vi åt en god middag, pratade och sen var det dags för bio. Vi såg den nya Harry Potter filmen.

Nu ska jag skunda mig iväg, ha en trevlig dag!

Tisdag

Idag har det varit en väldigt bra dag. Det har varit lagom mycket att göra på jobbet och jag har mått ganska bra. Efter jobbet gick jag hem och lagade en ny maträtt som bestod av köttfärsbiffar och en sås med olika sorters peppar, väldigt gott! Det blir ju ofta så att man ständigt lagar samma mat så det är kul att testa nya rätter. När vi ätit klart tog vi en promenad och stannade till vid ett nytt glasscafé som har öppnat här i stan, för min del blev det en smoothie och Mattias tog en bägare med tre kulor italiensk glass.

Nu ska vi titta på "Morden i Midsomer". Ha en trevlig kväll!

Måndag

Så har ännu en helg gått och en ny vecka är här. I helgen har jag jobbat och tagit det lugnt. Igår blev det även ett besök på Södra Näs, Mattias föräldrar har kommit ner nu och ska vara här i fyra veckor. Det var trevligt, vi åt god middag och pratade. Idag har jag jobbat och det har varit väldigt mycket att göra men det är så det ska vara.

Resten av veckan är det jobb som gäller och så ska jag träffa Frida och ta en fika.

Shopping

Här är lite bilder på det som jag köpte i Paris.




Tunika och klänning


Tunika och klänning. Klänningen är från Mango


Topp och kofta från Zara


RSS 2.0