Första dagen i skolan och shopping

Idag var det första dagen i skolan och det var roligt att träffa alla. Det var dock inte lika roligt att sätta sig i föreläsningssalen och försöka koncentrera sig så här efter sommarlovet. Efter skolan tog jag och min vän Madde en sväng på stan. Jag har länge velat åka till Kungsmässan i kungsbacka men har inte haft så mycket pengar men nu har pengarna från csn kommit och lönen. Så när jag kom hem tog jag bilen och åkte dit. Det var riktigt trevligt att gå där en stund bara för mig själv. Jag hade hoppats på att hitta en massa fina toppar på Zara men tyvärr så hade de inte så mycket. Istället köpte jag lite underkläder på Lindex och ett linne på H&M.

Om en stund ska jag iväg och träna, det blir powerstep 30 min idag. Imorgon är jag lediga från skolan så då ska jag passa på att jobba på Ur & Penn. Ha en fortsatt bra dag.

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig

Jag berättade tidigare att min kusin och hennes barn skulle komma hit idag men tyävrr så kunde de inte komma. Det kändes väldigt tråkigt men som tur är så kommer de troligtvis på måndag. Så idag har jag haft en dag för mig själv. Jag har varit på stan en sväng, köpte schampo lite andra nödvändiga saker.  Det blev även ett besök på Ur & Penn, de hade det väldigt lugnt så det blev en liten pratstund med mina kollegor, trevligt. Efter det gick jag hem ,åt lunch och tog det lugnt. Nu har jag dammsugit här hemma och jag känner mig väldigt duktig.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Sista dagen på sommarlovet

Idag är det sista dagen på sommarlovet så idag gäller det att njuta av den sista ledigheten. Igår var jag och tränade och det blev step up och det var så skönt efteråt, kände mig helt slut.

Idag ska jag städa och fixa i lägenheten för senare idag kommer min kusin och hennes två barn, Emil och Alicia. Det ska bli så himla kul och jag riktigt längtar. Ute skiner solen och det ser ut att vara varmt, ett härligt avslut på en bra sommar.

Ha en trevlig dag!

En härlig dag

Än så länge har jag haft en härlig dag. Besöket på ätstörningsenheten imorse gick bra och det var skönt att få prata lite. När det gäller ätstörningen går det framåt och både hon och jag tycker att jag bli starkare. Jag har inte ångest lika ofta och behovet av att väga mig är inte lika starkt längre, det känns som att det börjar ljusna. Tyvärr är det andra saker i mitt liv som är jobbiga just nu och jag vill helst inte gå in på dessa men det var något som hon kunde hjälpa mig med och som jag kunde prata om med henne, besöket gav mig mycket.

Efter det åkte jag och Frida till Gekås och shoppade. Det blev även lunch där, en räksmörgås och blåbärspaj med vaniljsås. Nu tar jag det lugnt och senare ska jag iväg och träna, det var ett tag sen och just nu känner jag mig väldigt motiverad.

Lite bilder på det jag köpte

En röd väska, härligt med lite färg!


Nya kollegeblock till skolan, en ny parfym Britney Spears Fantasy Midnight och lite annat


Söndag

Så är helgen snart slut och den har varit lugn. Ifredags var jag hos Anna på party och det var trevligt, tyvärr var jag inte på partyhumör så jag åkte hem ganska tidigt. Igår jobbade jag och sen hade vi en lugn kväll hemma. Idag har jag bara tagit det lugnt, gått en promenad och njutit av min lediga dag, det har varit väldigt skönt.


Imorgon kommer de efterlängtade pengarna från CSN och då blir det en tur till Gekås med Frida. Men innan det ska jag till ätstörningsenheten och det ska bli så skönt att få komma dit och prata. Det går ganska bra med maten just nu, jag tycker att jag sköter mig och är duktig. Jag behöver dock prata med henne om en annan jobbig sak och det ska bli skönt att få göra. På onsdag börjar skolan igen och det med blandade känslor, hade gärna fortsatt jobba på Ur & Penn och skippat skolan men det är väl bara att stå ut.


Ha en fortsatt trevlig kväll.


En väldigt lyckad kryssning

Kryssningen som jag var iväg på blev så lyckad och det var längesen som jag hade så roligt. Mellan lördagen och söndagen dansade vi hela natten och det blev inte mer än tre timmars sömn. På lördagen hade vi några timmar i Helsingfors och det var en mycket trevlig stad och vi lyckades lösa våra uppgifter. 

Nu i veckan har jag jobbat och i onsdags träffade jag Frida. Vi tog med oss fika och åkte till Tjolöholm slott, solen sken och det var väldigt skönt väder. Det var så mysigt!

Idag ska jag jobba och ikväll ska jag hem till Anna på party. Ha en trevlig dag!  


Börjar bli nervös

Imorgon bär det av, först tåg till Stockholm och sen går vi på färjan till Helsingfors. Det känns alltid lite nervöst när man ska vara ute på havet så länge tycker jag. Från början var vi tre stycken som skulle åka men en av tjejerna var tyvärr tvungen att hoppa av vilket känna jättetråkigt. I Helsingfors har vi lite uppgifter att lösa, vi ska titta i klockbutiker och lite annat.

Idag har jag jobbat och det har varit ganska lugnt och som tur var så fick vi en del varor. Nu får jag fortsätta med packningen, jag har lite kvar.

Ha en trevlig helg.

Hösten känns nära

Sitter här hemma och tittar på tv, ute är det mörkt och det regnar. Det känns verkligen som en höstkväll, jag borde kanske tända några ljus.

Det var ganska lugnt idag på jobbet men som tur var så fick vi lite varor och så hittade vi andra saker som vi kunde fixa. Imorgon är det sista långtorsdagen och jag jobbar till åtta och sen är jag ledig i tre dagar, ska bli så skönt.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Onsdag

Idag är det jobb som gäller, börjar tolv och slutar fem. Jag hoppas att det kommer mycket folk eller att vi får varor, annars är det inte så mycket att göra.

När det gäller min ätstörning går det upp och ner hela tiden och under några veckor nu så har det varit väldigt jobbigt. Jag har under den tiden övergått till att inte äta så mycket men nu har jag fått ny energi och kämpar på.

Igår klippte jag av mitt hår och det känns verkligen bra. Jag trivs i min nya frisyr men det känns lite konstig när man tar i håret, det är ju nästan inget kvar. Nu ska jag göra iordning mig och sen blir det nog en promenad innan jobbet.

Ha en trevlig dag!

Tisdag

Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev ett nytt inlägg men tiden räcker inte riktigt till nu på sommaren. Sist jag skrev var mina föräldrar på väg hit och det var så roligt att träffa dem. Vi åt gott, skrattade och hade trevligt tillsammans. Tyvärr var vädret inte så bra, inget strandväder men vi hittade på andra saker. Tiden går fort och veckan bara rann iväg och det kändes tungt när de åkte hem.

Efter det har jag jobbat, myst med Mattias och träffat mina vänner. I torsdags var jag och några tjejekompisar hemma hos Anna och sedan gick vi ner till Societen. Där dansade vi och hade det trevligt.

På fredag åker jag och två kollegor på kryssning till Helsingfors, vi kom tvåa i en tävling som vi hade i julas. Det ska bli så himla roligt men jag är lite nervös inför båtresan, jag hoppas att det inte kommer att gunga alltför mycket.

Lite bilder
           
Poängpromenad i Espevik            Äskhults by

                       
Pappa, faster Gudrun och Mattias på Bodegan

                      
          Jag, Bengt och Mamma på Bodegan

                   
    Susanne och morbror Leif på Tre toppar

Nyklippt

Idag har jag varit och klippt mig, det behövdes verkligen. Jag kände för en förändring och såhär blev det:




RSS 2.0