Fredag!

Vad dagarna går fort, det är redan fredag och på söndag ska jag åka hem igen. Jag har haft en väldigt bra jul och fått många roliga och bra julklappar. På julafton var vi hemma och min morfar och hans nya, min morbror och hans tjej och barn kom. Vi åt mat, pratade och hade det trevligt. Igår var det dags för den stora festen. Vi alla tjejer samaldes hemma hos en av tjejerna och hade lite förfest och det var väldigt trevligt. Vid tio åkte vi till Scaniarinken där festen var. Det var kö in och lö till garderoben så det tog ett tag att komma in. Väl inne var det ganska mycket folk men jag blev inte så imponerad av festen. Jag trodde att det skulle vara större och mer folk som man kände igen. Jag åkte hem tidigare än de andra och var hemma vid halv två ungefär.

idag ska vi åka till min farmor på dan och fika lite och sedan ska vi till morfar på kvällen, det är fullt upp. Imorgon ska jag jobba på ett café här i Enhörna som jag jobbade på tidigare. Det ska bli väldigt kul. På söndag går mitt tåg vid halv nio och jag är i Varberg vid kvart över tolv, då ska jag gå direkt till jobbet.

Ha en trevlig dag!

Alla vi tjejer


Äntligen ledig!

Så var den här dagen snart slut. Det har varit väldigt mycket att göra på jobbet, många karlar som har varit inne och köpt julklappar till sina fruar. När jag skulle gå hem fick jag den efterlängtade julklappen och det var en klocka från Jet Set. Jag blev så himla glad! 

Om en stund ska vi gå ner till tåget som går 19.32 och jag är hemma i Södertälje vid halv tolv. Det blir en lång resa.
 
Ha nu en riktigt god jul!

Så här ser den ut bortsett från kronograferna.

En dag kvar

Vad tiden går fort, nu är det bara en dag kvar till julafton och ikväll åker jag hem till min familj i Enhörna. Det ska bli så kul att få komma hem och bara mysa och vara. Jag har varit lite dålig på att uppdatera och det beror på att jag har jobbat så mycket. Idag ska jag också iväg och jobba mellan tio och fem. Det är väldigt mycket att göra på jobbet och det gör det så himla kul. Något som också är roligt är att alla är så positiva till min nya hårfärg och jag trivs väldigt bra med den.

Igår kväll hade jag och Mattias vår egen lilla julafton, vi öppnade lite julklappar. Jag fick en jättefin tröja från Esprit som jag hade önskat mig. Till Mattias hade jag köpt två böcker och ett presentkort på MQ. Det är tråkigt att behöva vara ifrån Mattias nu i några dagar men så får det bli.

Idag på jobbet kommer vi att få en julklapp och jag är så nyfiken på vad det är, jag hoppas att det är en fin klocka. Ha en bra dag!

Lördag

Idag har jag jobbat och det har varit väldigt mycket att göra. Efter jobbet gick jag och Mattias till Mignon och tog en fika. Jag åt en väldigt god dajmkaka och Mattias en bit morotskaka. Nu har vi ätit mat och sitter i soffan och myser. Imorgon blir det jobb igen. På tisdag kväll åker jag hem till lilla Enhörna och det ska bli så kul att få träffa min familj och katterna, jag längtar!

Ha en trevlig kväll.

Lite bilder på min nya hårfärg.



Dagens outfit på jobbet

Topp - MQ
Svarta jeans - Vero Moda
Stövlar - Din Sko

Ny frisyr

Idag har jag varit hos frisören och färgat och klippt mitt hår. Jag är väldigt nöjd och har bara fått positiva kommentarer. Det känns lite konstigt och jag blir lika chockad varje gång jag tittar mig i spegeln, det kommer ta ett tag att vänja sig. Det känns inte som mitt hår utan som en peruk.

Efter besöket hos frisören gick jag till jobbet. Nu ikväll blir det en lugn kväll framför tv:n och imorgon är det jobb som gäller igen.

Ha det så bra.

I det här ljuset ser håret nästan svart ut men det är mörkbrunt men lite ljusa slingor i.
Lägger ut en bild senare som är taget i dagsljus.



Klänning - Gina Tricot
Smycken - Ur & Penn

Fest!

Idag har jag jobbat och det har varit ganska mycket att göra. jag har även varit i skolan en stund, vi håller på och jobbar med våra enkäter. Om en stund ska jag iväg till Harry´s med några kompisar och det ska bli så kul. Nu ska jag göra iodrning mig.

Imorgon är det den stora dagen då jag ska färga mitt hår. Det ska bli väldigt spännande. Ha en trevlig kväll!

Onsdag!

Mycket har hänt dessa dagar. Igår var vi i Borås och där hade vi först en föreläsning, den var sådär men den sista för denna termin. Sedan gick hela klassen och bowlade, det var väldigt kul men det gick dock inte så bra för mig, förlorade hela tiden. Efter det gick vi alla till en mysig restaurang och åt en god middag. Det blev mycket skratt, trevliga samtal och fina tal. Eftersom vi läst idrott och hälsa så blev det också ett litet rörelsepass som en av killarna höll i, vi fick oss ett gott skratt. Det var en väldigt trevlig kväll och jag kommer att sakna klassen i Borås. 

I måndags efter läkarbesöket åktre jag och Mattias till Ikea och köpte lite julgranskulor och en julgran. Jag köpte även lite ljus och annat smått och gott. När vi kom hem satte vi upp granen och klädde den och det blev så fint och mysigt. 

Idag har jag jobbat mellan tio och sex. Det har varit ganska mycket att göra och det gillar jag. Nu ska jag kika lite på tv. Ha en trevlig kväll!




Jag och min lärare Douglas


Jag har något att berätta...

Jag har något att berätta och det är något som inte är lätt för mig att acceptera. Jag har under flera år mått dåligt över hur jag ser ut och över hur min kropp är skapad och för ca ett år sedan började jag hos en kurator på ungdomsmottagningen här i Varberg för att få hjälp med det. Under det här året har jag också fått hjälp att gå ner i vikt, ca 12 kilo. Men trots att jag har fått hjälp har mina problem inte blivit bättre, snarare sämre. Hela mitt liv kretsar kring mat och vikt och det finns hela tiden med mig i mina tankar. Samtalen med kuratorn hjälper inte längre och det påverkar också mitt förhållande med Mattias. Jag har nu insett att jag behöver en annan typ av hjälp och har därför börjat gå på Ätstörningsenheten här i Varberg. Jag hoppas att livet kommer att bli lättare och att jag snart kan se ljusare på livet. Det kommer att bli en lång, jobbig och tung resa.


Färgade linser

Fick tips om att prova färgade linser från Färgadelinser.com. Jag har ingen erfarenhet av dem men en kompis har prövat dem och har bara gott att säga om dem. Jag ska absolut testa dem och kommer att skriva om dem här senare.


Just nu har de en kampanj där man får en uppsättning färgade månadslinser om man skriver ett inlägg på sin blogg om dem.


Måndag

Idag är det måndag och en ny vecka. Om en stund ska jag och Mattias iväg på ett läkarbesök och sedan ska vi åka till Ikea och handla lite julgranskulor och annat. Nu på morgonen har vi hunnit med en runda på stan. Mattias köpte en skjorta och en kofta på MQ, jättesnyggt. Själv så köpte jag två enkla men väldigt söta toppar på MQ.

Ha en trevlig dag!


Tröja och kjol från Esprit

Dagens inköp

Tredje advent!

Söndag och tredje advent. Jag ska snart iväg och jobba och det blir nog mycket folk idag. Ute är det underbart väder, solen skiner och det är kallt, precis som det ska vara.

Ha en trevlig söndag!

Dagens outfit
Luggen börjar blir alldeles för lång så därför blir det snedlugg idag.

Topp - H&M
Kjol - Lindex
Smycken - Ur & Penn

Ett kusinbarn

Den 10/12-2008 fick jag ett kusinbarn. Det blev en liten flicka som vägde 3020 gram och var 50 cm lång. Jag vet dock inte vad hon ska heta än, det finns några förslag och min kusin och hennes kille väljer mellan Ebba, Alice och Agnes. Vi får se vad det blir.


Lördag!

Ännu en dag lider mot sitt slut. Glöggfesten igår var väldigt tevlig, vi pratade en massa och tittade på Idol. Idag har jag jobbat och det var väldigt mycket folk, det märks verkligen att julhandeln har kommit igång. För en stund sedan åt vi lite middag, det blev tacos och det var så gott. Härom kvällen fick jag för mig att jag skulle pyssla lite. Jag gjorde snöflingor, hjärtan och stjärnor i kristyr som jag sedan lät torka. Nu har jag hängt upp dem i ett vitt ris och det blev ganska bra. Lite vintrigt och mysigt.

Ikväll blir det lugnt, vi ska titta lite på tv och mysa. Imorgon är det jobb som gäller igen och sedan åker vi till Halmstad.
Ha en trevlig kväll!


Så här blev det
  

Glöggfest

Idag har det varit en ganska jobbig dag. På förmiddagen hade jag ett läkarbesök och efter det skulle jag gå hem och bara ta det lugnt. Då ringde de från Ur & Penn och ville att jag skulle jobba så det var det bara att bege sig dit. Det var ganska mycket att göra, varor som skulle packas upp, vissa varor som skulle märkas om med mera. Om en stund ska jag hem till en tjejekompis på glöggfest med min studiegrupp. Vi ska dricka glögg, äta pepparkakor och gröt. Det ska bli så trevligt.

Imorgon ska jag jobba. Ha en trevligt kväll!


Snart helg

Så var det torsdag och snart helg. Igår jobbade jag hela dagen och det gick väldigt bra. Efter det blev det en lugn kväll hemma. Idag har jag varit på förskolan och haft praktik. Jag intervjuade min handledare och gjorde lite observationer på arbetsmiljön. Det gick ganska bra och nu är det bara att sätta igång och skriva.

Imorgon kväll ska jag hem till en kompis och ha lite julmys. Vi ska dricka lite glögg, äta pepparkakor och kanske göra lite julgodis. I helgen ska jag jobba och på söndag efter jobbet ska jag och Mattias åka till hans syster i Halmstad, hon fyller år.

Livet är lite tungt nu, det är snart jul och dags för julmat. För mig som ständigt kämpar med vikten känns det jobbigt. Jag vill kunna njuta av julen men jag är rädd för att jag inte kommer att kunna göra det. Nu ska jag titta på "Du är vad du äter".

Ha det bra!


Tisdag

En ny vecka, tiden går så fort och snart är det jul. Idag har jag varit i skolan och skrivit klart ett arbete med en kompis, det blev väldigt bra. Efter det gick jag till jobbade jag mellan tolv och fem. Nu i kväll har vi ätit en god middag, räkor och lite bröd. Det var så gott!

Imorgon ska jag jobba hela dagen, mellan tio och sex men jag tycker att det är så kul att jobba. Just nu mår jag inte så bra och då är det skönt att få jobba. När jag jobbar funderar jag inte så mycket och livet blir lite mindre jobbigt då. På torsdag är det dags för terminens sista praktikdag och då ska jag göra lite observationer.

Ha de bra!

Jag fyller år!

Idag är det lördag och jag fyller år! Det har varit en väldigt bra dag. Jag vaknade av att Mattias sjöng och gav mig frukost på sängen, det var så mysigt. Jag fick ett jättefint armband av honom och ett presentkort på Esprit av hans föräldrar. Sedan var det dags att göra sig iordning för jobb. Det har gått bra att jobba, mycket folk och mycket att göra men det är så det ska vara, då är det roligt. Jag hade köpt med mig lite tårta till mina kollegor, den var så god. Mattias farfar var förbi Ur & Penn och gav mig en present också, en chokladkartong och pengar. Min vän Frida var också förbi jobbet med en jättesöt blomma, min vinst från hennes tävling och en jättegod chokladkaka som hon hade bakat med små söta hjärtan på. 

Om en stund ska jag och Mattias gå till Zorbas och äta en god middag. Sedan blir det mys hemma. Jag har haft en väldigt bra dag, hoppas att ni också har haft det!

Ha det så bra! 

Så här ser jag ut ikväll

Klänning - Gina Tricot
Halsband - Ur & Penn
Armband - Diddi

Tentan är över!

Gud så skönt att tentan är över och jag tror eller det känns som att det gick bra. Jag brukar inte ha tur i spel eller i tävlingar men nu har jag vunnit en. Min vän Frida hade en Gossip Girl tävling på sin blogg där man kunde vinna de 3 senaste böckerna i serien och jag vann dem. Jag är så himla glad!

Ikväll blir det lugnt och imorgon fyller jag år! På dagen ska jag jobba och sedan ska jag och Mattias gå ut och äta, det ska bli så gott! Nu ska jag gå och handla lite.

Ha det så bra!

Imorgon gäller det!

Idag gick jag upp tidigt, gjorde iordning mig och gick ner till Campus, var där vid åtta. Efter en stund kom mina pluggkompisar och vi började diskutera en massa. Klockan tio gick jag till jobbet och där gick det väldigt bra. De var så snälla och lät mig sluta tidigare, bara för att jag skulle få lite extra tid till att plugga. Jag gick tillbaka till Campus och satt där en stund tillsammans med en kompis.

Efter det följde jag med Mattias till Netonnet och det blev även en tur in på Gekås. Nu ikväll har Mattias förhört mig på de gamla tentorna och det känns faktiskt ganska bra, håll tummarna för mig imorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen så att jag är riktigt utvilad tills imorgon. Tentan börjar klockan ett men vi ska träffas klockan tio för att prata igenom det lite till och fika.

Ha det så bra!

Pluggar

Just nu sitter jag i skolan och pluggar till tentan. Det går sådär, känns inte som att jag har koll på läget. Jag har suttit här sedan nio i morse och mellan tolv och två var jag iväg och jobbade en sväng på Ur & Penn. Ute har det redan blivit mörkt och regnet öser ner, riktigt tråkigt! Om det ändå hade varit snö istället för regn, det hade varit så mysigt. Jag blir nog kvar här i skolan ett tag till för jag har verkligen ingen lusta att gå ut i regnet och jag får nog mer gjort här än hemma där det alltid finns andra "roligare" saker att göra, som till exempel diska eller städa.

Ikväll blir det en lugn kväll, lite plugg, "Bonde söker fru" och "Grey's Anatomy". Imorgon ska jag jobba hela dagen, från tio till sex. Ha det så bra

Saknar min familj

Idag har min pappa och mamma åkt hem och det känns så himla tråkigt, jag saknar dem redan. Första advent har varit och som tur är så är det jul snart och då får jag träffa min familj igen.


Igår var jag och min studiegrupp i Dalsjöfors och hade hand om fyra klasser i en simhall. Det var två f-klasser och två klasser år 2-3. Det gick bra och det var riktigt roligt. Efter skolan umgick jag med min mamma, vi åkte till Gekås medan pappa var hemma och vilade. Vi köpte inget speciellt utan vi kollade mest på allt folk och på hur mycket en del handlade.


Idag kom mamma och pappa till mig vid elva. Vi gick en sväng på stan och sedan köpte vi lussebullar och gick hem till mig och fikade. Det blev även ett parti kort, det var så mysigt. Sedan körde de mig till skolan och där sa vi hej då, de skulle åka hem och jag skulle sätta mig och plugga. Jag och min studiegrupp satt på campus till halv fem och pluggade till tentan som vi har på fredag. Om en stund ska jag och pojkvännen, Mattias, åka och handla lite mat på Hajen. Imorgon blir det plugg, jobb och sedan plugg igen.


Jag lägger upp lite bilder från söndagens adventsfika och på mina presenter som jag fick. Ha det så bra!





   


RSS 2.0