Måndag kväll

Jag vill börja med att göra ett tillägg till förra inlägget om mat. Det är viktigt att tänka på vad man äter men självklart är det också viktigt att kunna unna sig något. Vissa dagar måste få ha en guldkant och det gäller att hitta en balans i livet, i vardagen.

Idag upptäckte jag hur mycket jag har saknat havet. Jag tog en promenad innan jobbet och gick runt fästningen, längs havet och bara njöt. Tidigare tog jag nästan varje dag en promenad längs havet men av någon anledning slutade jag med det. Nu är det dags att börja med det igen.

Nu är det soffan och CSI NY som gäller.


Måndag igen!

Så var det måndag igen och en ny vecka. Helgen gick som alltid väldigt fort men det var en mysig och härlig helg. Igår jobbade jag och sedan åka vi ner till Halmstad ( jag och pojkvännen). Vi hälsade på hans syster och det var väldigt trevligt. Vi åt en väldigt god tacotallrik på en mysig restaurang.

Idag är det jobb som väntar, fast idag blir det BR-leksaker. Jobbar lite extra där när de behöver. Jag ska också försöka gå en promenad innan jobbet. Det har blivit dåligt med promenader eller liknande aktiviteter den senaste tiden. Måste sätta igång igen. Att hålla igång och att äta nyttigt är för mig väldigt viktigt. Detta på grund av att jag sedan november -07 har gått ner i vikt, ca 10-12 kg och nu ska jag försöka hålla den. Det är inte alltid så enkelt, ibland får jag kämpa ganska så hårt. För mig är det en ständig kamp, men jag är lycklig och mår bra.

Ha en trevlig dag!

Lördag kväll

Kvällen igår var toppen. Maten var jättegod, vi åt vitlöksbröd till förätt och plankstek med fläsk -och oxfilé till huvudrätt. Sedan skulle vi ta en mysig promenad kring fästningen men det blev en omgång minigolf. Vi bestämde att vinnaren skulle bjuda på glass och det blev min pojkvän som fick äran att bjuda. Jag förlorade ganska stort men men.


  

Kvällens outfit
Klänning - MQ
Jeansjacka - MQ
Pumps - Nilson


 


Lördag

Idag har jag jobbat och det gick väldigt bra. Eftersom det är lördag så var det väldigt mycke folk på stan, många som ville passa på att köpa klockor och smycken nu när vi har 50 % rabatt på nästan allt. När jag slutade jobba kom min pojkvän och mötte mig. Sedan gick vi en sväng på stan och köpte varsin glass.

Nu sitter vi här i soffan, vi båda är lite trött. Om en stund ska vi börja göra iordning oss inför middagen. Det ska bli så trevligt och gott. Imorgon är det jobb som gäller och sedan en tur till Halmstad där vi ska hälsa på pojkvännens syster.


Ha det gott!


Fredag kväll

Ännu en dag börjar närma sig sitt slut. Vi har ätit en god middag och njutit av ett gott vin. Nu väntar soffan och en mysig, lugn kväll. Helt perfekt för mig.

Var en sväng ner på stan idag och köpte en jättefint guldhalsband ( 9 k ) på Ur & Penn. Halsbandet bestod av en tunn kedja och ett litet hjärta.

Imorgon är det jobb som gäller

Ha en trevlig kväll


Dagens köp - Halsband i 9 k guld från Ur & Penn


Fredag!

Nu är det äntligen fredag och helg men för min del blir helgen inte så lugn. Jag jobbar både lördag och söndag, dock inte så många timmar per dag. På lördag ska jag och min pojkvän gå ut och fira genom att äta på Wärdshuset, en väldigt bra restaurang här i Varberg. Vi ska fira att jag har fått godkänt i alla kurser.
 
Idag blir det en lugn dag och i kväll jag vi ha en myskväll. Till middag blir det tacos, det är så gott.

Ha en trevlig dag!

Lång dag på jobbet

Nyss hemkommen från jobbet. Idag har jag jobbat från tolv till nio så det blev en lång dag på jobbet. Varje torsdag under sommaren har de flesta butikerna i Varberg öppet till tio. Jag trodde att det skulle vara jobbigt att vara där så länge men det var faktiskt riktigt roligt.

När jag kom hem idag stod det en present till mig på soffan. Min pojkvän hade varit och köpt en mixer från OBH Nordica. Jag har länge önskat mig en sådan och jag blev väldigt glad för den.

Imorgon är jag ledig, ska bli så skönt. Jag ska ägna dagen till att läsa en bra bok, ta en tur ner på stan och bara ha det bra. Jag hoppas att det blir fint väder så att jag även kan bättra på brännan.


Dagens inköp!


Dagens inköp, blommig klänning från MQ

Onsdag

För några veckor sen så var jag hos frissan och klippte mig. Jag gjorde då en stor förändring genom att klippa lugg och nu har jag uptäckt att den växer väldigt fort. Bestämde mig för att gå och klippa den idag och det blev jättebra, nu ser jag igen : ) och det var billigt också. Om en stund blir det lunch och sen iväg till jobbet.

Igår gick jag en sväng på stan och hittade då en otroligt söt, blommig klänning på MQ. Efter en natts fundering bestämde jag mig för att köpa den idag. Tänkte ta kort på den och lägga upp här senare.

Ha en trevlig dag!

Allsång på Skansen

Så var första jobbdagen över. Det gick väldigt bra, mycket att göra och många klockor att sälja. Dock var det en misstänkt snattare i butiken. Tyvärr visste inte jag och min kollega vad vi skulle göra så denna person kom undan. Det var lite obehagligt. Pojkvännen är iväg och köper jordgubbar som vi ska smaska i oss varför Allsång på Skansen. När Allsång på Skansen och jordgubbarna är här är det verkligen sommar. Så underbart.

Nyss pratade jag med min mamma i telefonen. Vi hade mycket att säga och det blev ett ganska långt samtal. Vi diskuterade lite kring en kryssning som vi ska åka på i sommar. MIna föräldrar, lillebror med tjej och jag med pojkvän ska åka med Birka Paradise till Åland, en 24 timmars kryssning. God mat, solning på soldäcket och dans står på schemat då. Men innan dess kommer min kära familj, som bor i Södertälje, ner hit till Varberg en vecka. Jag har verkligen en sommar att se fram emot.

Nu är det dags för Allsång på Skansen.


Jobb

Idag är det första riktiga dagen på jobbet. Jag ser verkligen fram emot det, ska bli så roligt. Jag gillar mina tider, börjar klockan ett och slutar fem. Det innebär att jag hinner göra något på förmiddagen och jag har även kvällen kvar. Härligt.

Ikväll ska jag följa med min pojkvän till returen, han ska slänga en massa saker. Inte det roligaste man kan göra men men ibland måste man.


Ha en trelig dag!


Måndag kväll

Ännu en dag är snart slut. Jag lyckades ta mig iväg till gymmet där jag styrketränande. Det blev också ett pass på crosstrainer-maskinen. Det länns verkligen i kroppen nu, är trött i musklerna men det är ändå en skön känsla. Det blev tyvärr ingen tur ner på stan på grund av vädret, stannade hemma i stället med en bra bok. För tillfället läser jag "En Shopaholics bekännelser" av Sophie Kinsella och kan verkligen rekommendera den.

Jag och min pojkvän har precis ätit lite mat. Det blev pannbiff och potatis. Jag älskar att laga mat och provar gärna på nya recept och utmaningar.

Nu ska jag krypa upp i soffan med min bok, det kanske blir lite tv-tittande också. Ha en trevlig kväll!

Måndag och en ny vecka

Nu är det återigen måndag och en ny vecka väntar.  Idag är jag ledig och under dagen ska jag ta en tur till gymmet, gå en sväng på stan och kanske läsa en bok. Mycket att göra : ).

Under sommaren ska jag jobba på Ur & Penn här i Varberg. Det ska bli väldigt roligt, har redan provjobbat två dagar och det kändes jättebra. Jag kommer att jobba ca 3-4 dagar i veckan så lite sommarlov blir det ändå.

Ha en trevlig dag!

SATC Premiär outfit


Klänning och tights - Gina Tricot
Jeansjacka - MQ
Halsband - Ur & Penn

SATC Premiär!

Dagen som jag har längtat efter så länge har äntligen varit. Igår var jag på preimären av Sex And The City The Movie i Göteborg. Den är årets bästa film och jag grät nästan genom hela filmen. Den är rolig, romantisk och underhållande. Jag rekommenderar verkligen er att gå och se den.

Midsommaraftons outfit


Top - H&M
Kjol och tights - Gina Tricot

En underbar midsommar

Då var det dags för första inlägget. Jag har haft en underbar och händelserik helg. Midsommarafton spenderade jag med min pojkvän och hans föräldrar i deras sommarstuga. Dagen började med lunch som bestod av sill med tillbehör. Senare på dagen åt vi jordgubbstårta som hör till midsommar och spelade ett parti kubb. Dagen slutade med en god middag och ännu mera jordgubbar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0