Paris - Dag 2

Igår kväll tog vi tunnelbanan till Montmartre och där njöt vi av den underbara utsikten, det var så himla fint. Efter det traskade vi ner genom stan och tittade i en del äffärer och på folk. Sedan började vi bli hungriga så vi började leta efter ett ställe att äta på men det var inte så lätt. Det är ganska dyrt med mat här och vi ville bara ha något lätt. Till slut hittade vi ett mysigt ställe där vi åt och drack gott. Efter det gick vi och handlade lite frukost och sen gick vi hem och sov.

Idag gick vi upp vid åtta, åt frukost och gjorde iordning oss, sen gick vi ut på stan. Vårt mål var att vi skulle försöka se Notre Dame, Triumfbågen och Eiffeltornet men vi såg bara de två första. Efter det var vi helt slut i våra fötter och kroppar så vi tog tunnelbanan hem. Under vår långa promenad har vi sett många fina ställen och tittat i affärer. Jag har köpt lite smycken och Mattias har hittat lite kläder.

Nu ligger vi och vilar lite och snart ska vi ut igen. Vi ska gå till en restaurang som heter Hippopotamus och äta middag. Efter det ska vi ta oss bort till Eiffeltornet och sen till Triumfbågen.

Ha en trevlig kväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0